paulinken Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Łukasz mi napisał (po moim ponagleniu), że nieaktualne, bo często wyjeżdża służbowo... Przykro, jak się robi nadzieje... Trzeba chłopaka ogłaszać intensywnie. Może ktoś jakiś fajny tekst napisze? Quote
__Lara Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 paulinken napisał(a):Łukasz mi napisał (po moim ponagleniu), że nieaktualne, bo często wyjeżdża służbowo... Przykro, jak się robi nadzieje... Trzeba chłopaka ogłaszać intensywnie. Może ktoś jakiś fajny tekst napisze? No to ogłaszamy.... postaram się po pracy.... Quote
ewu Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 asiuniab napisał(a):Bill, obyś podbił czyjeś serce na zabój!! Podbił moje... mam sunię bardzo podobną do chłopaczka. Niestety mogę mu zaoferować jedynie kibicowanie, więcej piesków juz nie mogę mieć w domu...:shake: Quote
__Lara Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Ja porobię na dniach, trzeba wszystkim pszczyniakom poodnawiać. Quote
paulinken Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Piękny, młody pies i nie ma chętnych? Może trzeba celować w jakieś inne województwo? Quote
__Lara Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Chyba trzeba. Może teraz na mazowieckie - chyba jeszcze nie miał? Lobaria mi mówiła kiedyś przez tel, że można jej podawać telefon, bo Klaudia często nie ma jak odebrać, to może dawać Lobarii? Quote
ewu Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 __Lara napisał(a):Chyba trzeba. Może teraz na mazowieckie - chyba jeszcze nie miał? Lobaria mi mówiła kiedyś przez tel, że można jej podawać telefon, bo Klaudia często nie ma jak odebrać, to może dawać Lobarii? Najwyżej mnie zabije:) ale podaj numer Lobarii.Jak wrócę udostępnię swój. Quote
Klaudus__ Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Taki piękny pies i nikt Go nie chce... :( Quote
beta ata Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Budrysek kiedyś pisała o ogloszeniach w jakims Dzienniku Zachodnim (chyba...) , że stamtąd jest spory odzew... Ja nie z tamtego terenu... Quote
paulinken Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Można wysłać psa do DZ, trzeba wysłać tekst z telefonem i zdjęcie na mail [email protected] Ale szczerze mówiąc, ja ogłaszam wielokrotnie psy z Pszczyny i żaden nie znalazł domu chyba w ten sposób... Ale spróbować można, to nie jest drogie, jak krótki tekst i faktura na osobę prywatną to kilkanaście złotych (13?) Quote
faith35 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dziewczyny, jeśli będzie dla psiaka potrzebne wydarzenie na FB i ogłoszenia, to tutaj, za 5zł są: www.dogomania.pl/forum/threads/228861 Quote
paulinken Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 http://www.facebook.com/events/386010201461696/ A tak na marginesie to jest nowy piękny szczeniak w punkcie, wyróżniłam mu tablicę: http://tablica.pl/oferta/przepiekny-lumpo-szczeniak-w-typie-labradora-ID1gcw9.html Quote
asiuniab Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='paulinken'] A tak na marginesie to jest nowy piękny szczeniak w punkcie, wyróżniłam mu tablicę: http://tablica.pl/oferta/przepiekny-lumpo-szczeniak-w-typie-labradora-ID1gcw9.html no to dobrze, że tablicę, bo ja mu wyróżniłam gumtree.pl na mazowieckie (z tym, że jeszcze nie widać wyróżnienia); Quote
Recommended Posts