Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Kichotka dobrze, choć gdy były cieplejsze  dni zamarzył mu się spacery i bardzo głośno upominał się o nie. Niestety, nie daje sobie nałożyć szelek to i nie ma spacerów :)  Mam zdjecia z bdt to wkleję w wolnym czasie.

Z bazarku wpłynęlo na konto KIchotka 618,50zł.

Posted

To po prostu gruby kocurt:-):-)

Ale tak, widać po sierści, że to w końcu zdrowy , zadowolony kotek Kichotek:-) co dom to dom,i człowiek na własność ♥♥♥♥
BDT poświęca dużo czasu na zabawę z Kichotkiem - przed praca, po powrocie do domu , po obiedzie, przed spaniem, w sumie cały czas z przerwami na drzemkę Kichota

• 3 weeks later...
Posted

u KIchotka troszkę zmian, wył jak potępieniec jak były cieplejsze dni, więc na parę dni wylądował znowu w budzie. Pozwiedzał teren, powałęsał się. Wczoraj go odwiozłam do bdt, chyba był zadowolony, bo on bardzo, ale bardzo lubi towarzystwo ludzi. Bdt go wycałowało :), chyba też się stęskniło

.Zapiszę , że by wrzucić do rozliczeń-dałam zaliczkowo 50zł, mam 2 zdjęcia rachunkow do wstawienia.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kichotek teraz mieszka na 7 piętrze, siedzi sobie na parapecie i kontroluje ruch uliczny. Jak pierwszy raz zobaczyl tyle samochodów na raz, to strasznie na nie nawarczał :)

• 2 weeks later...
Posted

KIchotek wrócił do budy :( Jak tylko poczuł , że jest cieplej dostał depresji wiosennej :) 2 dni nie chciał jeśc, bawić się, siedział na oknie i był bardzo smutny.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

zdrówko dobrze. Po pobycie w zimie w bdt zrobił się z niego naprawdę fajny kotek, kotek-piesek. Za człoiekiek łazi noga w nogę, byle tylko mógł się prxytulić.

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
Posted

Dopiero teraz zobaczyłam wpis nakagos, przepraszam m - niektóre koty goni, niektóre omija, parę miesięcy mieszkał w budzie z kotem sąsiadów; ale sam go sobie wybrał .Z psami w domu nie miał kontaktu, przed spacerującymi chowa się w krzakach .Wieczny towarzysz człowieka, aż do zmęczenia ludzi a - głaszcz; baw się ze mną :-)