Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będzie dobrze :)
Magdola proszę bardzo :)

Cudak możesz dopisać na wątku Perełki adresu kawałek bo właśnie widzę że z rozpędu nie wstawiłam

[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka [/FONT][/COLOR]
(KRS 0000441066)
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]78-200 Białogard [/FONT][/COLOR]
strzelec 8
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=Verdana]w tytule koniecznie - [/FONT][/COLOR][B]darowizna Mika i nick z dogo

[/B]

Posted (edited)

[quote name='Hałabajówka']Będzie dobrze :)
Magdola proszę bardzo :)

Cudak możesz dopisać na wątku Perełki adresu kawałek bo właśnie widzę że z rozpędu nie wstawiłam

[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka [/FONT][/COLOR]
(KRS [URL="tel:0000441066"]0000441066[/URL])
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]78-200 Białogard [/FONT][/COLOR]
strzelec 8
[COLOR=#000000][FONT=Verdana][URL="tel:03 1020 2791 0000 7902 0200 4703"]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/URL][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=Verdana]w tytule koniecznie - [/FONT][/COLOR][B]darowizna Mika i nick z dogo

[/B][/QUOTE]
Nieważne ;)

Edited by magdola
Posted

[B]Hałabajówka[/B], super, że wróciło do normy, nie rozpieszczaj ich tam za mocno, bo znów przytyją :D

[quote name='Figunia'][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Pomylilam sie, przelalam swoja 3-miesieczna deklaracje, c[B][SIZE=3]zyli [COLOR=#FF0000]120 zl,[/COLOR][/SIZE][/B] na konto Lupi[/COLOR], ktore wyskoczylo jako pierwsze dla jamniczek. [/SIZE]
[/B]
[SIZE=5][B][COLOR=#ff0000]Lupi[/COLOR], jesli wchodzisz na ten watek, [COLOR=#ff0000]prosze, zwroc te pieniazki[/COLOR].
[/B][/SIZE]
[B]Jestem niebogata emerytka, a [COLOR=#ff0000]jamnisie sa juz i tak na minusie[/COLOR]. One nie moga ucierpiec przez to, ze sie pomylilam...
Bardzo Cie prosze...[/B][/QUOTE]
Mam nadzieję, że uda się te pieniążki odzyskać....

Posted (edited)

[quote name='magdola']Lupi przelała 85 zł na razie....jak "miniratke";) Halabajowko dostałas przelew? Bo ja nie dostałam potwierdzenia SMS ? A nie wchodzilam na konto .....[/QUOTE]

To komu przelała? :)
Miejmy nadzieję, że jak najszybciej pieniążki trafią do [B]Hałabajówki[/B], gdzie są bardzo potrzebne, bo zwierzaków pod opieką ma sporo...

Edited by Cudak
Posted

Nie zaglądam tu regularnie ale jestem w kontakcie tel. z magdolą (skarbnikiem)
Pieniążki w kwocie 85 zł w poniedziałek trafiły do magdoli. Na początku przyszłego tygodnia trafi też jakaś kwota. Oprócz tego w najbliższych dniach będę wiedziała w jaki sposób oddam resztę. Jeżeli sama tu nie napiszę (bo jak zima zawitała to problem z netem mam) to na pewno poinformuję magdolę i Hałabajówkę o moich działaniach.

Posted

[B]W imieniu jamniczek nadal bardzo prosimy o wsparcie na ich utrzymanie i o pomoc w ogłaszaniu ich - może akurat stanie się cud i znajdą domek...[/B]

Posted

Domki domki....dooopa z domkami ostatnio nawet szczeniaki nie idą że tak powiem kolokwialnie...!!!
Magdola nic nie mam...na nowe konto wpłaciłaś ? Może jutro będzie jak mamy w innym banku.

Posted

[quote name='Lupi']Nie zaglądam tu regularnie ale jestem w kontakcie tel. z magdolą (skarbnikiem)
Pieniążki w kwocie 85 zł w poniedziałek trafiły do magdoli. Na początku przyszłego tygodnia trafi też jakaś kwota. Oprócz tego w najbliższych dniach będę wiedziała w jaki sposób oddam resztę. Jeżeli sama tu nie napiszę (bo jak zima zawitała to problem z netem mam) to na pewno poinformuję magdolę i Hałabajówkę o moich działaniach.[/QUOTE]

To chociaż zwróć, proszę, od razu to, co omyłkowo wpłaciła do Ciebie teraz ostatnio Figunia... :(

Posted

Rowniez ponawiam apel o zwrot NASZYCH pieniedzy.
Nie rozumiem dlaczego nie mozna od razu zwrocic chocby tej ostatniej kwoty...
Chyba nie musimy Lupi przekonywac, ze Halabajowce pieniadze sa niezbedne...
Jesli jest powazna, uczciwa i wrazliwa osoba, to chyba nie musimy tez jej blagac o ich zwrot...

Dzieki keakea za ta wypowiedz i przylaczenie sie do naszych prosb i blagan...

Posted

O, jaaaaa, ja nie Wpłacilam Tobie bo SMS nie dostałam, bo miałam problemy z połączeniem z bankiem:oops: Moja wina......:shake: Dupa ze mnie......zaraz zrobię przelew.....ale mi GUPIO..... :oops: A byłam pewna na 100....

Posted

[quote name='magdola']O, jaaaaa, ja nie Wpłacilam Tobie bo SMS nie dostałam, bo miałam problemy z połączeniem z bankiem:oops: Moja wina......:shake: Dupa ze mnie......zaraz zrobię przelew.....ale mi GUPIO..... :oops: A byłam pewna na 100....[/QUOTE]

Coś Ty nie przejmuj się przecież nic się nie stało :) pamiętaj tylko żeby dobrze w tytule wpisać bo mnie księgowy kilim ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Coś Ty nie przejmuj się przecież nic się nie stało :) pamiętaj tylko żeby dobrze w tytule wpisać bo mnie księgowy kilim ;)[/QUOTE]
Wiem, wiem, darowizna;)