Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Czy dobrze liczę, że dług byłby spłacony i na bieżące potrzeby musimy zbierać?[/QUOTE]

No właśnie jeszcze nie :( na kwiecień potrzeba jeszcze prawie 150 zł i zaraz za maj 200 zł, ale może jeszcze jakieś majowe deklaracje dojdą...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cudak']No właśnie jeszcze nie :( na kwiecień potrzeba jeszcze prawie 150 zł i zaraz za maj 200 zł, ale może jeszcze jakieś majowe deklaracje dojdą...[/QUOTE]

a Fundacja jamnikowa?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']a wątek rozsyłałaś może?[/QUOTE]

Był rozsyłany chyba tylko na początku, jak powstał (czyli prawie rok temu)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']no to ja go troszkę porozsyłam. Może to coś da?[/QUOTE]

Dziękuję :)

Pisz w wiadomościach, że nie jest to "zwykły" PDT, bo dochód nie idzie do prywatnej kieszeni, a na potrzeby zwierzaków pod opieką Fundacji dla zwierząt Hałabajówka, bo takie "zwykłe" PDT/hoteliki mają tu na forum dużo przeciwników...

Posted

[quote name='Celina12']Jestem...powrócę wieczorkiem,bo teraz mam gości.....[/QUOTE]

Dziękuję, że zajrzałaś :)

Gdyby ktoś mógł pomóc :oops: to podaję

[SIZE=4][B][COLOR=#4b0082]Konto do wpłat:
[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]78-200 Białogard [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]w tytule koniecznie - [/FONT][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=4]darowizna dla I[SIZE=4]NEZ[/SIZE] i nick z dogo[/SIZE][/B]

Posted

Jestem na zaproszenie!

Jaka jest obecnie sytuacja Inez? Jak wyglądają finanse (niestety nie sposób się zorientować z rozliczenia............)

Wątek poczytam później.

Posted

[quote name='MALWA']Jestem na zaproszenie!

Jaka jest obecnie sytuacja Inez? Jak wyglądają finanse (niestety nie sposób się zorientować z rozliczenia............)

Wątek poczytam później.[/QUOTE]

Napisałam do moderatora prośbę o wydzielenie drugiego postu na rozliczenie, bo [B]magdola[/B] z braku czasu i dostępu do dogo w pracy, musiała zrezygnować z funkcji Skarbnika, więc wpłaty będą już teraz bezpośrednio szły do [B]Hałabajówki[/B] (na konto Fundacyjne), a ja będę prowadzic post rozliczeniowy (zestawienie wpływów i wydatków).

Na poprzedniej stronie jest dokładne rozliczenie. Wpłaty: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228678-Mika-%2A-i-Inez-staruszki-jamniczki-INEZ-zbiera-na-badania-i-PDT?p=20839206#post20839206"]#1122[/URL] i wydatki: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228678-Mika-%2A-i-Inez-staruszki-jamniczki-INEZ-zbiera-na-badania-i-PDT?p=20827891#post20827891"]#1111[/URL]

Na tą chwilę mamy nieopłacony kwiecień (400 zł) i weta za Mikę
[*] 80 zł = 480 zł, ale na konto [B]Hałabajówki[/B] poszło 200 zł (razem wpłat na Jej konto) i u [B]magdoli[/B] zostało (o ile dobrze policzyłam) 131,75 zł, a więc [COLOR=#800080][B]na kwiecień brakuje 148,25 zł i zaraz maj trzeba będzie opłacić (200 zł). [/B][/COLOR]

Posted

Do tego chcemy przebadać Inez, która również jest w podeszłym wieku i tak, jak Mika, była sterylizowana dopiero w zeszłym roku, a więc ryzyko nowotworu także jest duże...

Posted

[quote name='Cudak']Napisałam do moderatora prośbę o wydzielenie drugiego postu na rozliczenie, bo [B]magdola[/B] z braku czasu i dostępu do dogo w pracy, musiała zrezygnować z funkcji Skarbnika, więc wpłaty będą już teraz bezpośrednio szły do [B]Hałabajówki[/B] (na konto Fundacyjne), a ja będę prowadzic post rozliczeniowy (zestawienie wpływów i wydatków).

Na poprzedniej stronie jest dokładne rozliczenie. Wpłaty: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228678-Mika-*-i-Inez-staruszki-jamniczki-INEZ-zbiera-na-badania-i-PDT?p=20839206#post20839206"]#1122[/URL] i wydatki: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228678-Mika-*-i-Inez-staruszki-jamniczki-INEZ-zbiera-na-badania-i-PDT?p=20827891#post20827891"]#1111[/URL]

Na tą chwilę mamy nieopłacony kwiecień (400 zł) i weta za Mikę
[*] 80 zł = 480 zł, ale na konto [B]Hałabajówki[/B] poszło 200 zł (razem wpłat na Jej konto) i u [B]magdoli[/B] zostało (o ile dobrze policzyłam) 131,75 zł, a więc [COLOR=#800080][B]na kwiecień brakuje 148,25 zł i zaraz maj trzeba będzie opłacić (200 zł). [/B][/COLOR][/QUOTE]

Dziekuję za odpowiedź, teraz jest to dla mnie jasne.

[quote name='Cudak']Do tego chcemy przebadać Inez, która również jest w podeszłym wieku i tak, jak Mika, była sterylizowana dopiero w zeszłym roku, a więc ryzyko nowotworu także jest duże...[/QUOTE]

Przyznam, ze nie sądziłam, ze psiaki w podeszłym wieku też się sterylizuje.

Posted

[quote name='MALWA']Przyznam, ze nie sądziłam, ze psiaki w podeszłym wieku też się sterylizuje.[/QUOTE]
Ryzyko związane z narkozą jest duże, ale wysterylizowana suczka nie dostanie ropomacicza. U Miki i Inez wskazana była sterylka również ze względu na gruczolaki, które po zabiegu miały się wchłonąć (i wchłonęły się).

Posted

Dzień dobry,

za TM odeszła biedna łysa jamnisia Debrusia, której wpłacałam skromną miesięczną deklarację, przeniosę zatem tę deklarację na Inez (będę wpłacać 10 zł do 5-ego dnia każdego miesiąca).
Przepraszam, że nie mogę więcej :(

Posted

[quote name='keakea']Dzień dobry,

za TM odeszła biedna łysa jamnisia Debrusia, której wpłacałam skromną miesięczną deklarację, przeniosę zatem tę deklarację na Inez (będę wpłacać 10 zł do 5-ego dnia każdego miesiąca).
Przepraszam, że nie mogę więcej :([/QUOTE]

Dziękuję ciocia, że przyszłaś :loveu: