mru Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 ojej! :multi: czyż on nie jest przepiękny!??? :loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Jorduś śmigaj na górę! ojej kiedy ja Cię odwiedzę :( chyba w lutym... Quote
siekowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Zrobiłam mu nowy plakat RapidShare: Easy Filehosting Quote
mru Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 kurcze znów nie widzę plakatu sciąga się (w ppsie?) ale przy otwieraniu jest błąd Quote
siekowa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Nie znam się na tym powerpoincie a teraz muszę robić w nim plakaty wg. wzoru fundacyjnego. Może spróbuj zmienić format na ppt. Jaką masz wersje programu? Quote
siekowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dałam go na: gumtree.pl petworld.pl ojej.pl adopcjapsa.pl pupile.com petsy.pl e-zwierzak.plprzygarnijzwierzaka.pl psy.pl i oczywiście na stronie psiegrane-marzenia.pl też jest :) Quote
Maszaberla Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='siekowa']Dałam go na: gumtree.pl petworld.pl ojej.pl adopcjapsa.pl pupile.com petsy.pl e-zwierzak.plprzygarnijzwierzaka.pl psy.pl i oczywiście na stronie psiegrane-marzenia.pl też jest :) Tu tez moze pomoge? Biedny staruszek, trzeba go troche popodnosic !!:multi: Quote
siekowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Pomoc w ogłaszaniu zawsze jest bardzo potrzebna, dzięki :) przykładowe ogłoszenie Jordan - przyjaciel idealny :) psie cudo szuka domu! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Quote
Maszaberla Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jordanku do gory:multi: W najblizszym czasie zrobie Ci troche ogloszen Quote
mru Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 w cafeanimal jest Jordanek? edit: o jest :) Quote
siekowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jest ale można go jeszcze raz tam dać to może dadzą go do metra :) Quote
mru Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 oo to ja dodam :) edit: Jordan - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
mru Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 wydrukowali go :p ciesze się, ale szkoda, ze nie wydrukowali Dziadzia :( Dziadzio - Zwierzaki - cafeanimal.pl :placz: Quote
mru Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 i co z tego, że Jordanek w gazecie... inne są w gazetach i ludzie dzwonią :( a po niego...? :shake: on smutnieje w oczach starzeje się powoli, bo co... Quote
pumcia02 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 po niego tez dzwonili.. i to ile! mial wziecie niczym szczeniak! tyle ze sie potem okazywalo, że za daleko, ze za stary, ze to , tamto. jeden facet byl umowiony juz zeby go zobaczyc wyjsc na spacer, nie przeszkadzala amputowana lapka i wiek. Ale wlasnie MIAŁ przyjechac. i nie przyjechal, nawet nie zadzwonil, ze rezygnuje.... Quote
Recommended Posts