Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
jak sie wybire do Rzeszowa to was tam odwiedze :diabloti::diabloti::diabloti:

Ło matko, no to WYBIRAJ się WYBIRAJ :diabloti: Ino szybko, póki śniegu nimo
Łu nie miejsca dość, syćkie psy sie zmieszczo :eviltong:

Posted

Derkę uwielbia bo pod spodem została już łysa dooooooopcia :placz:
Na zimę zrzuciła całość włosa i teraz marznie - sama chciała to ma. No ale widzę, że jak założę derę to lepiej się rusza. Głównie śpi zwinięta w kłębuszek a derkę naprawdę zaakceptowała bez problemu.

Posted

BeataSabra napisał(a):
Nie czuje się rewelacyjnie....:shake::-(.
osowiała smutna.....

Buuu...:-(
Moja Królewna mimo wieku i łapkowych spraw, i serducha i tarczycy, ma się świetnie, wczoraj jak mnie z "miełości" ścisnęła Malamucim zwyczajem, za przedramię, to dziś mogłabym iść na obdukcję bo mam siwe placki. Ale ten błysk w oku, ta radocha, że może dowalić swojej pani... bezcenne :)

Posted

Nerul napisał(a):
Ajeczka :loveu: ! Ale wyglądasz mi jakos inaczej psinko? Teraz to ty wyglądasz jak prawdziwy wilczek... A gdzie ci pancia kubraczek zabrala?

Hm łysa jest i tyle. Zrzutka futra w środku zimy, jak zwykle Ajeczka ma genialne pomysły.

Posted

Ja tam w tym kociokwiku Ajeczki wystawiać nie będę. Nie w takich warunkach. Jak ktoś ładnie napisał, Kieleckie targi to Mariott w porównaniu z Rzeszowem!!

Posted

Sie ma nawiedzoną panią co ma stwierdzoną manię zdjęciową, to się ma ładne foty. Muszę kupić nową kartę do aparaciku tak na marginesie :)

Posted

Sobota odpada ale może w niedzielę?? Ok 10??? Tylko gdzieś gdzie nie będzie ślisko, no bo wiesz, łapa... Choć powiem szczerze że z łapą jest fantastycznie!!!