Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ayia - przyjedź do nas na wieś z psami. Pobiegają po lesie czy polach. Porobimy zdjęcia domowe, może ogarniemy ten bazarek..
Znajdź jakiś dzień wolny i zapraszam. To tylko 12 km od Łodzi a ogarnęłybyśmy i Milve i Gamze i bazarek i Twoje psy.
Byłoby fajnie ;)

Edited by Karilka
Posted

Niestety nadal żadnego telefonu, maila, nic.
Milva jest niewidoczna, Karilko a czy mogłabyś porozwieszać jej ogłoszenia w gabinetach weterynaryjnych i sklepach zoologicznych?
Mógłby ktoś w tym pomóc z Łodzi?
Nie wiem co już robić, chciałabym żeby miała swój dom.
Czy ona wytrzymałaby 10 godzin sama, bo miałam dziś telefon od Panstwa w sprawie innego psa i mam mu podesłać jakieś zdjęcia, gdyby inna suczka nie pasowała do ich schematu życia. Mają 2 koty.

Posted

Ania102 napisał(a):
Niestety nadal żadnego telefonu, maila, nic.
Milva jest niewidoczna, Karilko a czy mogłabyś porozwieszać jej ogłoszenia w gabinetach weterynaryjnych i sklepach zoologicznych?
Mógłby ktoś w tym pomóc z Łodzi?
Nie wiem co już robić, chciałabym żeby miała swój dom.
Czy ona wytrzymałaby 10 godzin sama, bo miałam dziś telefon od Państwa w sprawie innego psa i mam mu podesłać jakieś zdjęcia, gdyby inna suczka nie pasowała do ich schematu życia. Mają 2 koty.

Ania myślę, że każdy pies jak będzie zmuszony to wytrzyma 10 godzin sam. Ale nie sądzisz, że dla psa to jest katorga?

Posted

Karilka napisał(a):
Ayia - przyjedź do nas na wieś z psami. Pobiegają po lesie czy polach. Porobimy zdjęcia domowe, może ogarniemy ten bazarek..
Znajdź jakiś dzień wolny i zapraszam. To tylko 12 km od Łodzi a ogarnęłybyśmy i Milve i Gamze i bazarek i Twoje psy.
Byłoby fajnie ;)

I co? Takie Wasze spotkanie wypaliło...?:)

pzdr.

Posted

Karilka napisał(a):
Dzisiaj Milva szalała ze spanielkiem Ayi w super terenie - piach i krzory. Będą zdjęcia ;). Było super (Milva padła).

Padła :) to ciekawe ile te harce trwały :D

Posted

3 godziny + dojazd tramwajem po ok. 40 minut. Prawie 5 godzin w tym te 3 ze świrniętym, młodym spanielkiem ;). Ayia jest zalatana ale obiecała uporać się jak najszybciej ze zdjęciami.

Posted

hmm.. mój spaniel ni jest świrnięty :evil_lol:

to tak na poczucie humorku.. resztę postaram się jutro przerobić, bo dziś skończyłam inne zdjęcia ;) Wiec teraz czas na Milve :)

Posted

Jaka ona jest szczęśliwa:) Tylko tak bardzo chciałabym, żeby domek się w końcu znalazł. Jak pomyślę w jakim stanie była, co przeszła, ile się wycierpiała i nagłodziła i patrze na ten uśmiech i dziwaczne miny to odczuwam ogromną satysfakcję, tylko do pełni szcześcia dla mnie i dla Niej jeszcze domek stały.

Posted

Ayia napisał(a):
hmm.. mój spaniel ni jest świrnięty :evil_lol:

to tak na poczucie humorku.. resztę postaram się jutro przerobić, bo dziś skończyłam inne zdjęcia ;) Wiec teraz czas na Milve :)

Ayia co Ty im zrobiłaś:evil_lol: