Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hałabajówka']Mam wpłatę 20zl od Pani Magdaleny z FB dziękuję ślicznie :Rose:

Cudak podziekujesz ode mnie na fb?[/QUOTE]
Super, oczywiśce podziękuję :)

Posted

[quote name='magdola']Sluchajcie, a jak traktujemy te wplaty "poza" ? Bo nie wiem czy uwzgledniac w "rozpisce" ? :oops:[/QUOTE]

Jako wpłaty jednorazowe, uwzględniaj, bo stałych deklaracji za mało mamy na utrzymanie jamniczek w PDT, a dochód z PDT i tak na inne bidy idzie :) więc to taki niestandardowy PDT :)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Bez bicia przyznaję, że nie czytałam całego wątku, tylko pierwszy post. One już po sterylkach?[/QUOTE]
A ja bez bicia przyznaję, że dawno nie aktualizowany - już po sterylkach, ale domków chętnych zero i deklaracji na PDT mamy za mało :(

Posted

[quote name='obiezyswiat75']A jak to z tymi deklaracjami jest? Bo widzę, że stałych jest na 155 zł, ale jednocześnie wpłaty za luty i marzec to jakaś porażka?[/QUOTE]
[B]magdola [/B]chyba musi uzupełnić co nieco, bo i zaległości za październik i wrzesień już zapłacone, a za luty i marzec przelewałam to co z miau się uzbierało na konto [B]magdoli[/B].

Posted

[quote name='Cudak'][B]magdola [/B]chyba musi uzupełnić co nieco, bo i zaległości za październik i wrzesień już zapłacone, a za luty i marzec przelewałam to co z miau się uzbierało na konto [B]magdoli[/B].[/QUOTE]

To czekam na uzupełnienie i dorzucę cosik.

Posted

[SIZE=2][COLOR=#0000ff][B]Miłe dogomaniaczki, bo jest afera z zaproszeniami wysyłanymi jako zaproszenia. :([/B][/COLOR][/SIZE]:angryy::roll:[SIZE=2][COLOR=#0000ff][B]
Powstał wątek, gdzie mogą wpisać się te osoby co CHCĄ / NIE MAJĄ NIC PRZECIWKO ZAPROSZENIOM.
Gdyby któraś ciotka zechciała się wpisać - zapraszam na ów wątek :[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-można-wysyłać-zaproszenia[/URL][/B]

Posted

[quote name='tobciu'][SIZE=2][COLOR=#0000ff][B]Miłe dogomaniaczki, bo jest afera z zaproszeniami wysyłanymi jako zaproszenia. :([/B][/COLOR][/SIZE]:angryy::roll:[SIZE=2][COLOR=#0000ff][B]
Powstał wątek, gdzie mogą wpisać się te osoby co CHCĄ / NIE MAJĄ NIC PRZECIWKO ZAPROSZENIOM.
Gdyby któraś ciotka zechciała się wpisać - zapraszam na ów wątek :[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-można-wysyłać-zaproszenia[/URL][/B][/QUOTE]

Głupota....jak ktoś nie chce to niech nie odpowiada na zaproszenia i tyle.... nie ma czasu na takie pierdoły....chyba się komuś wybitnie nudzi...

Posted

[quote name='Hałabajówka']Głupota....jak ktoś nie chce to niech nie odpowiada na zaproszenia i tyle.... nie ma czasu na takie pierdoły....chyba się komuś wybitnie nudzi...[/QUOTE]

Są to głupoty. A nawet wredne zagrywki ludzi mega wygodnych i mędzących. Niestety administratorzy podzielają ich pogląd... Bo regulamin...
Eh.. nie piszę więcej, bo mnie zbanują nim się zdążę wypowiedzieć. A mam w planach jeszcze jakiś bazar zrobić..

Posted

[quote name='tobciu']Są to głupoty. A nawet wredne zagrywki ludzi mega wygodnych i mędzących. Niestety administratorzy podzielają ich pogląd... Bo regulamin...
Eh.. nie piszę więcej, bo mnie zbanują nim się zdążę wypowiedzieć. A mam w planach jeszcze jakiś bazar zrobić..[/QUOTE]

hehe :) widać z takimi jak ze skarbówką ;) mają swoją wizję ;)

Posted

[quote name='Cudak']Nie jest dopisane (z mojego konta):

12.03.2013 80 zł (z miau)
26.03.2013 40 zł (z miau)
za luty i marzec[/QUOTE]jest dopisane ale bez daty

170 zl Figunia ( październik, listopad, grudzień, styczeń )50 zl Kaerjot (październik)
20zł Cudak (listopad, grudzień, styczeń, luty)
[COLOR=#ff0000]290zł z Miau (listopad,grudzień, styczeń, luty, marzec, kwiecien[/COLOR])
250 zł kaerjot (listopad,grudzień, styczeń, luty,marzec)
30 zł Ryjonek (styczeń, luty, marzec)

Posted

[quote name='magdola']jest dopisane ale bez daty

170 zl Figunia ( październik, listopad, grudzień, styczeń )50 zl Kaerjot (październik)
20zł Cudak (listopad, grudzień, styczeń, luty)
[COLOR=#ff0000]290zł z Miau (listopad,grudzień, styczeń, luty, marzec, kwiecien[/COLOR])
250 zł kaerjot (listopad,grudzień, styczeń, luty,marzec)
30 zł Ryjonek (styczeń, luty, marzec)[/QUOTE]
A widzisz, bo wyżej miesiącami rozpisywałaś i nie zauważyłam...

[SIZE=3]Czyli jest[COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][FONT=Times][SIZE=4][SIZE=3][COLOR=#000000] 146,75 zł na koncie, a za marzec trzeba [SIZE=3]zapłacić[/SIZE] i zaraz za kwiecień po 400 zł...[/COLOR][/SIZE][B][COLOR=#ff0000][SIZE=4][SIZE=3] [/SIZE][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][SIZE=4][/SIZE][/COLOR][COLOR=#000000][SIZE=4]:([/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] Bardzo dużo brakuje :(

Posted

[quote name='Cudak']W sumie, jeśli Lupi odda kasę to na marzec akurat będzie...ale za to na kwiecień nie mamy nic.[/QUOTE]

Cholera jasna, wszystko rozbija się o kasę :(

Posted

[quote name='Cudak']A widzisz, bo wyżej miesiącami rozpisywałaś i nie zauważyłam...

[SIZE=3]Czyli jest[/SIZE][FONT=Times][SIZE=4][SIZE=3][COLOR=#000000] 146,75 zł na koncie, a za marzec trzeba [SIZE=3]zapłacić[/SIZE] i zaraz za kwiecień po 400 zł...[/COLOR][/SIZE][COLOR=#000000][SIZE=4]:([/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] Bardzo dużo brakuje :([/QUOTE]
Tak...wpłacila jeszcze Figunia , ale nie zapiasalam.... Jesli ktos chce moze przejac funkcje skarbnika, bo ja jestem ostatnio ograniczona z dogo, bo w pracy mi net bardzo muli i nie "wchodzi" dogo..... Ale staram sie ujzupelniac. Polowa kwietnia :(:(:(! Staram sie zalatwic jakies rzeczy na bazarek....

Posted

[quote name='magdola']Lupi ma mi przywiezc osobiscie $ w sobote lub zrobic przelew w pn....juz mi sie nie chce tlumaczyc.....:p[/QUOTE]

:mad:

No to trzymamy :kciuki:

Posted

[SIZE=3][B]Z Miką (brązową jamniczką) jest bardzo źle, była dziś u weta, ma nowotwór z przerzutami :( Błagamy o wsparcie finansowe...[/B][/SIZE]