Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hałabajówka']W sumie to tu powinnam to napisać ;)

Wymacałam dzisiaj u Inez na boku dziwne zgrubienie na dodatek się rusza i mi to wygląda na jakiś przedmiot, bo jest owalny i twardy w dotyku. Nie boli ją to ale jak będę przy okazji u weta to mu to pokażę.
Co tak cicho u dziewczynek... trzeba trochę przyspieszyć z domkiem dla nich bo ja mam to pomieszczenie w którym są ogrzewane na minimum to im będzie zimą tam bardzo zimno bo to stary budynek. Dobrze by było żeby najpóźniej do października znalazły dom.

Faktury jutro wezmę poprawione i wyślę jeszcze raz.

Zostało pół worka karmy od Cudak i muszę powiedzieć że zwłaszcza Mika trochę schudła już ;-) i już tak nie sapie jak idzie ;-)[/QUOTE]
Niedobrze, że jeszcze jakieś guzki Inez ma :( a te gruczolaki pomniejszyły się choć trochę?

Z domkami ciężko - może ktoś potrafiłby zaprojektować ładny plakat-ogłoszenie do wydrukowania i rozwieszenia?

[B]Lupi[/B] - jak stoimy z kasą? Bo zaraz miesiąc minie i trzeba DT opłacić. Bardzo prosimy o wsparcie również na karmę!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazarek się własnie zakończył. Będę rozliczać teraz. To za jakiś tydzień, 10 dni, w zależności jak będą pieniądze wpływac - powinnam Wam wysłać.

Plakat - mogę zrobić, tylko raczej dopiero w następnym tygodniu. Określcie proszę tekst, tel. kontaktowy i czy bardziej kolorowy plakat, czy czarno-biały (zależnie gdzie drukowany)

Ode mnie tez mają pakiet 50 ogłoszeń. Tylko AgnieszkaO u której robię zawsze ogłoszenia jest zarzucona pracą.
Także nie wiem kiedy upora się z bieżącymi ogłoszeniami. Zajrzę, czy tatankas robi jakiś bazarek ogłoszeniowy.

Posted

Pierwsze objawy zmniejszenia gruczolaków mają byc widoczne dopiero po ok 3 miesiącach bo teraz jeszcze mają hormony w organizmie.

Ale właśnie to nie jest guz jak na moje palce a wymacałam już nie jeden guz. Jak dla mnie to jest ewidentnie ciało obce jakieś. Całe szczęście że Mika zaczyna tracić na wadze, bo trochę się bałam że będzie taka parówka cały czas.
Dzisiaj pierwszy raz naszczekały na mojego ałabaja co się mu bardzo nie spodobało ale plus dla dziewczyn że się otwierają na świat ;)

Posted

Ja nie rozumiem tych ludzi.... one sa takie wdzięczne takie deliktne i takie bezproblemowe że ja się dziwię że nikt o nie nie pyta..........halllo co z Wami!!!!!!! To są takie psy którym kontak z ludziem jest potrzebny do szczęscia. Mika choc jeszcze grubawa to idzie za mną wszędzie (omija tylko kojce większych kolegów) jak idę je wypuścic z ich lokum i im tam sprzatam to kładą się na progu i czekają :)
Pewnie się powtórzę ale one dla mnie zasłuzyły na to żeby spac na kanapie koło swojego własnego ludzia.

Posted

Brzydkie nie są (chyba, że ktoś nie lubi jamnikowatych psiaków)... tylko wiek pewnie odstrasza :( bo wiadomo - starszy pies, to zwykle więcej wydatków na weta i długo nie pożyje.

Posted (edited)

Czekam na wyodrębnienie postu do rozliczeń więc piszę na razie tu:

to co pozostało z poprzedniego wątku:
104 zł
25 zł
wpłata od Cudak z poprzedniego wątku - 36,55

stałe deklaracje:
Figunia - 20 zł (zapłacone za lipiec)
Kaerjot - 50 zl (zapłacone za lipiec)
Ryjonek - 30 zl (zapłacone od lipca do września)

wpłaty jednorazowe:
Ryjonek - 20 zł (górka do stałych deklaracji ;) )
Figunia - 35 zł

Razem stan: 320,55

Edited by Lupi
Posted

To coś już mamy, cokolwiek.

Zapraszam na bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229735-suknia-wieczorowa-m%C4%99skie-damskie-i-dzieci%C4%99ce-ciuszki-sportowe-do-29-07?p=19418694#post19418694[/url]

Posted

Mi się niestety nic nie udało uzbierać dla suniek ani dla Urgo, nikt nic nie kupił... przykro mi sunieczki że się z kasą nie udało:( Pozdrawiam ciepło Was i sunki, ja tam lubię jamnikowate stworzonka ;)

Posted

[quote name='yoshi22']Mi się niestety nic nie udało uzbierać dla suniek ani dla Urgo, nikt nic nie kupił... przykro mi sunieczki że się z kasą nie udało:( Pozdrawiam ciepło Was i sunki, ja tam lubię jamnikowate stworzonka ;)[/QUOTE]
Twoja obecnośc na wątku też jest ważna :) a bazarki ostatnio bardzo słabo idą :(

Posted

[quote name='Lupi']C
wpłata od Cudak z poprzedniego wątku - 36,55
[/QUOTE]
+ 25 zł w gotówce przekazane z uzbieranych na moje konto pieniędzy
+ 104 zł uzbierane na Twoje konto (uzbierane 175 zł z tego co wyczytałam i uwzględniłam w rozliczeniu na wspólnym wątku psiaków z działek, wydane przez Ciebie 45 zł na Lusię i 26 zł na szczeniaki)

Sprawdź, bo mogę się mylić.

Posted

i ja pozdrawiam sunieczki a przede wszystkim ich wspaniałą opiekunkę.
Dziękuję za serce, pracę, troskę - WSZYSTKO!!!
Oczywiście życzę suńkom wspaniałego (lub chociaż tylko :) bardzo dobrego...) domku stałego.