ninik Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Blow napisał(a):ale to sie chyba nie da odgryzć kęsa????:] Oj niestety da sie odryźć.... po dobrym namoczeniu ta kosteczka zaczyna sie rozwijac i wtedy moze oderwac spory kawal...przynajmniej moj border tak robił:diabloti: :angryy::evil_lol: Quote
basia2202 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 a nasza Zuzka wsuwa te kostki ze smakiem:) na samym początku nie dostawała... ale jak miała 9-10 tyg., to już jej kupowałam, bo inaczej to gryzła wszystko na około. Teraz ma 13 tyg. i taka duża kość starcza jej na... tydzień z kawałkiem. Ona akurat raczej nie odgryza kawałków, tylko sobie to dziumdzia, ciućka... i odskubuje po trochu:) A dzisiaj dostała ucho świńskie z wapnem - prawie nic nie zostało:> Wędzonych jej nie daję, bo nasza jamniczka np. po takich wędzonych miała rozwolnienie. Quote
ola171 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 a takie buciki z trukwy sa wedlug was bezpieczne dla szczeniaczkow? Trixie But z trukwy 11 cm 1szt - suszone przysmaki - pokarm - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl Quote
marta23t Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 z bucikiem miałam przeboje...pod wpływem śliny rozwiązały się te ,,ala ,,obszycia i sznurowadła:shake: nie wiem co byłoby gdybym nie czuwała nad gryzieniem:crazyeye: Quote
Shetanka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 marta23t napisał(a):z bucikiem miałam przeboje...pod wpływem śliny rozwiązały się te ,,ala ,,obszycia i sznurowadła:shake: nie wiem co byłoby gdybym nie czuwała nad gryzieniem:crazyeye: Bo one miały się rozwiązać. To nie są sznury, ale również ścięgna... Quote
marta23t Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 wiem, że ścięgna ale moja mała się nimi prawie nie udusiła:shake: wszystkie zabawki są fajne ale pod kontrolą Quote
Recommended Posts