paulina122 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 21 Maja znaleźliśmy na boisku szkolnym psa. Myśleliśmy że przyszedł sobie tak o, sam z siebie ale okazało że się zgubił, zabłąkał... Więc został zabrany do bursy i został tam nakarmiony. Na drugi dzień zostały zrobione ogłoszenia i wywieszone po okolicy z nadzieją że znajdziemy właściciela albo dla niego nowy dom, jak na razie nikt nie dzwonił. Piesek prawdopodobnie nazywa się Maks bo reaguje na to imię. Jest chętny do pieszczot i zabaw, pełen energii na podwórku a w mieszkaniu jest bardzo spokojny. Przyjacielsko nastawiony do ludzi jak i psów, przychodzi na zawołanie po prostu jest idealnym psem. Maks był już u weterynarza i został określony na 5 lat ale wygląda młodziej :cool3: Maksowi dodają uroku jego białe pasemka na czarnej sierści :D Szukaliśmy jego właściciela , robiliśmy ogłoszenia ale wszystko na nic, a nie może mieszkać w bursie. Jeżeli do czwartku nie znajdziemy domu zostanie zabrany do schroniska ( może zostać pogryziony przez psy bo jest pacyfistą) nikt go z nas nie może wziąć ani zająć się nim w weekendy i w wakacje jak na razie mieszkał przez 3 dni (w weekend) u koleżanki w mieszkaniu. A Maks wygląda tak :loveu: Rozsyłajcie jego wątek i pomóżcie szukać dla niego nowego domku lub domku tymczasowego! [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] [/FONT] Quote
malagos Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Cieżko znaleźć dom tymczasowy, kurcze......... Ale podnoszę wątek! Quote
paulina122 Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Dziękuje ;) Nie chcemy go dawać do schroniska bo wiemy jakie są warunki tam i jak psy się zachowują :/ Quote
Poker Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Paulinko czy Olu, bo nie wiem która z Was pisze. Nie dacie rady dać mu dom tymczasowy dopóki nie znajdzie się poprzedni właściciel albo nowy dom? Może rodzice się zgodzą ,a Anu przyjmie kolegę w niedoli. Quote
paulina122 Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Pierwsze co zrobiłam to się zapytałam mamy ale mama nie pozwoliła :/ Quote
Poker Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 paulina122 napisał(a):Pierwsze co zrobiłam to się zapytałam mamy ale mama nie pozwoliła :/ wielka szkoda ,że na jakiś czas nie możecie pomóc pieskowi. Quote
paulina122 Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Wiem ;( Ciągle poszukujemy mu domu ale wszystko na nic :( Quote
giselle4 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 pospamuj jeszcze,popros moze ktos wezmie na troche piesek jest sliczny z ogloszeniami znajdzie domek ale trzeba troche pracy Quote
paulina122 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Koleżanka zabiera go do Kamiennej Góry do jej cioci bo sąsiadka chce :) Quote
Poker Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Czyli chce go Antka szwagierki brata siostra . Ale i tak będzie miał szansę na do.Lepiej niż schron.Oby tylko nie na łańcuch.Zapytałaś się w jakie warunki Maksio idzie? Quote
paulina122 Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 On będzie tam bardzo szczęśliwy, na pewno nie na łańcuch ;) Będzie to domowy towarzysz :) Quote
azalia Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Paulino,napisz jak się Maksio miewa w nowym domu,jak już tam dotrze. śliczny piesek z niego,mam nadzieję że będzie szczęśliwy i kochany. Quote
Recommended Posts