mru Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ja sobie nie wyobrażam :roll: kurczę ja bym myślała, że ta kobieta żartuje sobie Jordanku, będę o Tobie całą noc myślała :) Quote
Negri_2008 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Jupi :multi::multi::multi: Jordan ma dom. :loveu: Cuda się zdarzają choć to wcale nie cud bo ten pies zasługuje przeciez na wspaniały dom... Bardzo, bardzo się cieszę :lol: Quote
MaxSta Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Czytam i nie mogę uwierzyć, w końcu. Kochany Jordanek znalazł dom!!!!!!!! Super wiadomość!!!!!!!!!! Quote
koosiek Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Taki fajny pies, nic dziwnego, że ktoś się w nim zakochał :multi: Quote
pidzej Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 O Jordanie wiem tyle, że na stare lata mu się zachciało dzieci mieć i wczoraj był kastrowany. Musi spędzić dwie doby w lecznicy. Poza tym wszystko ok, Kostkowi nie działa dogo i jest zawalona, pewnie sama napisze coś więcej wkrótce. W każdym razie problemów nie ma :) Quote
bumel Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 na FB Fundacja napisała, że Jordan wczoraj odszedł... tytuł wątku nie został zmieniony i wygląda to tak, jakby z działu "do adopcji" trafił prosto do działu "TM"... jak dobrze, że w realu od 2 lat miał swój własny dom i nie odszedł w samotności. Quote
Recommended Posts