aka_nina Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Jak nikt na FB się nie zainteresuje, to można dołączyć do innego bazarku. Quote
Isadora7 Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 aka_nina napisał(a):Jak nikt na FB się nie zainteresuje, to można dołączyć do innego bazarku. Jassssne. Wiesz ja mysle że dopiero jutro wieczorem lub nawet w poniedziałek coś się "zadzieje" bo ludziska się "rozjechali łykendowo" :) Quote
Isadora7 Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 piescofajnyjest napisał(a):cala noc myslalam o psiaku......!!!! ja tez i nie tylko ja i Ty - dzieki wszystkim co o nim mysla. Quote
tobciu Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 nie mam słów.. jakichkolwiek.. ręce opadają.. kompletnie.. Quote
Tines Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 zapisuje.... brak słów :shake: dorwać tych sku...li i... ehhhhh biedny psiak :-( Quote
Isadora7 Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Jutro uuuuupsss dzisiaj wrzuce więcej zdjęć i nowe informacje. Quote
tobciu Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Isadora7 napisał(a):Jutro uuuuupsss dzisiaj wrzuce więcej zdjęć i nowe informacje. bardzo prosimy. Mam nadzieje, że takie nie gorsze informacje.. Quote
Isadora7 Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 tobciu napisał(a):bardzo prosimy. Mam nadzieje, że takie nie gorsze informacje.. No wiesz teraz dla Fightera moze być już tylko lepiej :) Quote
tobciu Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Isadora7 napisał(a):No wiesz teraz dla Fightera moze być już tylko lepiej :) ufff... :) Quote
KasiaT Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Co za sk*****.Normalnie nóż w kieszeni się otwiera.Biedny psiut-mam nadzieje,że wylezie z tego i dostanie szansę na nowe lepsze życie. Quote
Nenufar Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Z tego co wiem - jestem wolontariuszka w Fundacji - psiak ma duże szanse na powrót do zdrowia - napewno gdy tylko jego stan sie ustabilizuje czeka go prześwietlenie - trzeba sprawdzić co w środku się dzieje, badania krwi itp. Ale myślę ze tak jak ja wszyscy którzy go wspierają są dobrej myśli i niczym nas jego badania nie zaskoczą. Najważniejsze to żeby ktoś go chciał:( zabrał do domu:( bo na razie cisz:( Quote
Isadora7 Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Nenufar napisał(a):Z tego co wiem - jestem wolontariuszka w Fundacji - psiak ma duże szanse na powrót do zdrowia - napewno gdy tylko jego stan sie ustabilizuje czeka go prześwietlenie - trzeba sprawdzić co w środku się dzieje, badania krwi itp. Ale myślę ze tak jak ja wszyscy którzy go wspierają są dobrej myśli i niczym nas jego badania nie zaskoczą. Najważniejsze to żeby ktoś go chciał:( zabrał do domu:( bo na razie cisz:( A to naprawdę fajny psiak... Quote
KasiaT Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Mam nadzieję,że ktoś go zauważy i pokocha(żeby nie zdrowy rozsądek,to bym stała po niego w kolejce,ale jak na razie dwupak to max ilość sierściuchów w moim domu-bardzo przypomina mi mojego nieżyjącego już Bono,który też był psem po przejściach wyciągniętym za schronu). Mam nadzieję,że ktoś da mu szansę. Quote
piescofajnyjest Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 pewnie, ze mu da!!!!!!! psiak dojdzie do siebie i bedzie dobrze!! zobaczycie:) Quote
Isadora7 Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 KasiaT napisał(a):Mam nadzieję,że ktoś go zauważy i pokocha(żeby nie zdrowy rozsądek,to bym stała po niego w kolejce,ale jak na razie dwupak to max ilość sierściuchów w moim domu-bardzo przypomina mi mojego nieżyjącego już Bono,który też był psem po przejściach wyciągniętym za schronu). Mam nadzieję,że ktoś da mu szansę. piescofajnyjest napisał(a):pewnie, ze mu da!!!!!!! psiak dojdzie do siebie i bedzie dobrze!! zobaczycie:) Chciałabym w to wierzyć, ale póki co to i z pomoca cienko a z domkiem jeszcze bardziej Quote
Recommended Posts