paulina02 Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Zdjęcia są ładne , sliczny pies może ktoś ją wreszcie wypatrzy .Trzymam kciuki a wiecie może jak Kasia reaguje na koty nadal agresja , czy nie macie możliwości sprawdzić ... Quote
MALWA Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Jeszcze by się przydało, by Kasia miała 125 zł, aby mieć na 3 września do zapłacenia za hotelik............ Quote
baster i lusi Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='beta ata']Trafilam tu po banerku...[/QUOTE] dziękujemy za odwiedziny u Kasi.:lol:jednak banerki się przydają:lol:. Quote
MALWA Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 A ja jestem bardzo ciekawa czy z tych 200 osób, do których wysłałam zaproszenia na bazarek cegiełkowy ktokolwiek wszedł na wątek Kasi..... Ja na ten wątek trafiłam właśnie z pierwszego bazarku cegiełkowego ( zamki dla Kasi ). Quote
from_wonderland Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='MALWA']A ja jestem bardzo ciekawa czy z tych 200 osób, do których wysłałam zaproszenia na bazarek cegiełkowy ktokolwiek wszedł na wątek Kasi..... Ja na ten wątek trafiłam właśnie z pierwszego bazarku cegiełkowego ( zamki dla Kasi ).[/QUOTE] Malwa, jak jeszcze będziesz miała czas rozsyłać, to proszę wyślij do paru osób mój bazarek dla Kasi, bo tam to cisza okropna, a czasu teraz to jak na lekarstwo. Byłabym strasznie wdzięczna :lol: Quote
MALWA Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='from_wonderland']Malwa, jak jeszcze będziesz miała czas rozsyłać, to proszę wyślij do paru osób mój bazarek dla Kasi, bo tam to cisza okropna, a czasu teraz to jak na lekarstwo. Byłabym strasznie wdzięczna :lol:[/QUOTE] Kochana, to wysyłaj zaproszenia na profil. Wystarczy krótka treść: Witam! Zapraszam na bazarek z rzeczami dla ucznia i książkami. Rzeczy sprzedaję, bo chcę pomóc suni wyrzuconej w lesie. Obecnei Kasia jest w hoteliku i zbiera na ten cel. tu link................................ Pozdrawiam serdecznie. From wonderland. I tyle, ja właśnie wysyłałam podobną treść. Jutro powstanie bazarek cegiełkowy dla Kasi, to od jutra wysyłam swój link. Acha, i może wrzuć ten bazarek na reklamy bazarków. Quote
MALWA Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 BAZAREK CEGIEŁKOWY DLA KASI !!! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231180-CEGIEŁKOWY-DLA-KASI-Z-LASU-!-SREBRO-JEST-NAGRODĄ-!-DO-05-09-godz-22-00?p=19572531#post19572531[/URL] Quote
from_wonderland Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 No, mój bazarek już wrzuciłam na reklamy bazarków. To lecę na ten Twój ;) Quote
MALWA Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Wczoraj poprosiłam ludzi ze znajomego wątku, na którym sunia znalazła domek stały o przeniesienie swoich deklaracji na Kasię....ale jak widzę nikt tu nawet nie zajrzał.....szkoda. Może mój obecny bazarek cegiełkowy będzie znowu sukcesem, bo jak na razie poza bazarkami nie widzę szansy na zdobycie jakiś pieniędzy dla Kasi..... Quote
from_wonderland Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 To szkoda. Też uważam, że bazarki to jedyna szansa na uzbieranie jakichś funduszy na Kasie, choć wiele sie tam nie dzieje. Niestety tu, na wątku suni, też cisza. Miało ludzi zagląda. Quote
paulina02 Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Ja jutro dzwonie u siebie do gazety i zapytam o ogłoszenie do niej .Pozdrawiam i dziękuje że zaglądacie do niej i za prowadzenie jej ;) Quote
MALWA Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='paulina02']Ja jutro dzwonie u siebie do gazety i zapytam o ogłoszenie do niej .Pozdrawiam i dziękuje że zaglądacie do niej i za prowadzenie jej ;)[/QUOTE] Kochana, na dogo to juz tak jest, jeśli ludzie nie skrzykną się, i nie pomogą, to ta osoba, która znajdzie, zabierze, uratuje psiaka - raczej sobie sama nie poradzi z utrzymaniem w hoteliku ;) Ale fakt, szkoda, ze nas tu tak mało....... Quote
MALWA Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Śpieszę donieść, ze z mojego bazarku cegiełkowego mam już 50 zł!!!!!!!!!!!! I oby tak dalej :multi: Quote
Maciek777 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='MALWA']Kochana, na dogo to juz tak jest, jeśli ludzie nie skrzykną się, i nie pomogą, to ta osoba, która znajdzie, zabierze, uratuje psiaka - raczej sobie sama nie poradzi z utrzymaniem w hoteliku ;)[/QUOTE] Potwierdzam. Jednak tu jest dobrze:) Quote
MALWA Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Maciek777']Potwierdzam. Jednak tu jest dobrze:)[/QUOTE] Naprawdę? A ja mam wrażenie, że tu są tylko 4 osoby, które wzajemnie sobie odpowiadają. Zero zainteresowania z zewnątrz........niestety. Quote
Maciek777 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='MALWA']Naprawdę? A ja mam wrażenie, że tu są tylko 4 osoby, które wzajemnie sobie odpowiadają. Zero zainteresowania z zewnątrz........niestety.[/QUOTE] Nie liczy się ilość tylko jakość:) Pieniądze są? Są! Ogłoszenia są? Są! To o co chodzi?:) Wiadomo, że są wątki gdzie jest po 20 (i więcej osób), ale ile z tego wszystkiego momentami jest wartościowych postów?;) Quote
MALWA Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='Maciek777']Nie liczy się ilość tylko jakość:) Pieniądze są? Są! Ogłoszenia są? Są! To o co chodzi?:) Wiadomo, że są wątki gdzie jest po 20 (i więcej osób), ale ile z tego wszystkiego momentami jest wartościowych postów?;)[/QUOTE] Niby tak..........ale to i tak wkurzające, ze zaproszenia porozsyłane, a cisza nadal....... Na mój bazarek cegiełkowy rozesłałam dzisiaj prośbę o zakup cegiełek i deklaracje dla Kasi do ponad 50 osób.... Ile z nich tu weszło? Nikt. Pojawiła się tylko Figunia, ale do niej nie pisałam o deklarację....... Quote
paula_t Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Ej, ja weszłam ;) I tutaj też się melduję:p Ciotki, dzisiaj już nie dam rady, ale jutro obiecuję przejrzeć wątek biedactwa :( Quote
Maciek777 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 [quote name='MALWA']Na mój bazarek cegiełkowy rozesłałam dzisiaj prośbę o zakup cegiełek i deklaracje dla Kasi do ponad 50 osób.... Ile z nich tu weszło? Nikt[/QUOTE] W weekend zawsze tragedia z obecnością na wątkach. Jutro powinno być lepiej. Quote
MALWA Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='Maciek777']W weekend zawsze tragedia z obecnością na wątkach. Jutro powinno być lepiej.[/QUOTE] Zobaczymy co przyniesie nowy dzień................ Quote
paula_t Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Powiedzcie mi, co się dzieje, jeśli ktoś daje deklarację na psiaka, a potem ten psiak znajduje domek? Deklaracja wygasa czy jest prośba, żeby przenieść ją na innego psiaka? Quote
from_wonderland Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Deklaracje zazwyczaj wtedy przechodzą na innego psiaka, wybranego wspólnie lub najbardziej potrzebującego. To samo mogę powiedzieć o moim bazarku. Porozsyłałam pełno zaproszeń, ale przynajmniej weszło parę osób, żeby podrzucić, a wg mnie to już coś :) Quote
paulina02 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Witam mi się wydaje ze dużo jest zwierząt oczekujących pomocy i przez to taka cisza ...Na ogłoszenie nikt nie odpowiedział cisza , Maciek a jak Kasia dogaduje się z psami , małymi i jak z dużymi .Co zauważyłeś.... Quote
Recommended Posts