Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Musi się udać!!!!!

Witam,

dostałam informację, że jak się nic nie znajdzie to jubu pomoże i za zwrotem kosztów przewiezie Fago, taką samą wiadomość dostała shiina, Elu prześlę ją też Tobie?

Posted

Elu, czy może miałaś dziś kontakt z shiilą, bo ja do Niej napisałam jak rozmawiałyśmy z rana na fb, ale nie wiem czy już ustalone co z transportem Fagusia, a chciałabym odpisać jabu, odnośnie transportu na wątku transportowym?

Posted

Pisałam na wątku Klubu ale widzę,że tu już kochane Cioteczki działają:) Myślałam o Figu ale chyba macie lepszą propozycję.Ja przez ten problem z ładowarką strasznie się pogubiłam ale wszystko nadrobię:)

Posted

__Lara napisał(a):
To nie ma narazie transportu?

Obiecałam Katowice -Opole czy na odwrót obojętne:) :) :)
Z Katowic jeździ Figu, skontaktujcie się , ja posiałam namiary a właściwie to straciłam z powodu śmierci telefonu:)
FIGU Katowice-Warszwa.

Posted

Zadzwonię do Figu. W razie czego mąż Lilki przywiezie Fagunia do mnie w sobotę rano, a ja pociągiem do Łodzi. Z Łodzi do Warszawy może Fagunia zawieźć Grzegorz z fb za zwrotem kosztów.

Posted

Ale z tego co mówiła mi Figu (jak zawoziłam Jej Lilkę i Bisię) jeździ tylko w niedzielę (i to co drugą) na trasie Katowice - Warszawa i to wieczorem.

Posted

Dzięujemy bardzo za propozycje, ale ze wzgledu na duże koszty, Fagunio pojedzie jutro do Warszawy pociągiem - z ciotką Lobarią :)
Ależ się cieszę, że poznam słodziaka :)

Posted

Lobaria napisał(a):
Dzięujemy bardzo za propozycje, ale ze wzgledu na duże koszty, Fagunio pojedzie jutro do Warszawy pociągiem - z ciotką Lobarią :)

Szczęśliwej podróży - ucałuj Fagunia ode mnie :)

Posted

Lobaria napisał(a):

Trzymajcie się:)

Posted (edited)

Fagunio już u mnie, Blunio obrażony...

Chłopaki dostają po równo smakołyki :) Specjalnie kupiłam wątróbkę drobiową.
Fagunio ciut zestresowany, ale grzeczniutki i już zamerdał ogonkiem. Zdjęcia później.
Teraz oba psiaki zaległy i śpią.
Do Warszawy jedziemy jutro - też się chcę jamniorem nacieszyć ;).

Pierwsze momenty u mnie - Fagunu ciut onieśmielony...

Fagosław Wspaniały :)

Edited by Lobaria
Posted

asiuniab napisał(a):
no to kochana cioteczka w blokach startowych z Faguniem od jutra rana, a później patataj do Warszawki;

a Blunio, co będzie w tym czasie robić?

Biedny Blunio zostanie na cały dzień sam....żal mi Go strasznie :(

Posted

AtaO napisał(a):
Biedny Blunio zostanie na cały dzień sam....żal mi Go strasznie :(

Blunio cierpieć nie będzie, załatwilam Mu wyjście na spacer w ciągu dnia :) . Będzie spał na łóziu i czekał na pańcię :)

Posted

No i Faguś nigdzie nie pojedzie, przynajmniej nie w najbliższych dniach. Okazało się, że coś nie tak jest z jego serduchem - będzie dokładnie wiadomo w poniedziałek.