Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beta ata']Mam, mam! Mam normalny internet! :-) (No i ożyłam juz nieco z przeziebienia, jeszcze jestem słabowita ;-) ale już nie tak "pozamiatana" ;-) :-D )[/QUOTE]
to ja nieśmiało poproszę o zdjęcia piesków ;)
[QUOTE]Wątku nikt nie odwiedza,[/QUOTE]

ja odwiedzam na bieżąco
mam nadzieję, że wkrótce będzie nas tu więcej

[QUOTE]Melka wlaśnie spi w fotelu mojej Tami :-) , bo Tami ma swój fotel ;-) tzn. mój fotel do czytania stał się jej fotelem do spania :-) ale jest bardzo uprzejma i nie ma nic przeciwko, jeśli czasem w nim usiadę :-) a Tami śpi oczywiście na mojej poduszce :-) ...czyli, jak widać, wszystko w normie :-)[/QUOTE]
lubimy dobre wiadomości :)

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL="https://picasaweb.google.com/108252648179427159760/24Czerwca2012?authkey=Gv1sRgCLbrl4DUoe_flAE"]Zdjęcia Melki:

https://picasaweb.google.com/108252648179427159760/24Czerwca2012?authkey=Gv1sRgCLbrl4DUoe_flAE[/URL]

Posted

przyszlam do Was z ulicy. trzymam kciuki, by juz z niczym problemow zadnych nie bylo! :)
sliczna sunia. pies, jak mlody to tez domek znajdzie.
tylko teraz wakacje, to moze troszke potrwac teraz :/

Posted

Beatko,dziękujemy za piękne zdjęcia Melci.

Melcia na zdjęciach wygląda na większą niż jest naprawdę.

Ale ona u Ciebie ma dobrze,tyle miejsca do hasania.

Posted

Pies na zdjeciach zawsze wygląda na wiekszego niz jest. Niedawno lobaria (Pani Bluesia, który byl u mnie na tymczasie) zobaczywszy zdjęcie mojej Tami uznala, że to wielki pies :-)
W ogrodzeniu jest sporo miejsca, jakies 20-30 arów, ale Melka chodzi oczywiście tez na spacer codziennie, dzis byłysmy na dłuuugim spacerku. Alez ona lubi biegać! Dziewczyny wyszalały sie nieźle, teraz śpią, Tami na poduszce pod biurkiem komputerowym, tuż przy moich nogach, Melka na kocyku na sofie. Psów chwilowo nie mam ;-)

Posted

azalia dzisiaj nie będzie miała możliwości być tu dzisiaj-ja zamówiłam ogłoszenia dla psiaczków na bazarku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228726-SZYBKI-BAZAR-OG%C5%81OSZENIOWY-na-diagnostyk%C4%99-Bezimiennej-do-1-07-12?p=19291852#post19291852[/url] Jutro dziewczyny się dogadają i wyślą tekst ze zdjęciami,ja opłacę.beta ata-Melka cudna,a psiaczek w hoteliku troszkę strachliwy,będzie dobrze.
Pozdrawiam cieplutko,z lizakiem od Mikuśki.

Posted

MikAga, dzieki za ogloszenia. Rozmawialam z Alicją, ona chce napisac tekst dla pieska, dla suni napisze ja. Jednak nie jestem pewna, czy to juz czas na oglaszanie pieska... Trzeba to omówić, bo on może potrzebowac jeszcze czasu, zbyt szybka adopcja, może byc katastrofą, jeśli on nadal bedzie taki "narwany". Pozostaje tez kwestia sterylizacji obu psiaków.

Dziś zakropiłam Melkę Fiprexem (moją Tami też). Po raz pierwszy porządnie ja wyczesałam i potem zakropiłam. Okazuje się, że mała bardzo lubi być czesana :-) kiedy juz skonczyłam, to ona dalej podstawiała sie i domagała, żeby nie przestawać :-)

Posted

U niunków cisza... Tak to jest, jak pies bezdomny, ale juz bezpieczny... No, ale trudno, niech i tak bedzie...
Zbieramy kasę na sterylke małej, no i oczywiście kastracje Farta! Troszke w tej chwili nie mam czasu, jutro sie konkretnie zajmę sprawą, napiszę tekst dla Melki i poszukam jakichs dojść do funduszy na strylkę. Na spacerkach zrobiłam znow zdjęcia, to tez dodam.

Posted

[quote name='beta ata'][URL="https://picasaweb.google.com/108252648179427159760/24Czerwca2012?authkey=Gv1sRgCLbrl4DUoe_flAE"]Zdjęcia Melki:

https://picasaweb.google.com/108252648179427159760/24Czerwca2012?authkey=Gv1sRgCLbrl4DUoe_flAE[/URL][/QUOTE]

Zdjęcia świetne, Melka naprawdę wygląda na nich na szczęśliwą :)
Mam nadzieję, że domek szybko znajdzie, bo naprawdę jest piękna :)
No i za pieska też oczywiście trzymam kciuki :)

Posted

alez to troche logiczne. jak juz bezpiecznie, to juz szumu nie ma z czego tworzyc. teraz dt musza szumiec, opisywac psiaki, poznawac je, pracowac z nimi. teraz jest inna praca i kogo innego. pozniej przyjdzie czas na dogoamnie i oglaszanie i szukanie ds.
:)

Posted (edited)

U Melki OK :-) Potrzebujemy funduszy na sterylizacje i nie ma za wiele czasu, bo niedlugo może byc juz cieczka... MOŻE KTOŚ WSPOMOŻE? Zwrócilam się do Akci Sterylizacja, ale dotąd żadnej odpowiedzi, a nawet jesli będzie odpowiedź, to będzie to zwrot kosztów, lub 50% kosztów, więc i tak najpierw trzeba zapłacić, a potem albo dostanie sie pomoc albo nie... Nie możemy pozwolic na cieczkę, bo bedzie prawdziwy problem, biegające luzem po wsi psy będa mi sie podkopywać pod ogrodzenie itp., moge mieć poważny problem z upilnowaniem małej. Slowem - cieczka nie wchodzi w grę, trzeba natychmiast sterylizować.
KTOŚ COŚ WPŁACI?? PROSIMY BARDZO!

edit:
Umowilam Melkę na sterylke w przyszlym tygodniu.

Edited by beta ata
Posted

Troszkę drętwo na wątku-wykupione są ogłoszenia na bazarku,ale brak zaangażowania.Melka u beta ata cudna,a i Fuksik w hoteliku pod opieką Małgosi nie żle sobie radzi,tzn.ona z nim:lol:Pozdrawiam,Agnieszka z Miką,pa.

Posted

TZ beta ata.
Chwilowo (10dni) żona nie ma dostępu do internetu.
MELA jest już po sterylce i wróciła do pełnej formy.
AZALIA tez ma problemy z internetem więc na wątku niewiele się dzieje.
Obecuja obie że jak tylko sie sytuacja poprawi zagrzeją łącza do czerwoności.
Prośba dziewczyn o zaproszenie na wątek ZuziaM, u której jest piesek, ona ma najświeższe informacje.
Pozdrowienia od BETA ATA i AZALIA

Posted

Mam wreszcie internet! Operatorowi zajęlo to 2 tygodnie!! Szkoda słów. No, ale juz jestem osobiście (nie przez TZ-ta).

Melka bardzo dobrze zniosła sterylke, po dwóch dniach juz chciala biegac i skakać, musialam ją powstrzymywać, bo balam sie, że sama sobie zaszkodzi, mala torpeda :-)
Zglosili sie ludzie chętni do adopcji Melki, przez telefon wszystko fajnie wyglądalo, ale na zywo okazalo się, że nie są dobrymi kandydatami do adopcji psa.

Melcia znajdzie dobry, bardzo kochający dom, tylko do takiego ja oddamy :loveu: