Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 6 months later...
Posted

Hej, hej. Co tam u Was?

Łoł, zupełnie zapomniałam o tej galerii! U nas po staremu, trenujemy, biegamy i fikamy, a poza tym to czekamy aż w końcu zacznie się prawdziwa wiosna  :rolleyes: 

Mamy bardzo mało fotek ogólnie, bo ja nadal bez aparatu, ale coś tam zawsze uda się wygrzebać

16516592720_4c3b0dfbdc_z.jpg

i jest też Vercia, elegancka jak zwykle

16678063356_9515053ec5_z.jpg

Przy okazji to witamy wszystkich nowych w galerii  ^_^

• 3 weeks later...
Guest TyŚka
Posted

A ja na nowo Was sobie dodam :D
Pikuś biega aż się kurzy ;p

Posted

A ja na nowo Was sobie dodam  :D

Hah, nie wiem czy to ma jakiś sens, bo nic specjalnego się tu nie dzieje i nikt tu nie pisze :P .

• 1 month later...
Posted

Świetne fotki i świetne psy!! Dobrze, że załączyłaś podpis pod postem, bo inaczej w życiu bym nie trafiła! Naprawdę miło się ogląda! Powodzenia i pozdrowienia :)

Posted

Wow, wow, dziewczyny szaleństwo! :D Jeszcze wrócę do prowadzenia galerii jak taki tłok się tu robi! :D

Dobrze, że załączyłaś podpis pod postem, bo inaczej w życiu bym nie trafiła! Naprawdę miło się ogląda! Powodzenia i pozdrowienia  :)

Ja tam bym sobie maliniaka pooglądała, ale u Ciebie w podpisie pusto :P . Za resztę - dzięki.

Jestem pod wrażeniem epickości zdjęć.

Bez przesady z tą epickością  :o ! bo jeszcze coś dodam

• 2 weeks later...
Posted
Czo takie krzywe te pieski?  :( 

Skrzywione przez skrzywioną właścicielkę pewno :< 

Tylko co tak mało tych foteczek ?  :D 

Bo nikt ich nie ogląda, to co się będę wysilała :D zwłaszcza, że ja mogę te śliczne piesecki oglądać na codzień :D

Posted

fajne ujęcia fajnych psów :) będe zaglądać, tylko szkoda, że tak mało tych zdjęć bo takie fajne, że moznaby oglądać bez konca a tu jak na złość od świeta coś tylko.

Posted

No dobra. Znajcie moje dobre serduszko, znalazłam jeszcze parę ekszyn szots więc wstawiam z dedykacją dla nowych widzów :D

17868882989_d900f9d9f9_z.jpg

17432563864_c518d6b356_z.jpg

Świetny piesek Vercia wczoraj rozwalił łapsko (wiadomo, jeśli na 100ha łąki leży jedno szkło to Vega je zaliczy) i na razie nie będzie mogła być ekszyn dogiem, tzn. będzie musiała być umiarkowana w działaniach. Zła jestem strasznie! Zwłaszcza, że oczywiście jest głębokie to skaleczenie.

Guest TyŚka
Posted

Pikuś ma czaderskie szelki! Też taki chcę :D

Współczuję Vedze, również szybkiego powrotu do zdrowia życzymy.

Posted

A miałam chwalić, że się Vercia super trzyma ale wizualnie bardzo dobrze wygląda :D Rozwalanie łapek to u nas chleb powszedni, zamawiam bandaże częściej niż psie żarcie :P szybkiego gojenia :)

Posted

No, Vega generalnie też uważa, że jest biedna i dziś na przykład użyła swojego najbardziej-żałosnego-spojrzenia-nr-7, chcąc sprawić żebym zabrała ją na bieganie. Namówić się nie dałam, ale i tak cały czas jak biegłam to myślałam, że ona biedaczka siedzi w domu taka smutna :P . Zagoić to się pewnie jakoś super szybko nie zagoi, no ale dziękujemy i tak. 

A miałam chwalić, że się Vercia super trzyma ale wizualnie bardzo dobrze wygląda  :D Rozwalanie łapek to u nas chleb powszedni, zamawiam bandaże częściej niż psie żarcie  :P 

Hah, ja przestałam inwestować w bandaże samoprzylepne, kupiłam buty z podeszwą dla niej. Do tego te najtańsze bandaże i gaza, ewentualnie od spodu plastrem lepię żeby było sztywniej i tyle. A co do wyglądu to dzięki - ale tak po prawdzie to ona jest aktualnie na diecie. Ostatnio nie mogę jej karmy dobrać i eksperymentuję, bo to co jej kiedyś pasowało teraz jest be. Jak tak dalej pójdzie to będzie się musiała nauczyć fotosyntezować, albo przejdzie na odżywianie się energią kosmiczną :P .

Pikuś ma czaderskie szelki! Też taki chcę  :D

Ruffwear, polecam ;) .