Kasiaw201 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Maniusiu, co tam u Ciebie, głaski i mizianka Quote
jola_li Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Ellig napisał(a):Manius z pilka , szczesliwy psiak:) Maniuś w kojcu pewnie trochę mniej, ale i tak o niebo szczęśliwszy niż uwiązany do budy w obojętnym "domu". Patmol napisał(a):witam się u Maniusia jest przesłodki I my serdecznie witamy :)! Nutusia napisał(a):Piłeczka, koleżanka, ganianki, mizianki, wolność, lato - KRAINA SZCZĘŚLIWOŚCI :) KRAINA PRAWIESZCZĘŚLIWOŚCI ;) Ta pełnia szczęścia, to tylko ze Swoim Człowiekiem. Kasiaw201 napisał(a):Maniusiu, co tam u Ciebie, głaski i mizianka Dzięki, Kasiu :)! Na pewno chętnie się podstawia do takich czułości :). Quote
Ellig Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Ellig napisał(a):Poprosilan, zeby rozwiesili troche odrecznie napisanych ogloszen, w tej sprawie mozna rowniez kontaktowac sie z Kingą. Juz jest wszystko zalatwione :) Quote
jola_li Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Ellig napisał(a):Juz jest wszystko zalatwione :) To wspaniale :)!!!!!!!!!!! Przyznam, że myślałam o tym psiaczku, czy mu się uda... Igiełka napisał(a):Witaj Maniuś :) Witaj, Igiełko :)! Quote
Kasiaw201 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Pozdrawiamy Maniusia w poniedziałkowy poranek Quote
rita60 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nie zapomniałam...jestem u ślicznoty,miłego dnia... Quote
jola_li Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Nutusia napisał(a):Maniolo, pozdrawiam Cię weekendowo :) Kasiaw201 napisał(a):Pozdrawiamy Maniusia w poniedziałkowy poranek rita60 napisał(a):Nie zapomniałam...jestem u ślicznoty,miłego dnia... Bardzo mi miło, że pamiętacie o mazurskim Maniusiu :). Doszłam do wniosku, że muszę opracować sobie "system" i odnawiać Maniusiowi ogłoszenia co 7-10 dni, przynajmniej te na najpopularniejszych portalach. Pewnie nie jest to takie trudne ;). Quote
jola_li Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a):W środę kastracja;) Ajajajaj :(. Quote
Kasiaw201 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Maniuś , jaka tam u Was pogoda, też leje deszcz? Głaski i mizianko dla Maniusia Quote
Nutusia Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 jola_li napisał(a):Ajajajaj :(. A za chwilę bezjajajajajaj :evil_lol: Quote
Ellig Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nutusia napisał(a):A za chwilę bezjajajajajaj :evil_lol: Juz jutro, Maniuś bądź dzielny:) Quote
jola_li Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Trzymam kciuki za Maniusia... Jutro będę cały czas o nim myśleć... Quote
Ellig Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Trzymam kciuki za udany zabieg. Manius powodzenia! Quote
jola_li Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Ellig napisał(a):Trzymam kciuki za udany zabieg. Manius powodzenia! rita60 napisał(a):Kciuki zacisniete... Wiem, że to nie jakaś straszna operacja, ale się denerwuję :(... Dzięki za kciukowsparcie... Quote
Nutusia Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Maniolo to chłop na schwał - bez względu na to, czy z jajkami, czy bez ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Zawiozłam go o 9 , odbiorę po 16 , nie dam rady wcześniej, posiedzi sobie w gabinecie w kenelu. Odezwę się wieczorem . Quote
jola_li Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Zawiozłam go o 9 , odbiorę po 16 , nie dam rady wcześniej, posiedzi sobie w gabinecie w kenelu. Odezwę się wieczorem . Biedny Maniuś :(... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Maniek ok. Obyło się bez problemów. Mam nadzieję, że nie będzie interesował się raną, bo kołnierz jest dla niego mało ciekawy;) Quote
jola_li Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Maniek ok. Obyło się bez problemów. Mam nadzieję, że nie będzie interesował się raną, bo kołnierz jest dla niego mało ciekawy;) Kochany Maniusio... Nie wiem czy bez kołnierza da radę, by się nie interesował brakie kawałka siebie :(? Aniu, proszę zaglądaj do niego częściej teraz, żeby zobaczyć, czy nic złego się nie dzieje, dobrze?... Quote
Recommended Posts