Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co wiem ten Pan nie określił płci psa, ale dopytamy sie w poniedziałek i dam odpowiedz! Ten Pan powiedział, że chciałby psa w typie posokowca, wiec Julcia myśle ze mu sie spodoba, w kazdym razie wszystko okaze sie w poniedzialek. A bylaby mozliwosc transportu?

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A o jaką miejscowość w ogóle chodzi? Bo ja generalnie nie wyadoptowuję psów na odległość - potencjalny chętny musi ze mną osobiście rozmawiać.

Posted

Marka, przepraszam, że tak bez porozumienia z Tobą, ale Paulina odezwała się na wątku Patii, myślę, że ciotki z Krakowa spełnią Twoje wymagania co do wizyt przed i poadopcyjnych.
A mała coś z posokowca ma...

Posted

Kobitki wiem, że macie dobre intencje i chcecie pomóc - serdeczne dzięki! :calus:
Ale ja w swojej "karierze" tylko dwa razy wyadoptowałam psa poza województwo, po wielu rozmowach telefonicznych, a na koniec nowi opiekunowie przyjeżdżali po psa osobiście i byli to naprawdę godni zaufania ludzie. Ten pan też może zadzwonić i spróbować oczarować mnie na tyle, żebym się zdecydowała powierzyć mu w opiekę ten mały cud:

Bo moje "tymczasiki" dostają tylko NAJLEPSZE domki :p

Posted

Marka napisał(a):
PS. Łupież się utrzymuje - mam nawet wrażenie, że jest coraz większy - więc chyba dziś wieczorem zrobimy kąpiel w HEXODERMIE...
My tez Rufusa w tym kapalysmy takie bylo drugie zalecenie weta po nizoralu,ale po tym okrutnie sie zaczal drapac i plakac ze go swedzi i boli.Musialysmy odstawic...
Mam nadziej ze malenka lepiej zareaguje.

Posted

A czemu żadna z ciotek nie dostrzegła jeszcze zdumiewającego podobienstwa do Bąbelka??? :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:

Cieszę się, że to cudko już jest bezpieczne u Marki! :multi: Teraz będzie już tylko dobrze!

Posted

Wczoraj darowałam jednak Julce kąpiel, bo i tak miała stres - dostała burę do mojej suki (oczywiście niezasłużenie - z czystej zazdrości :cool3:), więc uznałam, że ten jeden stres wystarczy i drugi (kąpiel) przesuniemy na dzisiaj. Łupież zresztą jakby odpuszcza - dzisiaj jest już zdecydowanie mniej widoczny, więc chyba będzie wszystko OK :)

[quote name='eurydyka']wiecej fotek tej slicznosci wrzuc:)
Eura, uwierz mi, że nie mam czasu na razie robić zdjęć, bo trochę wyszłam z wprawy i opieka nad Julką zajmuje mi prawie 80% czasu (pozostałe 20% to zaspokajanie MOICH podstawowych potrzeb życiowych :lol: ).

Dzisiaj więc tylko takie wypoczynkowe ujęcia:

PS1. Aniu-Soniu - na tej fotce (na której nie widać długości łap) to sama bym się zastanawiała który to pies - Julka czy Bąbel :biggrina:

PS2. Dzisiaj wieczorem przyjeżdża do nas na trzydniowy pobyt Mysia-Luisia (mój dawny tymczasik, też z Ostrowii :p) - więc mam nadzieję, że mimo totalnego zapsienia będę miała jednak łatwiej, bo dziewczynki się skutecznie zajmą sobą :lol:

Posted

esperanza napisał(a):
To ja koniecznie chcę zobaczyć zdjęcia Misi-Luisi i Julki razem :cool3:

A proszę bardzo, kochana - specjalnie dla Ciebie: :p

A teraz konkurs: Zgadnijcie, która z tych dwóch psiurek jest większym diablątkiem..? ;) :evil_lol:

Posted

Małe kotłowanko... Oczywiście tylko na łóżku :evil_lol: Diablątko? Przecież widać, że obie dziewcynki są ... :angel: :saint1: :saint1: :saint1: :lilangel:

:evil_lol:

Posted

esperanza napisał(a):
Luisia jest większa od Julki :-o

na wysokość są prawie takie same, no ale Luisia ma zdecydowanie większą masę i to ją ratuje - bo większym diabełkiem w tym teamie jest zdecydowanie Julka :evil_lol: i ona bardzo by chciała mieć przewagę w ich ciągłej rywalizacji, ale Luiza opracowała już swoje sposoby na Julkę (powala ją jak zapaśnik napierając na Julkę całą sobą :lol:) co ambitną Julkę doprowadza do szału, który demonstruje rykiem, którego najbardziej wściekły pies by się nie powstydził :cool3: :lol: Wszelkie rywalizacje o zabawki wygrywa Julka - Luisia jest dużo szybciej skłonna dać za wygraną, co u Julki jest nie do przyjęcia :evil_lol: