asiuniab Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Faguniu czy szczekasz już po finlandzku? Quote
ewu Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='asiuniab']Faguniu czy szczekasz już po finlandzku?[/QUOTE] No właśnie:) Quote
Lobaria Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Cofnijcie się, Cioteczki o stronę :) Faguś spi w łoziu synka Państwa :) Zdjecia piekne :) Fagunio zasłużył na to :) Quote
jotpeg Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='asiuniab']Faguniu czy szczekasz już po finlandzku?[/QUOTE] niegdysiejsza korektorka głęboko we mnie tkwiąca nie wytrzymała: po fińsku :lol: pozdrawiam, psiak ma niezwykłe życie, oby jak najdłuższe i szczęśliwe!! :p Quote
asiuniab Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='jotpeg']niegdysiejsza korektorka głęboko we mnie tkwiąca nie wytrzymała: po fińsku :lol: pozdrawiam, psiak ma niezwykłe życie, oby jak najdłuższe i szczęśliwe!! :p[/QUOTE] dziękuję, jednak to była forma żartu, jednego nie uczyniłam, nie umieściłam finlandzkiego w cudzysłowie:) fin nie brzmi tak sympatycznie co finlandczyk, gorzej byłoby z finką, tu nie mam pomysłu jak by to mogło brzmieć finlandczka;) bo forma finka, jakaś taka kosowata jest;) takie moje dywagacje:) Quote
Recommended Posts