Marka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Oczywiście, że Juleczkę można polecać - ale wyłącznie dobrym, kochającym i odpowiedzialnym psiarzom! :p Quote
paros Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 beam6 napisał(a):Przepraszam, że zapytam - mojego Mikruska/Lolka (Ten z tyłu na awatarku) :-o:-o:-o ? Nie Twój :shake: z Jastrzębie Zdroju Marka, to może wyślę zdjęcia a w razie czego Was skontaktuję :lol: Quote
paros Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Marka napisał(a):Oczywiście, że Juleczkę można polecać - ale wyłącznie dobrym, kochającym i odpowiedzialnym psiarzom! :p Pani jest zainteresowana Julką więc wysłałam jej Twoje dane (i kopie tego maila do Ciebie :lol: ) Ona miała psiaka - jej 12-letni psiak miał raka i odszedł za TM :-( Quote
Marka Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 zdrojka napisał(a):No i co? Wiadomo już coś? Nie, nic nie wiadomo - ale nie można każdego przejawu zainteresowania traktować jak konkretu - bo do tego zwykle daleko, zanim ktoś się zdecyduje. A Julka weszła w fazę gryzienia wszystkiego co popadnie :cool3: Rozpiera ją energia, najchętniej wszystko by rozszarpała i rozdrobniła na kawałeczki :evil_lol: Jest wiotka i szczupła, ale umięśniona i gibka jak sprężyna - po meblach skacze jak jojo :lol: Dzisiaj będą nowe zdjęcia :p Quote
Marka Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Julka ma ze cztery miesiące, a mam wrażenie, że już bardzo "spoważniała" z wyglądu - to zdjęcia z dzisiejszego pleneru: Quote
esperanza Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pięknie wygląda :loveu: a jaką ma adresówkę :cool3: Quote
Marka Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Adresówka jest "przechodnia" :biggrina: - nosiły ją po kolei wszystkie szczeniaki u nas na tymczasie - no więc Julcia też nosi :p (u mnie żaden pies nie wychodzi z domu bez adresówki - to właśnie adresówka pozwoliła nam odzyskać kiedyś naszą sukę - więc polecam każdemu - więcej - uważam, że pies bez adresówki ma po prostu nie do końca odpowiedzialnego opiekuna - gdziekolwiek by ten pies nie mieszkał i jak bardzo byłby przywiązany do Pana :cool1:) Quote
myszka05 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Wilejkaros napisał(a):Jaka pięęęęęknaaaa! Julcia jest POWALAJĄCO ! piękna !!!! Quote
Bodziulka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Marka napisał(a):Adresówka jest "przechodnia" :biggrina: też on razu rzuciła mi się w oczy :evil_lol: więcej - uważam, że pies bez adresówki ma po prostu nie do końca odpowiedzialnego opiekuna - gdziekolwiek by ten pies nie mieszkał i jak bardzo byłby przywiązany do Pana :cool1:) :scared: no to chyba musze kupić mojemu szuperszybkiemu i w ogóle rozbrykanemu faflakowi adresówkę ;) :evil_lol: :lol: On ma dziwne zdolności gubienia, ale nie się, tylko obroży z adresówkami, ostatnią w Krakowie zgubił :evil_lol: Quote
beam6 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Marka napisał(a):J Czyżby domek był tam .......... w dole? Julka jest po prostu boska :loveu: Quote
Marka Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Ja mam Julkę obok non-stop i jej uroda mi spowszedniała, ale dostałam maila z allegro ze zdaniem "to najpiękniejszy pies jakiego w życiu widziałam!" :p (Pani jednak mieszka aż w Bieszczadach, a ja tak daleko nie wydam Julci w nieznane ręce :shake:) Quote
Bodziulka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Marka napisał(a):Ja mam Julkę obok non-stop i jej uroda mi spowszedniała, ale dostałam maila z allegro ze zdaniem "to najpiękniejszy pies jakiego w życiu widziałam!" :p (Pani jednak mieszka aż w Bieszczadach, a ja tak daleko nie wydam Julci w nieznane ręce :shake:) Bieszczady :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to nie jest daleko :cool3: Quote
tanitka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 no rzeczywiście prawdziwy posokowiec się z Julci robi- a nie mówiłam!!!:evil_lol: Quote
Marka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 To prawda, miałaś chyba rację - ja myślałam, że ona większa będzie, ale rośnie pomału, ma 33 cm wys. teraz i nie wiem czy dociągnie nawet do maksymalnej wielkości posokowca (50 cm) - chyba raczej będzie mniejsza, czyli wielkości suczki posokowca bawarskiego :p Quote
Bodziulka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 a to ja reklamę zrobię :eviltong: zapraszam na aukcje psiaków Asif1 ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4132726 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133061 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133131 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133296 Quote
Marka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Ale piękne rzeczy sprzedajesz, Bodziulka :loveu: Ale za miejsce na reklamę powinnaś zrobić dla Juleczki jakąś ozdobną obróżkę z cekinkami :eviltong: Quote
Bodziulka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No to Julcia ma szczęście, bo cekinów mam od groma :diabloti: :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Piękna psina! Pewnie teraz się komuś bardzo narażę, ale Julka to mocno ulepszona wizualnie wersja Bąbelka! :eviltong: ;) Marka napisał(a):Ale piękne rzeczy sprzedajesz, Bodziulka :loveu: Ale za miejsce na reklamę powinnaś zrobić dla Juleczki jakąś ozdobną obróżkę z cekinkami :eviltong: Bodziulka napisał(a):No to Julcia ma szczęście, bo cekinów mam od groma :diabloti: :evil_lol: Kolejny super pomysł bazarkowy! :multi: Quote
pusia2405 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 O rany, co za cudo!!:lol: Ślicznota po prostu. Pierwszy raz tu zajrzałam i jestem zauroczona tym maleństwem. Będę za małą trzymać kciuki! Quote
Bodziulka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ania-Sonia napisał(a): Kolejny super pomysł bazarkowy! :multi: :hmmmm: tylko trzeba wkombinować jakieś obróżki, żeby te cekiny naszywać :razz: Quote
Marka Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Piękna psina! Pewnie teraz się komuś bardzo narażę, ale Julka to mocno ulepszona wizualnie wersja Bąbelka! :eviltong: ;) O, ja się chyba obrażę :cool3: Wszystkie moje "dzieciaczki" są najpiękniejsze na świecie, a Julka i Bąbel to po prostu dwa różne kanony urody :biggrina: Quote
Marka Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Zapomniałam napisać, że Julka zgubiła wczoraj pierwszy mleczny kieł - a ponieważ mówi się, że taki fakt oznacza ukończenie przez szczeniaka 4 miesięcy, to można uznać, że sunia urodziła się 18 listopada 2006 :p Quote
Recommended Posts