Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dopiero przeczytałam te Gabi szalone pomysły a cóż Ty moja droga chcesz tym osiągnąć co? kurort chcesz wyludnić czy ty może masz jakieś udziały w firmie produkującej zatyczki do uszu? ja śpiewać? losie nie masz sumienia i serca dla sopocian turystów i Gajówki a sopockim schronie, wstydz się i rób 100 pompek jako pokute:mad:

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochana Gajóweczko ciotka Ola ani na 5 min o tobie nie zapomniała dziś zasiała ziarenko ........ ale to niestety napewno musi potrwać:roll: na ten teraz jest straszne zapotrzebowanie na kocurka małego i za schronu:p

Posted

[quote name='Gabryjella'][B][CENTER][SIZE=4]hokus pokus hop i bęc Gajówka do domku iść ma chęć[/SIZE][/CENTER]
[/B]

[CENTER][IMG]http://eclectech.co.uk/b3ta/witchdancer.gif[/IMG][/CENTER]
[/quote]

RANY!!!!!!!!! jakie paskudztwo, brrr

Posted

z moim tatą to trzeba tak żeby wyglądało że to jego decyzja, na to trzeba jednak czasu;) ja myślę że jak już jego moja macocha na kota przerobi to będzie łatwiej:evil_lol:

Posted

nasza histeryczka nadal jest i odprawia swoje arie operetkowe w schronie???
,,,,,,,no moze by tak ja juz w koncu zabral sprzed tego biura zeby ludzi nie odstraszala swoimi wysokimi tonami!!!!
a tak na powaznie to ona jest pieszczoch ,,,ale i tak histeryczny!!!:diabloti:

Posted

[I][B][CENTER][SIZE=4]hokus pokus hop i bęc Gajówka do domku iść ma chęć[/SIZE][/CENTER]
[/B]

[CENTER][IMG]http://eclectech.co.uk/b3ta/witchdancer.gif[/IMG][/CENTER]
[/I]