Atkaaaa Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Jak Ania nie boi się spać z pleśnią w domku to myślę, że nie ma się co ściskać, w domkach i tak tylko śpimy. :) A no w łóżeczku to ja chce być oczywiście z Wera xD Możemy też czasem przygarnąć Basię:loveu:, ale nie za często bo one dwie razem za bardzo psują mi moje inteligentne mózgowie.:lol: No i Aleksandra! To tak z wierności BanBanBananów! :diabloti: Oluś już nie jest Olusiem tylko Aleksandrem... ehhh... jak ten czas szybko mija!:placz: Unbebable, ferst tajm będą dwa bordy na zlocie! Idzie ku lepszemu! Esti ja też się cieszkam, i zrobimy sobie nowe zdjęcie do familiady!! Quote
Marta_Ares Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 my niestety na dzień dzisiejszy się wypisujemy :-( Quote
Unbelievable Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Atkaaaa'] Unbebable, ferst tajm będą dwa bordy na zlocie! Idzie ku lepszemu![/QUOTE] i to jakie zajebiste! :evil_lol: tylko teraz nie wiem co z Gramem :diabloti: bo znając jego będzie pieski kilim Quote
Estera Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='Unbelievable']Ja mogę być z Barbarką, będziemy się seksić po nocach, znajomy obiecał pożyczyć czarne murzyńskie dildo.[/QUOTE]O Boże. :lol: Dostaniecie osobny pokój, zamykany, z wyciszonymi ścianami :lol: [quote name='rose']Ja chce być w łóżku z.. wszystkimi facetami:loveu: żebym miała milusio i pokoik zamykany, żeby nikt nie przeszkadzał :P i dlaczego jestem piąta skoro zapisałam sie jako druga? ;( czy ta rozpiska jest zależna od tego kogo najbardziej lubisz? ;( chociaż w sumie.. pokonałam 6 osób :p[/QUOTE]Dobrze, jesli Ci wszyscy Panowie chcą z Tobą spać, to proszę bardzo :lol: Jest kilka pokoi zamykanych na kluczyk, możecie wybrać :cool3: Rozpiska nie jest zależna od tego kogo lubię najbardziej :lol: Taka lista miałaby 3 miejsca, z czego na trzecim byłby wszystkie osoby, które nie byłyby ani na pierwszym ani na drugim miejscu :cool3: [quote name='Atkaaaa']Jak Ania nie boi się spać z pleśnią w domku to myślę, że nie ma się co ściskać, w domkach i tak tylko śpimy. :) A no w łóżeczku to ja chce być oczywiście z Wera xD Możemy też czasem przygarnąć Basię:loveu:, ale nie za często bo one dwie razem za bardzo psują mi moje inteligentne mózgowie.:lol: No i Aleksandra! To tak z wierności BanBanBananów! :diabloti: Oluś już nie jest Olusiem tylko Aleksandrem... ehhh... jak ten czas szybko mija!:placz: Unbebable, ferst tajm będą dwa bordy na zlocie! Idzie ku lepszemu! Esti ja też się cieszkam, i zrobimy sobie nowe zdjęcie do familiady!![/QUOTE]Dokładnie tak, co do wszystkiego! :cool3: W domkach głównie śpimy, tamsą dwa takie zarąbiste miejsca gdzie zmieścimy się WSZYSCY :) Dlatego spanie, to pikuś ;) Zdjęcie do Familiady OBOWIĄZKOWE!!! Jak zawsze :loveu: A mamusię przygarniesz? :cool3: [quote name='Marta_Ares']my niestety na dzień dzisiejszy się wypisujemy :-([/QUOTE] Kurczę, dalczego? :placz: Nic się nie da zrobić? Quote
Unbelievable Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Estera']O Boże. :lol: Dostaniecie osobny pokój, zamykany, z wyciszonymi ścianami :lol: [/QUOTE] strasznie chujowy z ciebie organizator, wiedziałam że można na ciebie liczyć :loveu: :evil_lol: Quote
rose Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Atkaaaa']Jak Ania nie boi się spać z pleśnią w domku [/QUOTE] to do mnie? :P jak tak to z jaką pleśnią o co chodzi? :P Quote
Atkaaaa Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Unbelievable']i to jakie zajebiste! :evil_lol: tylko teraz nie wiem co z Gramem :diabloti: bo znając jego będzie pieski kilim[/QUOTE] oj tylko pudla kilim, a pudla nie biorę więc chill xD chyba, że będę zmuszona, ale wydaje mi się, że w domu ogarną tydzień jakoś [quote name='Estera'] Dokładnie tak, co do wszystkiego! :cool3: W domkach głównie śpimy, tamsą dwa takie zarąbiste miejsca gdzie zmieścimy się WSZYSCY :) Dlatego spanie, to pikuś ;) Zdjęcie do Familiady OBOWIĄZKOWE!!! Jak zawsze :loveu: A mamusię przygarniesz? :cool3: [/QUOTE] No raczej! Mimo, że zepsułaś kariere wystawową Rejmonda w tym roku to przygarnę xD. Ale muszę nadrobić przytulanie do piersi, tak jak pisałyśmy, na porost, u Basi się przecież udało! Ej a my tylko te zdjęcia robimy i robimy a jeszcze nie wysłaliśmy zgłoszenia, ja proponuje jakoś w listopadzie/grudniu, Baśka już wtedy będzie duża to też będzie mogła xD [quote name='rose']to do mnie? :P jak tak to z jaką pleśnią o co chodzi? :P[/QUOTE] Czy Ty jesteś Ania? Nie, Ty jesteś Roseeee z naciskiem na EEEEE xD Ania to pineska czy tam pinezka nie pamiętam xD. A pleśń to brat miotły, wiesz wiesz. Unbebable wytłumaczy xD Aresy nooo :( Nie możecie... kto będzie gotował? Quote
Asia & Ginger Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Ja też się chętnie poprzytulam do Esterki, już nawet raz podobno spałam z głową między jej piersiami. :-o :oops: Esti była przerażona po przebudzeniu, bo myślała, że to jakiś zboczeniec, na szczeście to byłam tylko ja, więc spała dalej w najlepsze. :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 A ja?A ja? A ja miałem spać z Esterą!!!!!!!!!!Żeby mi było ciepło od tłuszczyku. Atkusia słodkusia cieszkam się po ch....ju fest ,że jedziesz. Aresowa ma w łeb łopatą za to ,że nie jedzie. Quote
Unbelievable Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Agata, szczur kilim wszystkie pieski z jajkami :( ale najwyżej będzie chodził w kagańcu :diabloti: ale z Rejkiem go można spotkać bo go chyba wezmę na DCDC Sopot, może nie będzie zabijania się Mi do listy proszę dopisać jeszcze Jednorożca, specjalnie dla Aleksa :* Quote
rose Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='Estera'] Domek największy zajmuję dla 1.Estera 2.Eliza 3.Asia 4.Basia 5.Ania 6.Martynka 7.Aleks 8.Patryk 9.Komar 10.Gosia 11.TZ Gosi stąd moje pytanie :P [quote name='Atkaaaa'] Czy Ty jesteś Ania? Nie, Ty jesteś Roseeee z naciskiem na EEEEE xD Ania to pineska czy tam pinezka nie pamiętam xD. A pleśń to brat miotły, wiesz wiesz. Unbebable wytłumaczy xD Aresy nooo :( Nie możecie... kto będzie gotował? Gotować może Patryk, bo lubi a jak nie lubi to polubi :diabloti: Quote
Estera Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='Unbelievable']strasznie chujowy z ciebie organizator, wiedziałam że można na ciebie liczyć :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] :mad: :evil_lol: [quote name='Atkaaaa'] No raczej! Mimo, że zepsułaś kariere wystawową Rejmonda w tym roku to przygarnę xD. Ale muszę nadrobić przytulanie do piersi, tak jak pisałyśmy, na porost, u Basi się przecież udało! Ej a my tylko te zdjęcia robimy i robimy a jeszcze nie wysłaliśmy zgłoszenia, ja proponuje jakoś w listopadzie/grudniu, Baśka już wtedy będzie duża to też będzie mogła xD[/QUOTE] To nie ja! to regulamin! :cool3: Basia będzie duża?! Boże to już w tym roku, jak te dzieci szybko rosną :placz: :loveu: [quote name='Asia & Ginger']Ja też się chętnie poprzytulam do Esterki, już nawet raz podobno spałam z głową między jej piersiami. :-o :oops: Esti była przerażona po przebudzeniu, bo myślała, że to jakiś zboczeniec, na szczeście to byłam tylko ja, więc spała dalej w najlepsze. :evil_lol:[/QUOTE]Cśśś. Wszystko musisz wypaplać? :shake: [quote name='Aleks89']A ja?A ja? A ja miałem spać z Esterą!!!!!!!!!!Żeby mi było ciepło od tłuszczyku. Atkusia słodkusia cieszkam się po ch....ju fest ,że jedziesz. Aresowa ma w łeb łopatą za to ,że nie jedzie.[/QUOTE]Ojejku jej :loveu::loveu::loveu: Kurczę, co noc z kim innym będę? :loveu: 3 noce zaklepane, kto następny? :diabloti: [quote name='Unbelievable'] Mi do listy proszę dopisać jeszcze Jednorożca, specjalnie dla Aleksa :*[/QUOTE] chyba nie wiem o co chodzi, ale pewnie nie muszę :eviltong: [quote name='rose'] Gotować może Patryk, bo lubi a jak nie lubi to polubi :diabloti:[/QUOTE]bardzo podoba mi się ten pomysł :diabloti: Mam nadzieję, że umie też rozpalać grilla i ognisko - przyda mi się pomoc ... :roll: [quote name='Aleks89']Jezu jak tu sztywno i nuuuudno[/QUOTE] [quote name='rose']noo.................[/QUOTE]:-(:-(:-( Quote
rose Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 to ja zajmuję 4 noc :D ja Ci pomogę z ogniskiem, do kuchni się nie mieszam, bo znów zepsuję jajecznicę, której nie da się zepsuć :D Quote
Aleks89 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Nie ma ,któraś z was kolegi-przystojnego faceta geja? :P Żeby pojechał na zlot?:P To wtedy będę miał z kim spać. Estera-nie tego twojego nie chce :P od razu mówie :P Quote
Aleks89 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ja moge rozpalić ognisko za pomocą mojego sexapilu :P Quote
Estera Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='rose']to ja zajmuję 4 noc :D ja Ci pomogę z ogniskiem, do kuchni się nie mieszam, bo znów zepsuję jajecznicę, której nie da się zepsuć :D[/QUOTE] Dobrze :loveu: Jeszcze 2 noce wolne :cool3: Cieszę się, że mi pomożesz, mam nadzieje, że siebie nie podpalisz :cool3: Jajecznica była dobra, to , że wyglądała dziwnie to nie ważne :cool3: [quote name='Aleks89']Nie ma ,któraś z was kolegi-przystojnego faceta geja? :P Żeby pojechał na zlot?:P To wtedy będę miał z kim spać. Estera-nie tego twojego nie chce :P od razu mówie :P[/QUOTE] Jedną noc śpisz ze mną, sam chciałeś! A co do kolegi, to ok- milczę :cool3: A może z Holandii Ci kogoś przywieźć? :cool3: Ognisko rozpala się zapałkami!!! Quote
rose Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Aleks89']Nie ma ,któraś z was kolegi-przystojnego faceta geja? :P Żeby pojechał na zlot?:P To wtedy będę miał z kim spać. Estera-nie tego twojego nie chce :P od razu mówie :P http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/189860_191344370903778_4575923_n.jpg hm, przystojny? :D tylko takiego mam/znam :D Quote
Estera Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Rołs... po tylu latach znajomości z Aleksem? :shake: Quote
rose Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Estera'] Ognisko rozpala się zapałkami!!![/QUOTE] zapala się zapałkami! rozpala się dmuchaniem :P Quote
Estera Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Przypominam o wpłacaniu zaliczek! Już 10ty lipca :) Quote
rose Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Estera']Rołs... po tylu latach znajomości z Aleksem? :shake:[/QUOTE] no co, gusta się zmieniają :D ale smak piwa pozostaje ten sam :D Quote
Estera Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='rose']zapala się zapałkami! rozpala się dmuchaniem :P[/QUOTE] Masz rację :eviltong: To ja zapalę a Ty... dmuchasz :roll: Quote
Estera Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='rose']no co, gusta się zmieniają :D ale smak piwa pozostaje ten sam :D[/QUOTE]V.I.P. - charakter i mocz :loveu: Quote
Recommended Posts