Jump to content
Dogomania

Mr. Rocky & Mrs. Leokadia oraz czarna bestyjka i reszta stada xD

Recommended Posts

Posted

[quote name='(:Buńka:)'] IR3 [/QUOTE]

Co to, bo nie rozkminiam skrótu?

Ja z horrorów mogę polecić jeszcze 'Sinister', 'Mama'. A z niehorrorów wszystkie filmy z Goslingiem, wielbie go:loveu:

Posted

kurde ale macie pamiec,ja to tytulow wogole nie pamietam:oops:czytam o czym i wiem czy ogladalam:evil_lol:
a ksiazki zapisuje w notesie:evil_lol:chyba filmy tez bym musiala:evil_lol:

Posted

[quote name='natija']chyba ogladalam sierociniec,nie bylo na koncu o tej pywnicy i piecu?[/QUOTE]

Tak to to. Ta kobieta z pieca w ogródku wykopywala szczątki a w piwnicy znalazła to swoje dziecko.
Szczerze to jak go oglądałam dwa razy to zakapowałam go na dwa różne sposoby...

[quote name='(:Buńka:)']Kurdę zaczęłam temat i polazłam do waszych galerii sama nie wiem po co?:diabloti:[/QUOTE]
Bo Waldunia ma wypaśne zdjęćia i chciałaś pooglądać.

A oglądał z was ktoś taki filmek o parze która pojechała na wyspę, facet nie szanował przyrody, zabijał zwierzęta, aż wkońcu przyroda się na nich zemściła. Zastrzelił m.in manata i ten manat wychodził w nocy z wody i ich prześladował. Obejrzałabym jeszcze raz.

Posted

[quote name='leónowa']A ja sie pytam, gdzie sie właścicielka wątku szlaja:mad:[/QUOTE]

siedzi u mnie i zachwyca się foteczkami ;D
W przeciwieństwie do innych gnusnych ciotek co je tylko świat fikcyjnych krwawych mordów interesuje, a nie piękne kolorowe słodzinki.

Posted

małooo mi ;):P
To w takim razie nie dodam nic już. Bo jak was rozpieszczam to się nie zachwycacie.
Albo pokomplikuję jakoś sprawę, żeby już foty takie powszednie nie byly :cool1:

Posted

najlepiej się kręci jak jest dobry temat, trochę sensacyjny, trochę o klatce, trochę o nielegalnych kryciach, trochę o filmach... oo.

Apropos fotek to by mi się fota Leośki przydała, bo dziś też już mnie kark boli. I nogi. ojojoj.

Posted

[quote name='leónowa']Co to, bo nie rozkminiam skrótu?

Ja z horrorów mogę polecić jeszcze 'Sinister', 'Mama'. A z niehorrorów wszystkie filmy z Goslingiem, wielbie go:loveu:[/QUOTE]

Ehhh bo i skrót zły chodziło mi o IM3... A chciałam napisać wcześniej pełną nazwę tylko mi cuś zaćmienie w głowie się zrobiło:oops:
Ale oświecę cię że chodziło o Iron Man'a 3:D
Sinister ogladałam i świetny:) Najlepsza scenka z kosiarką... aż odskoczyłam od komputera:evil_lol:
A o "Mama" już wielokrotnie słyszałam ale nie ogądałam...

[quote name='leónowa']A ja sie pytam, gdzie sie właścicielka wątku szlaja:mad:[/QUOTE]
A właścicielka się szlajała po cudzych galeriach i stwierdzam że muszę zredukować liczbę tychże galeryjek bo mi troszku schodzi zanim wszędzie wszystko przeczytam i jeszcze sama cuś dodam... A jak już zamiarowałam powrócić do siebie to pokazało mi komunikat że serwer przeciążony i doopa:mad:

[quote name='natija']dla mnie najlepsza byla pila i koniec:eviltong:[/QUOTE]
Nie ogladałam i nie zamierzam . . .
Za duża sieczka jak dla mnie... chociaż oszukać przeznaczenie oglądałam i mi się nawet podobało...;)

[quote name='Majkowska']siedzi u mnie i zachwyca się foteczkami ;D
W przeciwieństwie do innych gnusnych ciotek co je tylko świat fikcyjnych krwawych mordów interesuje, a nie piękne kolorowe słodzinki.[/QUOTE]
No pewnie ja na foteczki to zawsze chętna:loveu:
[quote name='Majkowska']najlepiej się kręci jak jest dobry temat, trochę sensacyjny, trochę o klatce, trochę o nielegalnych kryciach, trochę o filmach... oo.

Apropos fotek to by mi się fota Leośki przydała, bo dziś też już mnie kark boli. I nogi. ojojoj.[/QUOTE]
:evil_lol:
Foteczki dla Majeczki specjalnie wstawię ale chyba nie dziś...:eviltong:
Bo mi się nie chce:D
Musisz pocierpieć:diabloti:

Posted

[quote name='Sonka95']Ja uwielbiam horrory i filmy o duchach :cool3: z tytułów to pamiętam np. 28 dni później , Wzgórza mają oczy :)[/QUOTE]Ja oglądałam 28 tygodni później i był OK:) Wzgórza mają oczy oglądałam 2 części i na jednej i drugiej zasnęłam także nie byłam zadowolona...:DZ horrorów to jeszcze pamiętam Droge bez powrotu :)A i dobrym film em jest "Ostatni dom po lewej". POLECAM;)

Posted

Już nie pamiętam z którego roku była wersja którą oglądałam ale mi się podobała:)
Z takich paranormal to jeszcze "Przypadek 39" był genialny:multi:
No i apropo to pierwsza część Paranormal activity czy jak to tam się pisze było mocne:diabloti: