Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

21 Maja znaleźliśmy na boisku szkolnym psa. Myśleliśmy że przyszedł sobie tak o, sam z siebie ale okazało że się zgubił, zabłąkał... Więc został zabrany do bursy i został tam nakarmiony. Na drugi dzień zostały zrobione ogłoszenia i wywieszone po okolicy z nadzieją że znajdziemy właściciela albo dla niego nowy dom, jak na razie nikt nie dzwonił.
Piesek prawdopodobnie nazywa się Maks bo reaguje na to imię. Jest chętny do pieszczot i zabaw, pełen energii na podwórku a w mieszkaniu jest bardzo spokojny. Przyjacielsko nastawiony do ludzi jak i psów, przychodzi na zawołanie po prostu jest idealnym psem.
Maks był już u weterynarza i został określony na 5 lat ale wygląda młodziej :cool3:
Maksowi dodają uroku jego białe pasemka na czarnej sierści :D
Szukaliśmy jego właściciela , robiliśmy ogłoszenia ale wszystko na nic, a nie może mieszkać w bursie. Jeżeli do czwartku nie znajdziemy domu zostanie zabrany do schroniska ( może zostać pogryziony przez psy bo jest pacyfistą) nikt go z nas nie może wziąć ani zająć się nim w weekendy i w wakacje jak na razie mieszkał przez 3 dni (w weekend) u koleżanki w mieszkaniu.
A Maks wygląda tak :loveu:

Rozsyłajcie jego wątek i pomóżcie szukać dla niego nowego domku lub domku tymczasowego!

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]
[/FONT]

Posted

Paulinko czy Olu, bo nie wiem która z Was pisze. Nie dacie rady dać mu dom tymczasowy dopóki nie znajdzie się poprzedni właściciel albo nowy dom? Może rodzice się zgodzą ,a Anu przyjmie kolegę w niedoli.

Posted

paulina122 napisał(a):
Pierwsze co zrobiłam to się zapytałam mamy ale mama nie pozwoliła :/

wielka szkoda ,że na jakiś czas nie możecie pomóc pieskowi.

Posted

Czyli chce go Antka szwagierki brata siostra .
Ale i tak będzie miał szansę na do.Lepiej niż schron.Oby tylko nie na łańcuch.Zapytałaś się w jakie warunki Maksio idzie?