Klaudus__ Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='Lobaria']Co tam się stało w tym punkcie ???????Nic mi o niczym nie wiadomo. Quote
Klaudus__ Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Imbirek to ogromny futrzak był. Takie straszne upały - zapewne nie wytrzymało serduszko. Zasnął i się nie obudził... Nie znikaj zza TM... Poczekaj tam na mnie... Jestem Ci wdzięczna,że mogłam Cię poznać,że zaistniałeś w moim pokręconym świecie... :candle: a teraz już śpij spokojnie... Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Klaudus__']Imbirek to ogromny futrzak był. Takie straszne upały - zapewne nie wytrzymało serduszko. Zasnął i się nie obudził... Nie znikaj zza TM... Poczekaj tam na mnie... Jestem Ci wdzięczna,że mogłam Cię poznać,że zaistniałeś w moim pokręconym świecie... :candle: a teraz już śpij spokojnie... Był sam.... mam nadzieję,że nie cierpiał...:( Quote
Klaudus__ Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='ewu']Klaudio a ten drugi piesek ?????????Szczeniak został zabrany do domu. Quote
__Lara Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Imbirku :(((((((((((((( Co za wiadomość, masakra :(((( Byłeś taki piękny :((( może na coś chorował, może na serce, tego nie wiemy :( Śpij spokojnie piesku, już pewnie spotkałeś Bursztynka. Quote
AtaO Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Imbirku, nie zdążyliśmy Ci pomóc.....przepraszamy piesku.....:-(:-(:-( Quote
Klaudus__ Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Kochani - może zerkniecie do Misia? Już tak długo czeka... Poza tym wykruszyły się deklaracje... http://www.dogomania.pl/forum/threads/192272-Misiu-idealny-na-psa-stróżującego-Potrzebne-deklaracje-na-hotel!I-pomoc-w-ogłaszaniu! Bardzo proszę o pomoc Quote
Recommended Posts