Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam podkładki pod myszke komuterową :wink: z hasiorem. Podobno są takie. Czy nie wiecie gdzie moge taką kupić przez internet? A może ktoś mógłby mi kupić u siebie i wysłać lub dowieźć na zawody czy wystawę... Bardzo ładnie proszę :modla:

Posted

Basia, ja mam taką podkładkę, w którą można włożyć zdjęcie. Mam wrażenie, że są ogólnie dostępne, zapytaj np. w sklepach komputerowych albo na jakiejś giełdzie.

Chyba, że pytasz o jakąś, konkretną, podkładkę pod myszkę?

Posted

A ja dziś widziałem VW Sirocco po tuningu - kotoś ma na masce wielkiego hasiora a na drzwiach logo z napisem 'husky'... Bardzo przyjemnie wyglądało to auto - nie jakiś wieśniacki tuning...

Jak ktoś może to niech mi kupi... :D

Posted

kolderke z wilkiem widzialam w katalogu jakims.. cos na "Ssh" (niemiecka nazwa).. Schaeffer (?) za 100zl, a kocyk widzialam na targowisku w Świnoujsciu za 80zl :P

Posted

Manu - bardzo prosto - kupujesz w jakims sklepie komputerowym kartke do nadrukow (u mnie 80gr za sztuke, to ejst format A4), na komputerku robisz sobie obrazek, czyli to, co chcesz miec na koszulce, trzeba tylko pamietac, zeby na koncu dac "lustrzane odbicie". Drukujesz na tej kartce i naprasowujesz na koszulke :)

Posted

Manu tylko nie ma sensu drukowac na domowej drukarce szkoda tuszu, najlepiej udac sie do jakies sklepiku co bawia sie wdrukowanie i za grosze (3-4 zl) drukna ci na takim papierku i bedzie lepszej jakosci niz fotka z domej drukareczki

Posted

Tajraga, zaciekawiła mnie ta sprawa z kodakiem. Znasz może jakiś zakład zajmujący się tym? U mnie są same FUJI i z tego co się orientuję nie robią takich usług :(

Wera, dzięki za propozycję :) Jeszcze pomyśle i dam ci znać.

Co do nadruków na koszulkach i innych... Szukam ciekawej naklejki na samochód. W Wysokiej jeden słowak miał na bocznej szybie naklejony biegnący zaprzęg, chyba z 10 psów. Naklejka była niepozorna, czarno-biała, ale robiła obłędne wrażenie. Podobno naklejki tez da się wydrukować, tylko trzeba miec specjalny papier, a raczej folię :icon_roc:

Posted
kupujesz podkladke, rozcinasz bok, wyjmujesz obrazek i wsadzasz swoje zdjatko
:o :o :o

...że jak??

Ja mam puzzle z wizerunkiem wilka w śniegu, bardzo ładne, ale chyba z 3000 elementów i jakoś nie mam motywacji aby je zacząć układać :-?

Posted

Witam serdecznie haszczomaniaków!

Jeśli mogę cokolwiek wtrącić czy podpowiedzieć w kwestii podkładek pod myszy - wystarczy udać się do pierwszej lepszej firmy reklamowej, drukarni sitodrukowej itp. Można mieć podkładkę nawet ze swoim pieskiem, ale jest to drogie, bo ok. 50 zł. Albo możecie się umówić na jakiś jeden wzór (zdjęcie) w kilka czy kilkanaście osób, wtedy koszty jednostkowe spadają, bo wiadomo, im więcej, tym taniej.

Pozdrawiam

Jarek