Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='(:Buńka:)'] IR3 [/QUOTE] Co to, bo nie rozkminiam skrótu? Ja z horrorów mogę polecić jeszcze 'Sinister', 'Mama'. A z niehorrorów wszystkie filmy z Goslingiem, wielbie go:loveu: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 kurde ale macie pamiec,ja to tytulow wogole nie pamietam:oops:czytam o czym i wiem czy ogladalam:evil_lol: a ksiazki zapisuje w notesie:evil_lol:chyba filmy tez bym musiala:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Trafiłyście na mój słaby punkt, jeśli o filmach mowa, to ja mogę gadać godzinami, sypać tytułami prosto z główki, kocham kino:p Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 no ba mowie przeciez trafil swoj na swojego,a Ty spolki nie chcesz:diabloti: Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='natija']chyba ogladalam sierociniec,nie bylo na koncu o tej pywnicy i piecu?[/QUOTE] Tak to to. Ta kobieta z pieca w ogródku wykopywala szczątki a w piwnicy znalazła to swoje dziecko. Szczerze to jak go oglądałam dwa razy to zakapowałam go na dwa różne sposoby... [quote name='(:Buńka:)']Kurdę zaczęłam temat i polazłam do waszych galerii sama nie wiem po co?:diabloti:[/QUOTE] Bo Waldunia ma wypaśne zdjęćia i chciałaś pooglądać. A oglądał z was ktoś taki filmek o parze która pojechała na wyspę, facet nie szanował przyrody, zabijał zwierzęta, aż wkońcu przyroda się na nich zemściła. Zastrzelił m.in manata i ten manat wychodził w nocy z wody i ich prześladował. Obejrzałabym jeszcze raz. Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Niestety nie. Ktoś jeszcze coś ciekawego oglądał, nie wiem już co mogę zobaczyć? Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 A ja sie pytam, gdzie sie właścicielka wątku szlaja:mad: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Żadnej nie oglądałam, nie mogę sie jakoś przełamać. Może zobisz jakąś fajną reklame, co mnie do Piły przyciągnie?:cool3: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 powiem krutko i na temat bedziesz srala w gacie:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='leónowa']A ja sie pytam, gdzie sie właścicielka wątku szlaja:mad:[/QUOTE] siedzi u mnie i zachwyca się foteczkami ;D W przeciwieństwie do innych gnusnych ciotek co je tylko świat fikcyjnych krwawych mordów interesuje, a nie piękne kolorowe słodzinki. Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Przecież też ci pochwaliłam foteczki, tylko zaginęłam gdzie wśród nich;) Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 małooo mi ;):P To w takim razie nie dodam nic już. Bo jak was rozpieszczam to się nie zachwycacie. Albo pokomplikuję jakoś sprawę, żeby już foty takie powszednie nie byly :cool1: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Czyli moja polityka, jak fotki są to się mało kto zachwyca, ale już od kilku stron toczy się rozmowa bez fotek, i galeria się kręci:lol: Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 najlepiej się kręci jak jest dobry temat, trochę sensacyjny, trochę o klatce, trochę o nielegalnych kryciach, trochę o filmach... oo. Apropos fotek to by mi się fota Leośki przydała, bo dziś też już mnie kark boli. I nogi. ojojoj. Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Fotki? Ja chcem jeszcze o czymś pogadać:evil_lol: Quote
Buńka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='leónowa']Co to, bo nie rozkminiam skrótu? Ja z horrorów mogę polecić jeszcze 'Sinister', 'Mama'. A z niehorrorów wszystkie filmy z Goslingiem, wielbie go:loveu:[/QUOTE] Ehhh bo i skrót zły chodziło mi o IM3... A chciałam napisać wcześniej pełną nazwę tylko mi cuś zaćmienie w głowie się zrobiło:oops: Ale oświecę cię że chodziło o Iron Man'a 3:D Sinister ogladałam i świetny:) Najlepsza scenka z kosiarką... aż odskoczyłam od komputera:evil_lol: A o "Mama" już wielokrotnie słyszałam ale nie ogądałam... [quote name='leónowa']A ja sie pytam, gdzie sie właścicielka wątku szlaja:mad:[/QUOTE] A właścicielka się szlajała po cudzych galeriach i stwierdzam że muszę zredukować liczbę tychże galeryjek bo mi troszku schodzi zanim wszędzie wszystko przeczytam i jeszcze sama cuś dodam... A jak już zamiarowałam powrócić do siebie to pokazało mi komunikat że serwer przeciążony i doopa:mad: [quote name='natija']dla mnie najlepsza byla pila i koniec:eviltong:[/QUOTE] Nie ogladałam i nie zamierzam . . . Za duża sieczka jak dla mnie... chociaż oszukać przeznaczenie oglądałam i mi się nawet podobało...;) [quote name='Majkowska']siedzi u mnie i zachwyca się foteczkami ;D W przeciwieństwie do innych gnusnych ciotek co je tylko świat fikcyjnych krwawych mordów interesuje, a nie piękne kolorowe słodzinki.[/QUOTE] No pewnie ja na foteczki to zawsze chętna:loveu: [quote name='Majkowska']najlepiej się kręci jak jest dobry temat, trochę sensacyjny, trochę o klatce, trochę o nielegalnych kryciach, trochę o filmach... oo. Apropos fotek to by mi się fota Leośki przydała, bo dziś też już mnie kark boli. I nogi. ojojoj.[/QUOTE] :evil_lol: Foteczki dla Majeczki specjalnie wstawię ale chyba nie dziś...:eviltong: Bo mi się nie chce:D Musisz pocierpieć:diabloti: Quote
Sonka95 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Ja uwielbiam horrory i filmy o duchach :cool3: z tytułów to pamiętam np. 28 dni później , Wzgórza mają oczy :) Quote
Leokadia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Wzgórza też oglądałam, ale ja woę filmy, które nie tyle przerażają brutalem, co ryją porządnie psychę jakąś tajemnicą, duchami. Quote
Buńka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 [quote name='Sonka95']Ja uwielbiam horrory i filmy o duchach :cool3: z tytułów to pamiętam np. 28 dni później , Wzgórza mają oczy :)[/QUOTE]Ja oglądałam 28 tygodni później i był OK:) Wzgórza mają oczy oglądałam 2 części i na jednej i drugiej zasnęłam także nie byłam zadowolona...:DZ horrorów to jeszcze pamiętam Droge bez powrotu :)A i dobrym film em jest "Ostatni dom po lewej". POLECAM;) Quote
Leokadia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 'Ostatni dom...' to pewnie oglądałaś tą starszą wersję? Ja zaczęłam od tej z 2009 r. i nawet do połowy nie dotrwałam takie nudne było;) Quote
Buńka Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Już nie pamiętam z którego roku była wersja którą oglądałam ale mi się podobała:) Z takich paranormal to jeszcze "Przypadek 39" był genialny:multi: No i apropo to pierwsza część Paranormal activity czy jak to tam się pisze było mocne:diabloti: Quote
Recommended Posts