pumcia02 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Przesympatyczny, kochany pies, pełen radości i wiary w człowieka.Został oddany z psią towarzyszką do schroniska, gdy jego Pani trafiła do domu opieki społecznej. Jego przyjaciółce udało się, znalazła nowy dom, a Jordan nadal czeka... Może dlatego, że jedna łapka Jordana jest śrubowana, psiak z niej nie korzysta. Ale wcale nie przeszkadza mu to w zabawach i podskokach na całego. Nie ma z tym zadnego problemu, Jordan na pewno nie uważa się za kalekę:) Bardzo ładnie zachowuje się na spacerach i w domu. Jest wdzięczny za każde podrapanie za uszkiem, chwilę zainteresowania. Bardzo łagodny i cierpliwy pies - czy resztę życia ma spędzić w schronisku? Jordan przebywa pod opieką Azylu pod Psim Aniołem. Czeka na wyjątkowego człowieka, który pozwoli się pokochać. W lipcu 2008r. łapka Jordana została amputowana. Teraz chłopak należy do 3łapków i widać, że mu tak wygodniej :) w biegu: Quote
asiamm Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Napisz może w którym schronisku przebywają te psiaki. Quote
pumcia02 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 to chyba akurat nie zrobi różnicy, a przebywają w Azylu pod Psim Aniołem Agnieszki Brzezińskiej w Warszawie - Falenicy Quote
pumcia02 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 aska nawet ci link wysylalam.... Quote
Kostek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Sonia jest nauczona podstawowych komend jest bardzo karna Jordanek troszke mniej ale tez sie slucha...obydwa psiaki sa przekochane Quote
pumcia02 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 kochane psiulki... gdzie wasze domki :( Quote
Kostek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 z braku miejsca musielismy psiaki rozdzielic,smutno im teraz strasznie smutno:( Quote
Kostek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 sliczna i madra, reaguje na podstawowe komendy i bonusowo daje buzi;) Quote
Kostek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 sa fotki wiec na dniach ruszam z allegro i innymi ogloszeniami Quote
pumcia02 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 fajowe psiury, ale czy maja spedzic reszte zycia w azylu? ":/ Quote
siekowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 nawet nikt nie napisał,że Sonia została adoptowana wczoraj :) Quote
Kostek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ja jestem smutna ze bez Jordanka:( trza by zmienic 1 post i tytul...szkoda mi Jordanka ale ciesze sie z powodu Sonki Quote
pumcia02 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 a Jordan nadal samotny... :( nawet przestaje wychodzić z budy :shake::shake::shake: akurat udalo mi sie go wyciagnac i rozbawic troche do fotek :) ale ciezko bylo... kurde nie chca mi sie wstawic... jutro spróbuje Quote
czarna anda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 super ze sonia wyadoptowana ! dzisiaj poszla ?? fajny domek ? napisz cos o jordanku - jaki charakter ? jaki do psiakow /? cos wymysle iw Quote
Recommended Posts