BeataSabra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Super wdzianko. Moja Sabra ma czarne podbite czerwonym polarem. Postanowiła zrzucić futro ma rzadsze od letniego .... Quote
BeataSabra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Bura napisał(a):Może to wina tarczycy?? Możliwe Lada dzień robimy powtórne badania. Quote
ewelinabuck Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Nerul napisał(a):Hmmm Rzeszów :D:D Chyba masz kawałek Ewelinka... Najwyzej Ajeczke moge ja wycałowac od ciebie :D:D jak sie wybire do Rzeszowa to was tam odwiedze :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Wpadaj wpadaj ;) Z obydwoma twoimi stworkami przyjeżdżaj ;) Quote
Bura Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 ewelinabuck napisał(a):jak sie wybire do Rzeszowa to was tam odwiedze :diabloti::diabloti::diabloti: Ło matko, no to WYBIRAJ się WYBIRAJ :diabloti: Ino szybko, póki śniegu nimo Łu nie miejsca dość, syćkie psy sie zmieszczo :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Tak do nas to jak wpadac to na totalną wies- krowy łażą po ulicach, ludzie jeździc nieumieją- Ewelina trzeba uwazac :PP Quote
Bura Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Derkę uwielbia bo pod spodem została już łysa dooooooopcia :placz: Na zimę zrzuciła całość włosa i teraz marznie - sama chciała to ma. No ale widzę, że jak założę derę to lepiej się rusza. Głównie śpi zwinięta w kłębuszek a derkę naprawdę zaakceptowała bez problemu. Quote
Bura Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Bura napisał(a): O właśnie tak lula. Wygląda jak święty Mikołaj trochę. Tylko czapeczkę jej dorobię :) Quote
BeataSabra Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Moja Sabra też uwielbia swoja derkę.. Miała robiony RTG kontrolny serce znowu się powiększyło w płucach są dalsze zmiany śródmiąższowe..... Ech jak nie urok to przemarsz wojsk..... Quote
Bura Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 O żesz ty a jak ona się czuje?? Wiesz, wyniki wynikami, a ważne leczyć pacjenta a nie chorobę. Pozdrawiamy!! Quote
BeataSabra Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Bura napisał(a):O żesz ty a jak ona się czuje?? Wiesz, wyniki wynikami, a ważne leczyć pacjenta a nie chorobę. Pozdrawiamy!! Nie czuje się rewelacyjnie....:shake::-(. osowiała smutna..... Quote
Bura Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 BeataSabra napisał(a):Nie czuje się rewelacyjnie....:shake::-(. osowiała smutna..... Buuu...:-( Moja Królewna mimo wieku i łapkowych spraw, i serducha i tarczycy, ma się świetnie, wczoraj jak mnie z "miełości" ścisnęła Malamucim zwyczajem, za przedramię, to dziś mogłabym iść na obdukcję bo mam siwe placki. Ale ten błysk w oku, ta radocha, że może dowalić swojej pani... bezcenne :) Quote
Bura Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 W końcu zmusiłam się, aby zrobić foty mojej gołej pooooopci na spacerze. Wygląda jak wygląda :) Quote
Coffee&Nera Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ajeczka :loveu: ! Ale wyglądasz mi jakos inaczej psinko? Teraz to ty wyglądasz jak prawdziwy wilczek... A gdzie ci pancia kubraczek zabrala? Quote
Bura Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Nerul napisał(a):Ajeczka :loveu: ! Ale wyglądasz mi jakos inaczej psinko? Teraz to ty wyglądasz jak prawdziwy wilczek... A gdzie ci pancia kubraczek zabrala? Hm łysa jest i tyle. Zrzutka futra w środku zimy, jak zwykle Ajeczka ma genialne pomysły. Quote
ewelinabuck Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 dobra to sie wybiore tylko nocleg musze sobie zalatwic:diabloti::diabloti::diabloti: byc moze zawitam na ferie na jakies 2 dni;) Quote
Coffee&Nera Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ewelina zawitaj na Rzeszowską miedzynarodową :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bura Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Ja tam w tym kociokwiku Ajeczki wystawiać nie będę. Nie w takich warunkach. Jak ktoś ładnie napisał, Kieleckie targi to Mariott w porównaniu z Rzeszowem!! Quote
Dorkaa Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ale ładne foteczki ci pańcia porobiła :] Quote
Bura Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Sie ma nawiedzoną panią co ma stwierdzoną manię zdjęciową, to się ma ładne foty. Muszę kupić nową kartę do aparaciku tak na marginesie :) Quote
Coffee&Nera Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Marta a moze teraz gdzies w okolicach weekendu jakis spacer? Snieżek, Ajeczka i 2 aparty- i mow i twoj :D:D Co ty na to :cool3:? Quote
Bura Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Sobota odpada ale może w niedzielę?? Ok 10??? Tylko gdzieś gdzie nie będzie ślisko, no bo wiesz, łapa... Choć powiem szczerze że z łapą jest fantastycznie!!! Quote
Recommended Posts