Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiapk']Mucia ma dużo ogłoszeń od cioci Tofikolwej i 130 z bazarku opłacone przez ciocię kakadu :)[/QUOTE]

a czy to są ogłoszenia na wrocław/dolny śląsk?

Posted

[quote name='paniMysza']a czy to są ogłoszenia na wrocław/dolny śląsk?[/QUOTE]
To są właśnie te ogłoszenia, o których wcześniej pisałam, że w miarę możliwości "przepisałam" na Wrocław :)

Posted

[quote name='paniMysza']bardzo dziękuję:)

jaka karme zakupić małej?[/QUOTE]
Co do szczepienia muszę zapytać [B]Wiosny[/B], wiem, że wet miał dojechać do Fundacji, ale czy już był - nie wiem. Co do karmy, też zapytam, ale nie sądzę żeby musiała być jakaś szczególna, bo [B]Mucia[/B] nie miała nigdy ani problemów skórnych, ani żołądkowych, jadła też gotowane posiłki. Nie wiem, czy odpowiem przez weekend, bo od jutra jestem poza zasięgiem ;)

Posted

to karmę sami w takim razie wybierzemy dziś.
gotować nie będę niestety, bo moje są na karmie weterynaryjnej i gotowanego jeść nie mogą, a bardzo by chciały i zazdrościłyby muci:)

Posted

[quote name='paniMysza']to karmę sami w takim razie wybierzemy dziś.
gotować nie będę niestety, bo moje są na karmie weterynaryjnej i gotowanego jeść nie mogą, a bardzo by chciały i zazdrościłyby muci:)[/QUOTE]
Nasza Mała nie musi dostawać takiej ekstra karmy, a gotować też dla niej nie trzeba. To Kasia / opiekunka, która ją przywiozła, bo nas Kaś jest dwie ;) / tak rozpieszczała [B]Muteczkę.[/B] Mój Mutek też ma zakaz gotowanego, bo d... za gruba :eating:

Posted

O, przeczytałam nowe wieści :D Tak się cieszę ,że udało się małej znaleźć DT. Niech tylko szybciutko się oswoi i wesoło biega po mieszkanku z innymi psiakami :D

Powiedzcie mi proszę jak przenieść ten wątek na dolnośląskie?? :P

Posted

[quote name='Ewelinaaa']
Powiedzcie mi proszę jak przenieść ten wątek na dolnośląskie?? :P[/QUOTE]

ewelina, tutaj wejdź i popros moda: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/197741-Prośby-o-przeniesienie-wątków-i-zmianę-tematu[/URL]

mucia nadal nam nie ufa. generalnie bardzo dużo śpi. wybrała sobie łóżeczko, które stoi w przedpokoju i tam spędza najwięcej czasu. od wczoraj zauwazyłam, że jest nas coraz bardziej ciekawa. wiem, że chce podejść, pozwiedzać mieszkanie, ale strach i nieśmiałość na razie wygrywają. chociaż dzis, gdy ją zawołałam wdrapała mi sie na kolana i dostałam mikrobuziaka w nos:)
moje dziewczyny dały muci spokój. przechodza koło niej na paluszkach. sa jej ciekawe, ale jej nie dokuczają. jestem wiec zadowolona, bo czegos takiego u nas w domu nie było, ze jest nowy psiak, a moje są spokojne;)

zaraz wybieramy się gromadnie na spacer. może uda sie zrobić jakieś zdjęcia, czy filmik.

aha, jedyny jak na razie problem jest w tym, ze na spacerach sie nie załatwia. chodzimy z nia długo, powoli, spokojnie, ale jak dotąd wysikała się na dworze tylko raz. na szczęście nie trzyma, tylko jak nikt nie widzi po cichutku, w nocy siusia na kafle w przedpokoju. strasznie mi jej szkoda.

Posted

[quote name='paniMysza']a czy to są ogłoszenia na wrocław/dolny śląsk?[/QUOTE]

część ogłoszeń ode mnie była na dolnośląskie i chyba było kilka telefonów z Wrocławia właśnie, ale Mutki wtedy we Wroclawiu jeszcze nie było :shake:
moge porobic nowe ogłoszenia, może przygotuje ktoś jakis fajny tekst?

Posted

[quote name='Tofikowa']część ogłoszeń ode mnie była na dolnośląskie i chyba było kilka telefonów z Wrocławia właśnie, ale Mutki wtedy we Wroclawiu jeszcze nie było :shake:
moge porobic nowe ogłoszenia, może przygotuje ktoś jakis fajny tekst?[/QUOTE]

byłoby fajnie, ale nie wiem czy nie lepiej zaczekać, az zrobie jej domowe nowe fotki. nad tekstem moge pomysleć.

dzieki!

mutka na długim spacerze w lesie ładnie juz sikała, zrobiła kupe i miała ogonek podniesiony:) po powrocie do domu towarzyszyła nam nawet chwilke przy obiedzie:)

ale generalnie najbezpieczniej czuje się w przedpokoju, tam ma swoje łóżeczko, swoja wodę. czasami do nas tylko zagląda:)

zjadła dzis pierwszy raz. namoczyłam jej sucha karme i dodałam ciut oleju. smakowało jej:) nierozmoczonej nie lubi.

Posted

dzisiaj mucia przywitała mnie rano wielką radością:) skakała na mnie, rozdawała buziaki:)

nadal sie boi, ale przytulac sie przychodzi:)

[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/6332/20120624103441.jpg[/IMG]

Posted (edited)

mutek dziś o wiele lepiej. odwiedziły ją dzie dziewczyny, które bardzo chciałyby ją przygarnąć. obie bardzo fajne. mutek wybrała jedna z nich i wychodzi na to, że za tydzień jedzie do domu:) ale ze zmianą tytułu wstrzymajmy się jeszcze;)

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/2033/20120624221555.jpg[/IMG]

Edited by paniMysza
Posted

[quote name='paniMysza']mutek dziś o wiele lepiej. odwiedziły ją dzie dziewczyny, które bardzo chciałyby ją przygarnąć. obie bardzo fajne. mutek wybrała jedna z nich i wychodzi na to, że za tydzień jedzie do domu:) ale ze zmianą tytułu wstrzymajmy się jeszcze;) [/QUOTE]

Ciocia, czy ty przy niedzieli nie za dużo wypiłaś? :drink1:Jakieś zwidy masz, czy inne fantazje??? :hmmmm:

Posted

[quote name='paniMysza']w ciądu dwoch dni miałam 3 telefony w jej sprawie. decyzję podjęła mutka;) teraz sobie śpi koło mnie na kanapie;)[/QUOTE]

ło bosze, jeszcze do tego omamy słuchowe 3 razy przez telefon kobitka miała! Lekarzaaaaaa!!! ;)

PS Skąd ludzie wiedzieli o Mutce u Ciebie?