Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No przystojniaczek z niego bez dwóch zdań:diabloti: tylko coś domku nie widać:shake:
Ale może ludzie sie boją, bo ja sama sobie tak mysle jak to jest z taka psinką. Wołasz go wołasz a przecież on nie słyszy, no to jak zwrócić jego uwage na siebie?:roll:

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za spacerami to jest tak, że Dolar chodzi na takiej długaśnej smyczy, żeby sobie biegał i czuł się swobodny, bo wiadomo, że puścić go całkiem nie można - nie usłyszy wołania, samochodu, innego psa, który byłby agresywny itp. W domu reaguje normalnie, żeby zwrócić jego uwagę trzeba wejść w pole jego widzenia, on jest bardzo usłuchany, zresztą, lubi przebywać z człowiekiem, praktycznie cały czas ma kogoś na oku;))

Posted

[quote name='mira145']Halo,halo:p!Tu hotelik gdzie przebywa NAJWSPANIALSZY pies na świecie!Cos smutno na Dolarowym wątku!Pytajcie o Dolara a ja bedę odpowiadac!:lol:[/QUOTE]
Najwspanialszy? Mozesz rozwinac te mysl? ;)

Posted

To jest DOBRA odpowiedz,.........:diabloti:kusimy dalej.Opisz mira cudo dokładnie,wiesz....... bez cyganienia ,ale wzruszająco.....mam takie wrażenie..... jakby sie mógł zmieścić w pewnym domku u dogomanki powyżej:cool1::eviltong:

Posted

Głuchy Dolar-i co ?Nie zawahałam się ani chwili,żeby go przyjać.Jest najnormalniejszym psem na świecie!A może dlatego ,ze jest głuchy kochamy go bardziej?Nie-Dolar da sie kochać:loveu:.To taki duży przytulak.Przychodzi kładzie głowe na kolanach i prosi ,żeby go pomyziać:)Na hotelik przyjmuje nowych gosci i uwielbia zabawy z nimi.Małe czy duże psy nie ma problemu.Na koty nie zwraca uwagi.Uwielbia wszystko co nazywa się jedzeniem-niestety:shake: tu ma ogranicznik.Kiedy każę mu wyjść:pokazuję palcem i on wychodzi ale nie raz klóci się ze mną szczekając:evil_lol:.Przywołuję go klepiąc ręką po mojej nodze.Na spacery chodzi na smyczy,nie puszczalam go nigdy samego ale wszystkie moje hotelowe psiaki wychodza na smyczy:painting:.

Posted

Nie chce być jakaś taka nie teges w stosunku do Ciebie Figa ale śmiem twierdzić po dokładnych oględzinach, że te czarne kropeczki u Dolara to by wprost wysmienicie pasowały do tych twoich kropków ze zdjątka:)
Ale wiesz, nie gniewaj się to takie tylko luźne spostrzeżenie:p

Posted

W hoteliku Dolar jest bardzo rozpieszczany przez wszystkich domowników a najbardziej przez mojego syna ,który pozwala żeby spał na łóżku:diabloti:.Mam nadzieje,że trafi do domku gdzie również nie zabraknie mu miłości:loveu:.Wydawanie psow do adopcji jest dla mnie zawsze bolesne.Najlepiej zostawilabym je wszystkie-niestety.Najgorsze jest ,że nie umiem:shake: wytłumaczyć psu:u mnie to tylko przystanek,że musisz jechać dalej do prawdziwego domku,gdzie bedziesz miał swojego pana na zawsze.A Dolar jest wyjątkowy.:Dog_run: