Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Superpordukcja jakich mało :D
Kupuj tę adresówkę, nie czekaj 

No wiadomo, takiego filmiku jeszcze nie widzieliście! :evil_lol:

No, ale trzeba było się pochwalić takim ładnym przywitaniem z pieskami :P Bo o ile z tym ratlerkiem widać było że jest spięta, to z westem i yorkiem pełen luz :D No i te wcale nie krzywe rollery :diabloti:

Trochę za późno - adresówka już zamówiona... nie tylko adresówka  :siara:

No i wczoraj doszły w końcu wyniki - o ile dobrze rozumiem to wszystko jest w porządku :D Przynajmniej jedyne co z niech zrozumiałam, czyli komentarz o tym świadczy :P   "w obrazie białokrwinkowym nie znaleziono komórek nietypowych." :D

W poniedziałek idziemy do weta ogarnąć co dalej :)

Posted

Hej!  Chciałam się przywitać i poinformować, ze bd częściej Was odwiedzała 

Ile Joy ma lat? 

Ten jej język jest mega!  

Witamy i zachęcamy do odwiedzin :D

6 lat ;)

Ciekawe, co wet powie na te wyniki w takim razie. Najważniejsze, że teraz już dotarły

http://i1076.photobucket.com/albums/w449/Marika_Joy/IMG_7576_zps59293c22.jpg słodzizna 

No, na szczęście tym razem już przyszły na czas :D

widziałam właśnie te ubranka w biedrze. Wszystkie były takie malutkie 

Fajne te ubranka, ale rozmiarówkę to niezłą mają xD Chociaz nie powiem - mi pasuje :P

Byłyśmy od weta. Powiedział że te wyniki bardzo dobre, ładnie przytyła (podobno teraz wygląda idealnie, z resztą też tak sądzę :D ), węzły chłonne też już ładne (chociaż wet ma wątpliwości czy jeszcze trochę nie za duże), miała więc pobieraną znowu krew na morfologie i biochemie by zobaczyć czy wyniki już lepsze ;) A... i dziabnęła technika xD

Guest TyŚka
Posted

Super, że wyniki są dobrą wieścią :)

Hehehe, mam nadzieję, że technik chociaż smakował Joy :evil_lol:

Posted

Hej Joyki ;)

Cześć Leokadia :]

No, ale nie wiem co mam zrobić... bo chciałam zupę ugotować, ale w przepisie było 2kg psa, a ja nie mam ani 2 kg ani psa :( :diabloti:

Tyśka - sorry, że tak ale multicytat głupi :P Technik musiał jej bardzo smakować skoro już drugi raz go próbowała :P A tak serio to nie wiem o co jej chodzi, ale ona tego technika nie znosi xD 

A no i Joy pierwszy raz od lat je mokre żarcie - karma sie nam właśnie skończyła, a wet powiedział że jutro się okaże czy dalej ma na niej być, więc stwierdził że bezsensu dzisiaj kupować i chciał nas próbkami poratować :D Ale, że akurat próbek nie mieli to nam puszke dał :P Młoda zachwycona :P

Posted

wiesz że zup nie lubie..

zapomniałam xD a znasz coś innego dobrego z psio-szczura? :diabloti:

Mamy już wyniki z wczoraj :D Weterynarz mówi, że są dużo lepsze (próby wątrobowe są już w granicach normy) no i erytrocytów dużo więcej :D No royalu hepaticu ma być jeszcze z 2-3 miesiące (zwariuję chyba xD), tabletki przez 2 tygodnie jeszcze ma dostawać :) No i za około 3 miesiące do kontroli, czyli znowu krew pobierana będzie :P 

Posted

Ooo, mojemu kochanemu pieskowi też nie podobają się tkanki roślinne... Fajnie wiedzieć, że podziela moje zdanie :evil_lol:

10726798_766863036717874_769618639_n_zps

Chociaż mogła się z tym wstrzymać aż się nauczę tej strony... no cóz - jak mi jutro sprawdzian nie pójdzie to przynajmniej mam na kogo zwalić :diabloti: ciiiii, że to tylko malutka część całego materiału na sprawdzian  :siara:

edit: dodam, że chwilę wcześniej jeszcze tak słodko spała, że aż zdjęcie musiałam jej zrobić :P

[URL=http://s1076.photobucket.com/user/Marika_Joy/media/10726538_766877770049734_218942788_n_zps26bb02da.jpg.html]10726538_766877770049734_218942788_n_zps[/URL]

Posted

Baton źle to zinterpretowałaś.  Joy uczyła się po prostu na biologię. Zmęczyła się spaniem (xD) to chciała sie pouczyć, a to, że inaczej to już jej sprawa  :jumpie:

Posted

hahaha ....... widać spragniona wiedzy :D

hahaha, no bardzo :P

Baton źle to zinterpretowałaś.  Joy uczyła się po prostu na biologię. Zmęczyła się spaniem (xD) to chciała sie pouczyć, a to, że inaczej to już jej sprawa  :jumpie:

Tak, na pewno :P Chociaż... fajnie by było gdyby można było się tak uczyć :D

Posted

Ja tam myślę, że Joy chciała po prostu zadbać, żeby Pańci się mózg nie przegrzał od nauki  :eviltong:  Doceń jakiego masz troskliwego psa.

Super, że wyniki dobre :-)

Tak BTW oglądają filmik dotarło do mnie, że strasznie podoba mi się Joykowa kita 

Posted

O fajnie, multicytat znowu mi nie działa xD

Tak, z całą pewnością ona chciała mnie ratować przed przegrzaniem mózgu :evil_lol:

Hmmm.... zdecydowanie nie jedyną :P W ogóle to właśnie doszłam  do wniosku, że nauczyciele to chyba jakiś dziwny gatunek, który psów w domu nie ma... bo jakby mieli to by nie zakładali od razu że "pies zjadł mi prace domową" to kłamstwo... :diabloti: Rozumiem, że to słaba usprawiedliwienie, no ale żeby odrazy z góry myśleć, że to kłamstwo :evil_lol:

Joy strasznie się obfutrzyła :P Mega gęsty podszerstek teraz ma, ale rozczesać by się ją przydało... tyle, że gdzieś przepadły wszystkie rzeczy do czesania xD No furminator znalazłam, ale on mi w tej chwili akurat nie potrzebny  :siara:  Także, ma ktoś może pomysł, w jakim genialnym miejscu mogłam to wszystko schować? :diabloti:

IMG_7597_zps7802fac3.jpg

IMG_7592_zps6c74025c.jpg

IMG_7590_zps392485fe.jpg

IMG_7588_zps953bc198.jpg

IMG_7586_zpsff1bb8aa.jpg

Posted

Nie szukaj, samo się znajdzie, gdy już nie będzie Ci potrzebne :p

Fajne te fotki :) Nie wiem czemu, ale zawsze Joy mnie bawi.

Posted

Tyśka - to wtedy będzie ja trzeba już na łyso ogolić co by się kołtunów pozbyć :evil_lol:

Collakowa - ja jej sobie bez tego języka nie wyobrażam :P Z resztą patrząc na zdjęcia na których jakimś cudem język ma schowany, to stwierdzam że jej mina bez tego języka jest jeszcze głupsza... :P

Doszła do nas paczka od Furkidz  :siara:  Mamy pająkowy komplecik  :loveu:  A ta adresówka jest genialna - taka malusieńka, że aż w szoku byłam jak ją zobaczyłam   :grins: