basia Posted January 23, 2004 Posted January 23, 2004 Szukam podkładki pod myszke komuterową :wink: z hasiorem. Podobno są takie. Czy nie wiecie gdzie moge taką kupić przez internet? A może ktoś mógłby mi kupić u siebie i wysłać lub dowieźć na zawody czy wystawę... Bardzo ładnie proszę :modla: Quote
greg Posted January 23, 2004 Posted January 23, 2004 Basia, ja mam taką podkładkę, w którą można włożyć zdjęcie. Mam wrażenie, że są ogólnie dostępne, zapytaj np. w sklepach komputerowych albo na jakiejś giełdzie. Chyba, że pytasz o jakąś, konkretną, podkładkę pod myszkę? Quote
Cobra Posted January 23, 2004 Posted January 23, 2004 Baska ty to masz zyczenia, a ja poproszu kolderke w hasiory wie kto gdzie mozna taka nabyc Quote
Nat Posted January 23, 2004 Posted January 23, 2004 Cobra - kolderke to widzialam tylko z wilkiem, ale z hasiorem za to widzialam cieply koc :D Quote
Cobra Posted January 23, 2004 Posted January 23, 2004 mhm w wilczki a gdzie, a za ile ???????????? Quote
Jagusia Posted January 23, 2004 Posted January 23, 2004 A kocyk z hasiorem gdzie do nabycia? :). A i za ile :). Pozdrawiam. Jagusia i Keni Quote
mikzzz Posted January 23, 2004 Posted January 23, 2004 A ja dziś widziałem VW Sirocco po tuningu - kotoś ma na masce wielkiego hasiora a na drzwiach logo z napisem 'husky'... Bardzo przyjemnie wyglądało to auto - nie jakiś wieśniacki tuning... Jak ktoś może to niech mi kupi... :D Quote
Nat Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 kolderke z wilkiem widzialam w katalogu jakims.. cos na "Ssh" (niemiecka nazwa).. Schaeffer (?) za 100zl, a kocyk widzialam na targowisku w Świnoujsciu za 80zl :P Quote
Nat Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 wlasnie robie sobie koszulke, nadruk, A4, bedzie taki : Quote
Manu Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 Nat, a gdzie taki nadruk robisz ? Przez Internet ? Bo ja kiedyś też zamawiałam - miało być A4, a było A5... :evil: Quote
Nat Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 Manu - bardzo prosto - kupujesz w jakims sklepie komputerowym kartke do nadrukow (u mnie 80gr za sztuke, to ejst format A4), na komputerku robisz sobie obrazek, czyli to, co chcesz miec na koszulce, trzeba tylko pamietac, zeby na koncu dac "lustrzane odbicie". Drukujesz na tej kartce i naprasowujesz na koszulke :) Quote
Cobra Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 Manu tylko nie ma sensu drukowac na domowej drukarce szkoda tuszu, najlepiej udac sie do jakies sklepiku co bawia sie wdrukowanie i za grosze (3-4 zl) drukna ci na takim papierku i bedzie lepszej jakosci niz fotka z domej drukareczki Quote
Nat Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 Cobra - wlasnie tez tak zamierzam zrobic :P Quote
Jagusia Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 A dlugo takie cosik wytrzyma na tej koszulce? Nie spiera sie za szybko? I czy jakosc fajna jest? Pozdrawiamy Jagusia i Keni Quote
Cobra Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 mhm nawet dlugo ja mam juz rok koszulke z twarza kumpla (dla jaj zrobiona)... jakos daje rady Quote
Jagusia Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 To koniecznie musze sobie taka sprawic :). Zobaczymy, czy w ogole mi cos z tego wyjdzie :). Jagusia i Keni Quote
basia Posted January 24, 2004 Author Posted January 24, 2004 Tajraga, zaciekawiła mnie ta sprawa z kodakiem. Znasz może jakiś zakład zajmujący się tym? U mnie są same FUJI i z tego co się orientuję nie robią takich usług :( Wera, dzięki za propozycję :) Jeszcze pomyśle i dam ci znać. Co do nadruków na koszulkach i innych... Szukam ciekawej naklejki na samochód. W Wysokiej jeden słowak miał na bocznej szybie naklejony biegnący zaprzęg, chyba z 10 psów. Naklejka była niepozorna, czarno-biała, ale robiła obłędne wrażenie. Podobno naklejki tez da się wydrukować, tylko trzeba miec specjalny papier, a raczej folię :icon_roc: Quote
yuppie Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 kupujesz podkladke, rozcinasz bok, wyjmujesz obrazek i wsadzasz swoje zdjatko :) poza tym: http://www.dogstore.com/store?fb=0&catID=&ft=2&productID=414 :D choc 45zł jak na 'szmatke' to sporo :) Quote
Nat Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 a jesli chodzi o podkladki z huskim to mam jedynie podkladke pod kubek, kupiona na wystawie we Wroclawiu 2003 :) Quote
Niulka&Shark Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 A jeśli chodzi o podkładki pod kubek...to ja mam extra kubek z haszczakiem...dostałam do karmy już jakiś czas temu.... Quote
basia Posted January 26, 2004 Author Posted January 26, 2004 kupujesz podkladke, rozcinasz bok, wyjmujesz obrazek i wsadzasz swoje zdjatko :o :o :o ...że jak?? Ja mam puzzle z wizerunkiem wilka w śniegu, bardzo ładne, ale chyba z 3000 elementów i jakoś nie mam motywacji aby je zacząć układać :-? Quote
Manu Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Ja tam bym motywację miała... 8) Basia, wyślij mi ! :lol: Quote
basia Posted January 26, 2004 Author Posted January 26, 2004 http://www.iditarodstore.com/browse.cfm/2,86.html Zobaczcie sobie co znalazłam :lol: chyba sobie conieco zamówie :wink: Quote
grek Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Witam serdecznie haszczomaniaków! Jeśli mogę cokolwiek wtrącić czy podpowiedzieć w kwestii podkładek pod myszy - wystarczy udać się do pierwszej lepszej firmy reklamowej, drukarni sitodrukowej itp. Można mieć podkładkę nawet ze swoim pieskiem, ale jest to drogie, bo ok. 50 zł. Albo możecie się umówić na jakiś jeden wzór (zdjęcie) w kilka czy kilkanaście osób, wtedy koszty jednostkowe spadają, bo wiadomo, im więcej, tym taniej. Pozdrawiam Jarek Quote
Polin Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Ja mam naklejke zrobiona ze zdjecia mojego psiaka. Wyglada super :D I nakleilam sobie ja na tylna szybe w swoim autku... Quote
Recommended Posts