paniMysza Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 a właśnie, czy mucia była szczepiona? w książeczce nie ma o tym zapisu. Quote
Gosiapk Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Mucia ma dużo ogłoszeń od cioci Tofikolwej i 130 z bazarku opłacone przez ciocię kakadu :) Quote
paniMysza Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 wydarzenie mutki: [URL]http://www.facebook.com/events/374123215975695/?context=create#!/events/374123215975695/[/URL] zapraszam do udostepniania:) Quote
paniMysza Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='Gosiapk']Mucia ma dużo ogłoszeń od cioci Tofikolwej i 130 z bazarku opłacone przez ciocię kakadu :)[/QUOTE] a czy to są ogłoszenia na wrocław/dolny śląsk? Quote
szyszunia557 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='paniMysza']a czy to są ogłoszenia na wrocław/dolny śląsk?[/QUOTE] To są właśnie te ogłoszenia, o których wcześniej pisałam, że w miarę możliwości "przepisałam" na Wrocław :) Quote
paniMysza Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 bardzo dziękuję:) jaka karme zakupić małej? Quote
szyszunia557 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='paniMysza']bardzo dziękuję:) jaka karme zakupić małej?[/QUOTE] Co do szczepienia muszę zapytać [B]Wiosny[/B], wiem, że wet miał dojechać do Fundacji, ale czy już był - nie wiem. Co do karmy, też zapytam, ale nie sądzę żeby musiała być jakaś szczególna, bo [B]Mucia[/B] nie miała nigdy ani problemów skórnych, ani żołądkowych, jadła też gotowane posiłki. Nie wiem, czy odpowiem przez weekend, bo od jutra jestem poza zasięgiem ;) Quote
paniMysza Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 to karmę sami w takim razie wybierzemy dziś. gotować nie będę niestety, bo moje są na karmie weterynaryjnej i gotowanego jeść nie mogą, a bardzo by chciały i zazdrościłyby muci:) Quote
szyszunia557 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='paniMysza']to karmę sami w takim razie wybierzemy dziś. gotować nie będę niestety, bo moje są na karmie weterynaryjnej i gotowanego jeść nie mogą, a bardzo by chciały i zazdrościłyby muci:)[/QUOTE] Nasza Mała nie musi dostawać takiej ekstra karmy, a gotować też dla niej nie trzeba. To Kasia / opiekunka, która ją przywiozła, bo nas Kaś jest dwie ;) / tak rozpieszczała [B]Muteczkę.[/B] Mój Mutek też ma zakaz gotowanego, bo d... za gruba :eating: Quote
xmartix Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 wygląda jak dzika Misia którą miałam na dt kiedyś Quote
Gosiapk Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='paniMysza']no mucia do szczupłych też nie należy;)[/QUOTE] Po prostu dobrze dziewczyna wygląda i tyle :) Quote
paula_t Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 A mi się takie malutkie paróweczki bardzo podobają ;) I jak tam Mucia dzisiaj? Quote
Ewelinaaa Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 O, przeczytałam nowe wieści :D Tak się cieszę ,że udało się małej znaleźć DT. Niech tylko szybciutko się oswoi i wesoło biega po mieszkanku z innymi psiakami :D Powiedzcie mi proszę jak przenieść ten wątek na dolnośląskie?? :P Quote
paniMysza Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='Ewelinaaa'] Powiedzcie mi proszę jak przenieść ten wątek na dolnośląskie?? :P[/QUOTE] ewelina, tutaj wejdź i popros moda: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/197741-Prośby-o-przeniesienie-wątków-i-zmianę-tematu[/URL] mucia nadal nam nie ufa. generalnie bardzo dużo śpi. wybrała sobie łóżeczko, które stoi w przedpokoju i tam spędza najwięcej czasu. od wczoraj zauwazyłam, że jest nas coraz bardziej ciekawa. wiem, że chce podejść, pozwiedzać mieszkanie, ale strach i nieśmiałość na razie wygrywają. chociaż dzis, gdy ją zawołałam wdrapała mi sie na kolana i dostałam mikrobuziaka w nos:) moje dziewczyny dały muci spokój. przechodza koło niej na paluszkach. sa jej ciekawe, ale jej nie dokuczają. jestem wiec zadowolona, bo czegos takiego u nas w domu nie było, ze jest nowy psiak, a moje są spokojne;) zaraz wybieramy się gromadnie na spacer. może uda sie zrobić jakieś zdjęcia, czy filmik. aha, jedyny jak na razie problem jest w tym, ze na spacerach sie nie załatwia. chodzimy z nia długo, powoli, spokojnie, ale jak dotąd wysikała się na dworze tylko raz. na szczęście nie trzyma, tylko jak nikt nie widzi po cichutku, w nocy siusia na kafle w przedpokoju. strasznie mi jej szkoda. Quote
Tofikowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='paniMysza']a czy to są ogłoszenia na wrocław/dolny śląsk?[/QUOTE] część ogłoszeń ode mnie była na dolnośląskie i chyba było kilka telefonów z Wrocławia właśnie, ale Mutki wtedy we Wroclawiu jeszcze nie było :shake: moge porobic nowe ogłoszenia, może przygotuje ktoś jakis fajny tekst? Quote
paniMysza Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='Tofikowa']część ogłoszeń ode mnie była na dolnośląskie i chyba było kilka telefonów z Wrocławia właśnie, ale Mutki wtedy we Wroclawiu jeszcze nie było :shake: moge porobic nowe ogłoszenia, może przygotuje ktoś jakis fajny tekst?[/QUOTE] byłoby fajnie, ale nie wiem czy nie lepiej zaczekać, az zrobie jej domowe nowe fotki. nad tekstem moge pomysleć. dzieki! mutka na długim spacerze w lesie ładnie juz sikała, zrobiła kupe i miała ogonek podniesiony:) po powrocie do domu towarzyszyła nam nawet chwilke przy obiedzie:) ale generalnie najbezpieczniej czuje się w przedpokoju, tam ma swoje łóżeczko, swoja wodę. czasami do nas tylko zagląda:) zjadła dzis pierwszy raz. namoczyłam jej sucha karme i dodałam ciut oleju. smakowało jej:) nierozmoczonej nie lubi. Quote
paniMysza Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 dzisiaj mucia przywitała mnie rano wielką radością:) skakała na mnie, rozdawała buziaki:) nadal sie boi, ale przytulac sie przychodzi:) [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/6332/20120624103441.jpg[/IMG] Quote
paniMysza Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 nieśmiały piesek:) [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/8889/20120624105550.jpg[/IMG] Quote
from_wonderland Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Jejku, jaka ona drobniutka kruszynka :loveu: śliczność. Quote
Ewelinaaa Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 No właśnie, teraz widać jaka z niej mała kulka :) Jeszcze trochę i się oswoi :D Trzymam za was kciuki :) i czekamy na kolejne zdjęcia i relacje. Quote
paniMysza Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 (edited) mutek dziś o wiele lepiej. odwiedziły ją dzie dziewczyny, które bardzo chciałyby ją przygarnąć. obie bardzo fajne. mutek wybrała jedna z nich i wychodzi na to, że za tydzień jedzie do domu:) ale ze zmianą tytułu wstrzymajmy się jeszcze;) [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/2033/20120624221555.jpg[/IMG] Edited June 24, 2012 by paniMysza Quote
Gosiapk Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='paniMysza']mutek dziś o wiele lepiej. odwiedziły ją dzie dziewczyny, które bardzo chciałyby ją przygarnąć. obie bardzo fajne. mutek wybrała jedna z nich i wychodzi na to, że za tydzień jedzie do domu:) ale ze zmianą tytułu wstrzymajmy się jeszcze;) [/QUOTE] Ciocia, czy ty przy niedzieli nie za dużo wypiłaś? :drink1:Jakieś zwidy masz, czy inne fantazje??? :hmmmm: Quote
paniMysza Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 w ciądu dwoch dni miałam 3 telefony w jej sprawie. decyzję podjęła mutka;) teraz sobie śpi koło mnie na kanapie;) Quote
Gosiapk Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='paniMysza']w ciądu dwoch dni miałam 3 telefony w jej sprawie. decyzję podjęła mutka;) teraz sobie śpi koło mnie na kanapie;)[/QUOTE] ło bosze, jeszcze do tego omamy słuchowe 3 razy przez telefon kobitka miała! Lekarzaaaaaa!!! ;) PS Skąd ludzie wiedzieli o Mutce u Ciebie? Quote
Recommended Posts