Asia & Ginger Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Buahahaha! Chyba lepiej nie zabierać TZ-ów na zlot, bo Aleks będzie się na nich czaił. :p Quote
Mysia_ Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Aleks89']Spodoba spodoba.Upije i przejdzie na dobrą strone mocy :P[/QUOTE] no raczej jego nie upijesz :evil_lol: To jest typ co ostatnio po kieliszku absyntu ściągnął z butli i popił browarem :evil_lol: ...i się nie porzygał :eviltong: [quote name='Aleks89']Tobie wystarczyłby Michał od komara.:P[/QUOTE] jaaaaaaa yhm :evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']Buahahaha! Chyba lepiej nie zabierać TZ-ów na zlot, bo Aleks będzie się na nich czaił. :p[/QUOTE] [quote name='rose']A Komara już nie chcesz? :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Wtedy to miałem przechlany mózg:shake: Na samo wspomnienie mam dreszcze. Ale nie będę wypominał ,kto i co mu robil :diabloti: Quote
Estera Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 (edited) [quote name='rose']ja się cieszkam, jeszcze nigdy z Tobą nie spałam:loveu: tylko nie wolno: - chuchać - dmuchać - klaść na mnie nogi, ręki ani żadnej innej cześci ciała - chrapać - sapać - gadać - przytulać najlepiej żebyś spiąc ze mna spała na osobnym łóżko, bo musze mieć dużo wolnej przestrzeni :evil_lol:A weź się bujaj, tak to ja się nie bawię :shake: Razem a jednak osobno? :shake: Jak to nie spałaś ze mną?! Serio? :lol: [quote name='anka&autystyk']ej ej, guess who's coming! :D :multi::multi::multi: [quote name='Marta_Ares']oddaje pracę i będę miała obronę we wrześniu, a nie mam pojęcia na kiedy mi termin wyznaczą.... :-( Guzik mnie to. Bądź :eviltong: [quote name='Aleks89']Ancor-jedzie tylko dlatego ,że ja JADE TAK MI NAPISAŁA MAM TO NA PIŚMIE I LUBI TYLKO MNIE :PNo to będziesz ją zabawiał :eviltong: [quote name='Mysia_']mam nadzieje, że to ja :evil_lol: Jakoś mi dziwnie jako Gosia :diabloti: Jak coś to mogę ewentualnie spać z moim TZ-em :eviltong: Esterko :loveu: wysłałam właśnie moja zaliczkę, ale dalej nie wiem czy TZ będzie na 100%, bo u niego z tą pracą różnie bywa :angryy: Wysłać za niego też czy się wstrzymać? Jak myślisz? Tak, tak, Ty jesteś Gosia. Tak masz na imię, nie wiem czy pamiętasz :evil_lol: No jak chcesz, to możesz z nim spać. Ale uważaj, bo jeszcze Oleczek Go przygarnie :eviltong: Jeśli nie jest pewne czy TŻ (jak On ma na imię? :eviltong:) pojedzie, to wstrzymaj się do czasu aż będzie pewne :) [quote name='Asia & Ginger']Buahahaha! Chyba lepiej nie zabierać TZ-ów na zlot, bo Aleks będzie się na nich czaił. :p :lol: [quote name='Aleks89']Wtedy to miałem przechlany mózg:shake: Na samo wspomnienie mam dreszcze. Ale nie będę wypominał ,kto i co mu robil :diabloti::evil_lol: A tak w ogóle to ktoś wie co się z Komarem dzieje? Nie zagląda tu ani nic :shake: Atkaaaa, Mysia zaliczka doszła, już Was pokolorowałam na pierwszej stronie :loveu: Nadal przypominam o zaliczkach, biorąc pod uwagę, że 15ty to niedziela, deadline jest 16tego. Wtedy muszę przelać zaliczkę i powiedzieć ile miejsc "biorę" :roll: Edited July 11, 2012 by Estera Quote
rose Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 no sama Esterka ostatnio na moich urodzinach wspominałaś ze nigdy razem nie spałyśmy:eviltong: bo Ty to mnie zawsze z kimś zdradzisz:-( Quote
Estera Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='rose']no sama Esterka ostatnio na moich urodzinach wspominałaś ze nigdy razem nie spałyśmy:eviltong: bo Ty to mnie zawsze z kimś zdradzisz:-([/QUOTE] Jejku nie pamiętam, że o tym wspominałam :lol: No bo Ty zawsze na zloty z jakimś tam Tżtem jedziesz i tak wychodzi no :cool3: Chociaż na Sylwka leżałam z Tobą i Paciem :lol: Quote
rose Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Estera']Jejku nie pamiętam, że o tym wspominałam :lol: No bo Ty zawsze na zloty z jakimś tam Tżtem jedziesz i tak wychodzi no :cool3: Chociaż na Sylwka leżałam z Tobą i Paciem :lol:[/QUOTE] no, Patryk leżał na Twoich cyckach:diabloti: znowu bedziemy go rozbierać co?:evil_lol: Quote
Estera Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='rose']no, Patryk leżał na Twoich cyckach:diabloti: znowu bedziemy go rozbierać co?:evil_lol:[/QUOTE] Ja nikogo nie rozbierałam :roll: Quote
rose Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Estera']Ja nikogo nie rozbierałam :roll:[/QUOTE] On rozebrał się dla Ciebie, więc też niejako brałaś w tym udział :eviltong: Quote
KaRa_ Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 JA pewnie wpadnę na jeden dzien, max dwa se przenocuje w samochodzie byle ktoś mi łazienki użyczył :) Będę z 3 x aussie Quote
Unbelievable Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='KaRa_']JA pewnie wpadnę na jeden dzien, max dwa se przenocuje w samochodzie byle ktoś mi łazienki użyczył :) Będę z 3 x aussie[/QUOTE] czyli berta zostaje? :diabloti: Quote
KaRa_ Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Unbelievable']czyli berta zostaje? :diabloti:[/QUOTE] Nie :) :) :) Quote
KaRa_ Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Aleks89']Berta?Gruba Berta będzie na zlocie? Aleksandrze to jest Gruba Berta: Quote
Estera Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='rose']On rozebrał się dla Ciebie, więc też niejako brałaś w tym udział :eviltong:[/QUOTE]kurde, ja mam chyba jakieś dziury w pamięci :roll: :lol: [quote name='KaRa_']JA pewnie wpadnę na jeden dzien, max dwa se przenocuje w samochodzie byle ktoś mi łazienki użyczył :) Będę z 3 x aussie[/QUOTE]No jak chcesz :) Quote
Estera Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Przypominam, że dzisiaj 13sty :evil_lol: Umówiłam się 16tego na wpłatę zaliczki :roll: Quote
Unbelievable Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Aleks89']Kto nie zapłacił nie jedzie.Proste[/QUOTE] to nie jadę ;) Quote
Aleks89 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Ty masz usprawiedliwienie w postaci sponsorów za granicą Quote
Estera Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Przypominam o zaliczkach :roll: Albo chociaż potwierdzcie, że będziecie, ale z jakiś względów kasy na zaliczke teraz nie ma :roll: O kilku osobach wiem, ale spora część milczy :roll: Quote
Aleks89 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Teraz ładnie zaproście WIQ na zlot ,bo się głupia waha :/ i mnie irytuje. Wiq-x psów-domek-Lubliniec Quote
Karilka Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Estara - ja jade, przelew puszcze w poniedziałek. Nikogo ze sobą nie biore (bo po cholere). Karilka +Dolar +zobacze co z tymczasami - JADYMY. Quote
Asia & Ginger Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='Aleks89']Teraz ładnie zaproście WIQ na zlot ,bo się głupia waha :/ i mnie irytuje. Wiq-x psów-domek-Lubliniec[/QUOTE] Wiq nie znam, aczkolwiek zapraszam! :p Quote
Recommended Posts