Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak Ania nie boi się spać z pleśnią w domku to myślę, że nie ma się co ściskać, w domkach i tak tylko śpimy. :)
A no w łóżeczku to ja chce być oczywiście z Wera xD Możemy też czasem przygarnąć Basię:loveu:, ale nie za często bo one dwie razem za bardzo psują mi moje inteligentne mózgowie.:lol: No i Aleksandra! To tak z wierności BanBanBananów! :diabloti:
Oluś już nie jest Olusiem tylko Aleksandrem... ehhh... jak ten czas szybko mija!:placz:
Unbebable, ferst tajm będą dwa bordy na zlocie! Idzie ku lepszemu!
Esti ja też się cieszkam, i zrobimy sobie nowe zdjęcie do familiady!!

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atkaaaa']
Unbebable, ferst tajm będą dwa bordy na zlocie! Idzie ku lepszemu![/QUOTE]
i to jakie zajebiste! :evil_lol:
tylko teraz nie wiem co z Gramem :diabloti: bo znając jego będzie pieski kilim

Posted

[quote name='Unbelievable']Ja mogę być z Barbarką, będziemy się seksić po nocach, znajomy obiecał pożyczyć czarne murzyńskie dildo.[/QUOTE]O Boże. :lol: Dostaniecie osobny pokój, zamykany, z wyciszonymi ścianami :lol:

[quote name='rose']Ja chce być w łóżku z.. wszystkimi facetami:loveu: żebym miała milusio i pokoik zamykany, żeby nikt nie przeszkadzał :P
i dlaczego jestem piąta skoro zapisałam sie jako druga? ;(
czy ta rozpiska jest zależna od tego kogo najbardziej lubisz? ;(

chociaż w sumie.. pokonałam 6 osób :p[/QUOTE]Dobrze, jesli Ci wszyscy Panowie chcą z Tobą spać, to proszę bardzo :lol: Jest kilka pokoi zamykanych na kluczyk, możecie wybrać :cool3:
Rozpiska nie jest zależna od tego kogo lubię najbardziej :lol: Taka lista miałaby 3 miejsca, z czego na trzecim byłby wszystkie osoby, które nie byłyby ani na pierwszym ani na drugim miejscu :cool3:

[quote name='Atkaaaa']Jak Ania nie boi się spać z pleśnią w domku to myślę, że nie ma się co ściskać, w domkach i tak tylko śpimy. :)
A no w łóżeczku to ja chce być oczywiście z Wera xD Możemy też czasem przygarnąć Basię:loveu:, ale nie za często bo one dwie razem za bardzo psują mi moje inteligentne mózgowie.:lol: No i Aleksandra! To tak z wierności BanBanBananów! :diabloti:
Oluś już nie jest Olusiem tylko Aleksandrem... ehhh... jak ten czas szybko mija!:placz:
Unbebable, ferst tajm będą dwa bordy na zlocie! Idzie ku lepszemu!
Esti ja też się cieszkam, i zrobimy sobie nowe zdjęcie do familiady!![/QUOTE]Dokładnie tak, co do wszystkiego! :cool3: W domkach głównie śpimy, tamsą dwa takie zarąbiste miejsca gdzie zmieścimy się WSZYSCY :) Dlatego spanie, to pikuś ;)

Zdjęcie do Familiady OBOWIĄZKOWE!!! Jak zawsze :loveu:
A mamusię przygarniesz? :cool3:

[quote name='Marta_Ares']my niestety na dzień dzisiejszy się wypisujemy :-([/QUOTE]
Kurczę, dalczego? :placz: Nic się nie da zrobić?

Posted

[quote name='Estera']O Boże. :lol: Dostaniecie osobny pokój, zamykany, z wyciszonymi ścianami :lol:
[/QUOTE]
strasznie chujowy z ciebie organizator, wiedziałam że można na ciebie liczyć :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Atkaaaa']Jak Ania nie boi się spać z pleśnią w domku
[/QUOTE]

to do mnie? :P
jak tak to z jaką pleśnią o co chodzi? :P

Posted

[quote name='Unbelievable']i to jakie zajebiste! :evil_lol:
tylko teraz nie wiem co z Gramem :diabloti: bo znając jego będzie pieski kilim[/QUOTE]

oj tylko pudla kilim, a pudla nie biorę więc chill xD chyba, że będę zmuszona, ale wydaje mi się, że w domu ogarną tydzień jakoś

[quote name='Estera']

Dokładnie tak, co do wszystkiego! :cool3: W domkach głównie śpimy, tamsą dwa takie zarąbiste miejsca gdzie zmieścimy się WSZYSCY :) Dlatego spanie, to pikuś ;)

Zdjęcie do Familiady OBOWIĄZKOWE!!! Jak zawsze :loveu:
A mamusię przygarniesz? :cool3:

[/QUOTE]

No raczej! Mimo, że zepsułaś kariere wystawową Rejmonda w tym roku to przygarnę xD. Ale muszę nadrobić przytulanie do piersi, tak jak pisałyśmy, na porost, u Basi się przecież udało!
Ej a my tylko te zdjęcia robimy i robimy a jeszcze nie wysłaliśmy zgłoszenia, ja proponuje jakoś w listopadzie/grudniu, Baśka już wtedy będzie duża to też będzie mogła xD

[quote name='rose']to do mnie? :P
jak tak to z jaką pleśnią o co chodzi? :P[/QUOTE]

Czy Ty jesteś Ania? Nie, Ty jesteś Roseeee z naciskiem na EEEEE xD
Ania to pineska czy tam pinezka nie pamiętam xD.
A pleśń to brat miotły, wiesz wiesz. Unbebable wytłumaczy xD

Aresy nooo :( Nie możecie... kto będzie gotował?

Posted

Ja też się chętnie poprzytulam do Esterki, już nawet raz podobno spałam z głową między jej piersiami. :-o :oops: Esti była przerażona po przebudzeniu, bo myślała, że to jakiś zboczeniec, na szczeście to byłam tylko ja, więc spała dalej w najlepsze. :evil_lol:

Posted

A ja?A ja?
A ja miałem spać z Esterą!!!!!!!!!!Żeby mi było ciepło od tłuszczyku.
Atkusia słodkusia cieszkam się po ch....ju fest ,że jedziesz.
Aresowa ma w łeb łopatą za to ,że nie jedzie.

Posted

Agata, szczur kilim wszystkie pieski z jajkami :( ale najwyżej będzie chodził w kagańcu :diabloti:
ale z Rejkiem go można spotkać bo go chyba wezmę na DCDC Sopot, może nie będzie zabijania się

Mi do listy proszę dopisać jeszcze Jednorożca, specjalnie dla Aleksa :*

Posted

[quote name='Estera']
Domek największy zajmuję dla
1.Estera
2.Eliza
3.Asia
4.Basia
5.Ania
6.Martynka
7.Aleks
8.Patryk
9.Komar
10.Gosia
11.TZ Gosi

stąd moje pytanie :P

[quote name='Atkaaaa']
Czy Ty jesteś Ania? Nie, Ty jesteś Roseeee z naciskiem na EEEEE xD
Ania to pineska czy tam pinezka nie pamiętam xD.
A pleśń to brat miotły, wiesz wiesz. Unbebable wytłumaczy xD

Aresy nooo :( Nie możecie... kto będzie gotował?

Gotować może Patryk, bo lubi a jak nie lubi to polubi :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']strasznie chujowy z ciebie organizator, wiedziałam że można na ciebie liczyć :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]
:mad: :evil_lol:

[quote name='Atkaaaa']
No raczej! Mimo, że zepsułaś kariere wystawową Rejmonda w tym roku to przygarnę xD. Ale muszę nadrobić przytulanie do piersi, tak jak pisałyśmy, na porost, u Basi się przecież udało!
Ej a my tylko te zdjęcia robimy i robimy a jeszcze nie wysłaliśmy zgłoszenia, ja proponuje jakoś w listopadzie/grudniu, Baśka już wtedy będzie duża to też będzie mogła xD[/QUOTE]
To nie ja! to regulamin! :cool3:
Basia będzie duża?! Boże to już w tym roku, jak te dzieci szybko rosną :placz:
:loveu:

[quote name='Asia & Ginger']Ja też się chętnie poprzytulam do Esterki, już nawet raz podobno spałam z głową między jej piersiami. :-o :oops: Esti była przerażona po przebudzeniu, bo myślała, że to jakiś zboczeniec, na szczeście to byłam tylko ja, więc spała dalej w najlepsze. :evil_lol:[/QUOTE]Cśśś. Wszystko musisz wypaplać? :shake:

[quote name='Aleks89']A ja?A ja?
A ja miałem spać z Esterą!!!!!!!!!!Żeby mi było ciepło od tłuszczyku.
Atkusia słodkusia cieszkam się po ch....ju fest ,że jedziesz.
Aresowa ma w łeb łopatą za to ,że nie jedzie.[/QUOTE]Ojejku jej :loveu::loveu::loveu:

Kurczę, co noc z kim innym będę? :loveu: 3 noce zaklepane, kto następny? :diabloti:

[quote name='Unbelievable']
Mi do listy proszę dopisać jeszcze Jednorożca, specjalnie dla Aleksa :*[/QUOTE]
chyba nie wiem o co chodzi, ale pewnie nie muszę :eviltong:

[quote name='rose']
Gotować może Patryk, bo lubi a jak nie lubi to polubi :diabloti:[/QUOTE]bardzo podoba mi się ten pomysł :diabloti: Mam nadzieję, że umie też rozpalać grilla i ognisko - przyda mi się pomoc ... :roll:

[quote name='Aleks89']Jezu jak tu sztywno i nuuuudno[/QUOTE]
[quote name='rose']noo.................[/QUOTE]:-(:-(:-(

Posted

to ja zajmuję 4 noc :D
ja Ci pomogę z ogniskiem, do kuchni się nie mieszam, bo znów zepsuję jajecznicę, której nie da się zepsuć :D

Posted

Nie ma ,któraś z was kolegi-przystojnego faceta geja? :P Żeby pojechał na zlot?:P To wtedy będę miał z kim spać.
Estera-nie tego twojego nie chce :P od razu mówie :P

Posted

[quote name='rose']to ja zajmuję 4 noc :D
ja Ci pomogę z ogniskiem, do kuchni się nie mieszam, bo znów zepsuję jajecznicę, której nie da się zepsuć :D[/QUOTE]
Dobrze :loveu:
Jeszcze 2 noce wolne :cool3:

Cieszę się, że mi pomożesz, mam nadzieje, że siebie nie podpalisz :cool3: Jajecznica była dobra, to , że wyglądała dziwnie to nie ważne :cool3:

[quote name='Aleks89']Nie ma ,któraś z was kolegi-przystojnego faceta geja? :P Żeby pojechał na zlot?:P To wtedy będę miał z kim spać.
Estera-nie tego twojego nie chce :P od razu mówie :P[/QUOTE]
Jedną noc śpisz ze mną, sam chciałeś! A co do kolegi, to ok- milczę :cool3: A może z Holandii Ci kogoś przywieźć? :cool3:

Ognisko rozpala się zapałkami!!!

Posted

[quote name='Estera']Rołs... po tylu latach znajomości z Aleksem? :shake:[/QUOTE]

no co, gusta się zmieniają :D

ale smak piwa pozostaje ten sam :D