Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia są ładne , sliczny pies może ktoś ją wreszcie wypatrzy .Trzymam kciuki a wiecie może jak Kasia reaguje na koty nadal agresja , czy nie macie możliwości sprawdzić ...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja jestem bardzo ciekawa czy z tych 200 osób, do których wysłałam zaproszenia na bazarek cegiełkowy ktokolwiek wszedł na wątek Kasi.....

Ja na ten wątek trafiłam właśnie z pierwszego bazarku cegiełkowego ( zamki dla Kasi ).

Posted

[quote name='MALWA']A ja jestem bardzo ciekawa czy z tych 200 osób, do których wysłałam zaproszenia na bazarek cegiełkowy ktokolwiek wszedł na wątek Kasi.....

Ja na ten wątek trafiłam właśnie z pierwszego bazarku cegiełkowego ( zamki dla Kasi ).[/QUOTE]

Malwa, jak jeszcze będziesz miała czas rozsyłać, to proszę wyślij do paru osób mój bazarek dla Kasi, bo tam to cisza okropna, a czasu teraz to jak na lekarstwo. Byłabym strasznie wdzięczna :lol:

Posted

[quote name='from_wonderland']Malwa, jak jeszcze będziesz miała czas rozsyłać, to proszę wyślij do paru osób mój bazarek dla Kasi, bo tam to cisza okropna, a czasu teraz to jak na lekarstwo. Byłabym strasznie wdzięczna :lol:[/QUOTE]

Kochana, to wysyłaj zaproszenia na profil. Wystarczy krótka treść:

Witam!

Zapraszam na bazarek z rzeczami dla ucznia i książkami. Rzeczy sprzedaję, bo chcę pomóc suni wyrzuconej w lesie. Obecnei Kasia jest w hoteliku i zbiera na ten cel.

tu link................................

Pozdrawiam serdecznie. From wonderland.

I tyle, ja właśnie wysyłałam podobną treść.

Jutro powstanie bazarek cegiełkowy dla Kasi, to od jutra wysyłam swój link.
Acha, i może wrzuć ten bazarek na reklamy bazarków.

Posted

BAZAREK CEGIEŁKOWY DLA KASI !!!

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231180-CEGIEŁKOWY-DLA-KASI-Z-LASU-!-SREBRO-JEST-NAGRODĄ-!-DO-05-09-godz-22-00?p=19572531#post19572531[/URL]

Posted

Wczoraj poprosiłam ludzi ze znajomego wątku, na którym sunia znalazła domek stały o przeniesienie swoich deklaracji na Kasię....ale jak widzę nikt tu nawet nie zajrzał.....szkoda.

Może mój obecny bazarek cegiełkowy będzie znowu sukcesem, bo jak na razie poza bazarkami nie widzę szansy na zdobycie jakiś pieniędzy dla Kasi.....

Posted

[quote name='paulina02']Ja jutro dzwonie u siebie do gazety i zapytam o ogłoszenie do niej .Pozdrawiam i dziękuje że zaglądacie do niej i za prowadzenie jej ;)[/QUOTE]

Kochana, na dogo to juz tak jest, jeśli ludzie nie skrzykną się, i nie pomogą, to ta osoba, która znajdzie, zabierze, uratuje psiaka - raczej sobie sama nie poradzi z utrzymaniem w hoteliku ;)

Ale fakt, szkoda, ze nas tu tak mało.......

Posted

[quote name='MALWA']Kochana, na dogo to juz tak jest, jeśli ludzie nie skrzykną się, i nie pomogą, to ta osoba, która znajdzie, zabierze, uratuje psiaka - raczej sobie sama nie poradzi z utrzymaniem w hoteliku ;)[/QUOTE]
Potwierdzam. Jednak tu jest dobrze:)

Posted

[quote name='Maciek777']Potwierdzam. Jednak tu jest dobrze:)[/QUOTE]

Naprawdę? A ja mam wrażenie, że tu są tylko 4 osoby, które wzajemnie sobie odpowiadają. Zero zainteresowania z zewnątrz........niestety.

Posted

[quote name='MALWA']Naprawdę? A ja mam wrażenie, że tu są tylko 4 osoby, które wzajemnie sobie odpowiadają. Zero zainteresowania z zewnątrz........niestety.[/QUOTE]
Nie liczy się ilość tylko jakość:)
Pieniądze są? Są!
Ogłoszenia są? Są!
To o co chodzi?:) Wiadomo, że są wątki gdzie jest po 20 (i więcej osób), ale ile z tego wszystkiego momentami jest wartościowych postów?;)

Posted

[quote name='Maciek777']Nie liczy się ilość tylko jakość:)
Pieniądze są? Są!
Ogłoszenia są? Są!
To o co chodzi?:) Wiadomo, że są wątki gdzie jest po 20 (i więcej osób), ale ile z tego wszystkiego momentami jest wartościowych postów?;)[/QUOTE]

Niby tak..........ale to i tak wkurzające, ze zaproszenia porozsyłane, a cisza nadal.......

Na mój bazarek cegiełkowy rozesłałam dzisiaj prośbę o zakup cegiełek i deklaracje dla Kasi do ponad 50 osób....

Ile z nich tu weszło? Nikt.

Pojawiła się tylko Figunia, ale do niej nie pisałam o deklarację.......

Posted

[quote name='MALWA']Na mój bazarek cegiełkowy rozesłałam dzisiaj prośbę o zakup cegiełek i deklaracje dla Kasi do ponad 50 osób....

Ile z nich tu weszło? Nikt[/QUOTE]
W weekend zawsze tragedia z obecnością na wątkach.
Jutro powinno być lepiej.

Posted

[quote name='Maciek777']W weekend zawsze tragedia z obecnością na wątkach.
Jutro powinno być lepiej.[/QUOTE]

Zobaczymy co przyniesie nowy dzień................

Posted

Powiedzcie mi, co się dzieje, jeśli ktoś daje deklarację na psiaka, a potem ten psiak znajduje domek? Deklaracja wygasa czy jest prośba, żeby przenieść ją na innego psiaka?

Posted

Deklaracje zazwyczaj wtedy przechodzą na innego psiaka, wybranego wspólnie lub najbardziej potrzebującego.

To samo mogę powiedzieć o moim bazarku. Porozsyłałam pełno zaproszeń, ale przynajmniej weszło parę osób, żeby podrzucić, a wg mnie to już coś :)

Posted

Witam mi się wydaje ze dużo jest zwierząt oczekujących pomocy i przez to taka cisza ...Na ogłoszenie nikt nie odpowiedział cisza , Maciek a jak Kasia dogaduje się z psami , małymi i jak z dużymi .Co zauważyłeś....