Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleks89']Spodoba spodoba.Upije i przejdzie na dobrą strone mocy :P[/QUOTE]

no raczej jego nie upijesz :evil_lol:

To jest typ co ostatnio po kieliszku absyntu ściągnął z butli i popił browarem :evil_lol: ...i się nie porzygał :eviltong:

[quote name='Aleks89']Tobie wystarczyłby Michał od komara.:P[/QUOTE]

jaaaaaaa yhm :evil_lol:

[quote name='Asia & Ginger']Buahahaha! Chyba lepiej nie zabierać TZ-ów na zlot, bo Aleks będzie się na nich czaił. :p[/QUOTE]

[quote name='rose']A Komara już nie chcesz? :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='rose']ja się cieszkam, jeszcze nigdy z Tobą nie spałam:loveu:
tylko nie wolno:
- chuchać
- dmuchać
- klaść na mnie nogi, ręki ani żadnej innej cześci ciała
- chrapać
- sapać
- gadać
- przytulać
najlepiej żebyś spiąc ze mna spała na osobnym łóżko, bo musze mieć dużo wolnej przestrzeni :evil_lol:A weź się bujaj, tak to ja się nie bawię :shake: Razem a jednak osobno? :shake:

Jak to nie spałaś ze mną?!
Serio? :lol:

[quote name='anka&autystyk']ej ej, guess who's coming! :D
:multi::multi::multi:

[quote name='Marta_Ares']oddaje pracę i będę miała obronę we wrześniu, a nie mam pojęcia na kiedy mi termin wyznaczą.... :-(
Guzik mnie to. Bądź :eviltong:

[quote name='Aleks89']Ancor-jedzie tylko dlatego ,że ja JADE TAK MI NAPISAŁA MAM TO NA PIŚMIE I LUBI TYLKO MNIE :PNo to będziesz ją zabawiał :eviltong:

[quote name='Mysia_']mam nadzieje, że to ja :evil_lol:
Jakoś mi dziwnie jako Gosia :diabloti:

Jak coś to mogę ewentualnie spać z moim TZ-em :eviltong:

Esterko :loveu: wysłałam właśnie moja zaliczkę, ale dalej nie wiem czy TZ będzie na 100%, bo u niego z tą pracą różnie bywa :angryy: Wysłać za niego też czy się wstrzymać? Jak myślisz?
Tak, tak, Ty jesteś Gosia. Tak masz na imię, nie wiem czy pamiętasz :evil_lol: No jak chcesz, to możesz z nim spać. Ale uważaj, bo jeszcze Oleczek Go przygarnie :eviltong:
Jeśli nie jest pewne czy TŻ (jak On ma na imię? :eviltong:) pojedzie, to wstrzymaj się do czasu aż będzie pewne :)

[quote name='Asia & Ginger']Buahahaha! Chyba lepiej nie zabierać TZ-ów na zlot, bo Aleks będzie się na nich czaił. :p
:lol:

[quote name='Aleks89']Wtedy to miałem przechlany mózg:shake: Na samo wspomnienie mam dreszcze.
Ale nie będę wypominał ,kto i co mu robil :diabloti::evil_lol: A tak w ogóle to ktoś wie co się z Komarem dzieje? Nie zagląda tu ani nic :shake:

Atkaaaa, Mysia zaliczka doszła, już Was pokolorowałam na pierwszej stronie :loveu:

Nadal przypominam o zaliczkach, biorąc pod uwagę, że 15ty to niedziela, deadline jest 16tego. Wtedy muszę przelać zaliczkę i powiedzieć ile miejsc "biorę"
:roll:

Edited by Estera
Posted

no sama Esterka ostatnio na moich urodzinach wspominałaś ze nigdy razem nie spałyśmy:eviltong:
bo Ty to mnie zawsze z kimś zdradzisz:-(

Posted

[quote name='rose']no sama Esterka ostatnio na moich urodzinach wspominałaś ze nigdy razem nie spałyśmy:eviltong:
bo Ty to mnie zawsze z kimś zdradzisz:-([/QUOTE]

Jejku nie pamiętam, że o tym wspominałam :lol: No bo Ty zawsze na zloty z jakimś tam Tżtem jedziesz i tak wychodzi no :cool3:
Chociaż na Sylwka leżałam z Tobą i Paciem :lol:

Posted

[quote name='Estera']Jejku nie pamiętam, że o tym wspominałam :lol: No bo Ty zawsze na zloty z jakimś tam Tżtem jedziesz i tak wychodzi no :cool3:
Chociaż na Sylwka leżałam z Tobą i Paciem :lol:[/QUOTE]

no, Patryk leżał na Twoich cyckach:diabloti:

znowu bedziemy go rozbierać co?:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']no, Patryk leżał na Twoich cyckach:diabloti:

znowu bedziemy go rozbierać co?:evil_lol:[/QUOTE] Ja nikogo nie rozbierałam :roll:

Posted

[quote name='Estera']Ja nikogo nie rozbierałam :roll:[/QUOTE]
On rozebrał się dla Ciebie, więc też niejako brałaś w tym udział :eviltong:

Posted

[quote name='rose']On rozebrał się dla Ciebie, więc też niejako brałaś w tym udział :eviltong:[/QUOTE]kurde, ja mam chyba jakieś dziury w pamięci :roll: :lol:

[quote name='KaRa_']JA pewnie wpadnę na jeden dzien, max dwa se przenocuje w samochodzie byle ktoś mi łazienki użyczył :) Będę z 3 x aussie[/QUOTE]No jak chcesz :)

Posted

Przypominam o zaliczkach :roll: Albo chociaż potwierdzcie, że będziecie, ale z jakiś względów kasy na zaliczke teraz nie ma :roll: O kilku osobach wiem, ale spora część milczy :roll: