Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie, że żal. Tym bardziej, że robi się na prawdę super kotem. Ale marzy mi się tydzień bez leków ;D Poza tym, tyle biedaków w schronie czeka na swoją szansę... :(

Posted

Domek sprawdzony, teraz szukamy transportu do Warszawy.

A na DT od poniedziałku jest maluch z oczopląsem, jest na TDT, ponieważ jutro jedzie dalej...

• 3 weeks later...
Posted

Wieści z nowego domku Hrabiny napływają cudowne - Dama się w pełni zaklimatyzowała i kocha wszystkich z wzajemnością.

U mnie na tymczasie - no cóż, nie wpadłam z dobrymi wieściami - 25 sierpnia przytachałam ze schronu wychudzenogo Wąskiego - niestety dziś kocisko odeszło mi na rękach :( mimo wielkich wysiłków, nie udało się mu pomóc :(

26 sierpnia wywlekłam dla białe maszkarony - są kochaneee obłędnie i oczywiście do adopcji

http://img844.imageshack.us/img844/2529/ufoki.jpg

Posted

Po lewej jest Jasiek - on ma trochę wytrzeszcz - ale powoli chyba się normuje. Zdjęcie robiłam fiseyem więc może troszkę tak wyglądać - chociaż ogólnie też miałam taką zgawostkę zezową ;) Tak więc w sumie może tak być ;)

Maszkarony są cudne. Mają jedną plamkę koło uszka i ciemne ogonki - bliźniaki ;)

Posted

U Lulu wszystko dobrze, ale nie mam za wiele wieści. Byłam na wizycie po adopcji, wszystko okej, pewnie się wybiorę jeszcze, bo Lulu mieszka we Wrocławiu :)

Małe Maszkarony i ich ćwiczenia w byciu tygrysami:

Posted

Dzisiaj Maszkarony były odrobaczane - widok tego co się objawiło powalił mnie na łopatki. Takiej masy tasiemców i glist nigdy nie widziałam......