aisa34 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Witam! Widzę Doginka że złapałaś w kadr mojego Bono na finałach, a ma ktoś jeszcze jakieś foty tybetanów? Będę wdzięczna... Quote
Vilena Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Trochę fotek ode mnie, może ktoś siebie znajdzie ;) Quote
cockermanka Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Vilena - czy tylko ja nie widzę Twoich fotek? Quote
izabela.szczepaniak Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Mi się nie wszystkie otwierają :shake: Quote
Iss Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Witam Zapraszam , troszkę moich fotek może ktoś się odnajdzie :) Głównie finały i psy ozdobne https://picasaweb.google.com/117482974944716183686/CWCUstron01072012R# Czy ktoś złapał w kadr jakieś czeko labki? Quote
Vilena Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Iss']Czy ktoś złapał w kadr jakieś czeko labki?[/QUOTE] Ja nie mam fotek labków, ale Was widziałam na ringu :D Quote
Rosie Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Ja podobnie jak Doginka - nie słyszałam komunikatu o przesunieciu finalów. Razem z koleżanka i trzema psami poszłysmy nad rzeke w oczekiwaniu na godzine 15.00. Na finały oczywiście sie spózniłysmy... Naglosnienie bylo kiepskie i wogóle nie bylo słychac co mówi spiker. Tym bardziej jestem rozczarowana bo wystawę organizował mój odział. Pozostał niesmak... Quote
Monalisa4 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Pierwszy komunikat o wcześniejszym rozpoczęciu MP i Finałów był o godz 11 i powtarzany co 30 minut.Nagłośnienie jednak bylo fatalne i nie każdy mógł to usłyszeć ! Quote
Rosie Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Wchodziłam na ring jako pierwsza, punktualnie o 10.15. Nikt nic nie wspominał o przesumięciu finałów. Na naszym ringu z głosu płynacego z głośników nie dało się rozróżnic ani słowa. czekaliśmy kilka godzin w upale na finały... całe szczęście ze była tam ta rzeczka... Quote
Doginka Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Rosie']Wchodziłam na ring jako pierwsza, punktualnie o 10.15. Nikt nic nie wspominał o przesumięciu finałów. Na naszym ringu z głosu płynacego z głośników nie dało się rozróżnic ani słowa. czekaliśmy kilka godzin w upale na finały... całe szczęście ze była tam ta rzeczka...[/QUOTE] Mi baba z ringu przygotowawczego w odpowiedzi na moje zdziwienie powiedziała, że przecież była ogłaszana zmiana godziny finałów przez megafon:angryy: I w dodatku była obrzydliwie opryskliwa i niemiła:razz: Podejrzewam, że wielu wystawców zostało zrobionych na "szaro":mad: Quote
katik Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. W takim upale to dopiero sukcesy ;) Quote
Recommended Posts