mru Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 to jest pomysł ;) hihi no Jordanek tak ostatnio leżał smutny jak byłam... zawołałam go to Bella przyszła :eviltong: a on leżał w końcu na mnie spojrzał ;) niedowierzając i podszedł i się bardzo cieszył :shake: dostał smakołyki, ale on chce człowieka :placz: Quote
Miśka84 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 mru napisał(a):to jest pomysł ;) hihi no Jordanek tak ostatnio leżał smutny jak byłam... zawołałam go to Bella przyszła :eviltong: a on leżał w końcu na mnie spojrzał ;) niedowierzając i podszedł i się bardzo cieszył :shake: dostał smakołyki, ale on chce człowieka :placz: O matko :shake::shake::shake: :placz::placz::placz: Quote
maarit Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Biedne,nieszczęśliwe serducho!!!:-( Musi w końcu znaleźć swojego kochającego Ludzia:-(:-(:-( Quote
mru Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 no izzie mi mówiła, że się cieszyłeś do niej przez kraty :) co prawda tylko przez nie, ale zawsze :roll: miałam dziś pisać tekst na zajęciach dla Ciebie mam nawet pomysł ale musiałam podanie do dziekana pisać :evil_lol: skrobnę coś na pewno :roll: Quote
siekowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Niestety nie dałyśmy rady z nim wyjść bo trzeba było zawieźć Maxa i Nemka do weta. Quote
siekowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Badania i kastracje więcej na ich wątkach. Quote
mru Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jordanku skaczemy :( tekst dla Ciebie, pamiętam tylko mam aktualnie mały problem z jednym bezdomnym... eeeh :shake: Quote
mru Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ładnie zmieniłaś :D nie jest tak smutno Jordanek to wesoły piesek tylko trzeba mu dać szansę... Quote
pumcia02 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 zmienilam temat. nie mam pomysłów :p Quote
elmira Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 To ja zabieram psine na spacer. Wieczorowa porą po dom. Quote
elmira Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 I znów go wychłodze. Zabieram chłopaka na spacer :) Quote
mru Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 oooh ktoś o Tobie pamięta, Jordanku :) trzymaj się, staruszku... :roll: Quote
siekowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jaki tam z niego staruszek? :) Jordan to dojrzały pan, który nawet na 3 łapkach nieźle potrafi zasuwać na spacerach hihi Staruszek to mi się bardziej kojarzy z psem, który nie widzi, nie słyszy, ledwo chodzi. Więc ja częściej mówię, że psy są starsze a nie stare. Quote
mru Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 oj nie! zupełnie nie o to mi chodziło :D to miało być jako synonim "przyjacielu" czy tam "druhu" :) Jordanek ani nie jest ślepy ani niedołężny jeszcze! :eviltong: Jordan jest dorosły! :cool1: Quote
elmira Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mru napisał(a):oj nie! zupełnie nie o to mi chodziło :D to miało być jako synonim "przyjacielu" czy tam "druhu" :) Jordanek ani nie jest ślepy ani niedołężny jeszcze! :eviltong: Jordan jest dorosły! :cool1: To ja Cie dzielny chłopaku na mały spacerek wyciagnę;) Quote
ania_sami Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 cicho tu.... A jordanek zostal dzis wyciagniety na spacerek do lasu. Quote
mru Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ania_sami napisał(a):cicho tu.... A jordanek zostal dzis wyciagniety na spacerek do lasu. aaaaaa :multi::multi::multi::multi::multi: to najlepsza wiadomość tego okropnego dnia Quote
ania_sami Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 To ci jeszcze bardziej poprawie ze Mistrz tez byl;) Quote
Recommended Posts