Agappe Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Asiunia02']Serdeczne gratulacje dla Kasi i Łukasza no i Aidki !!!!!!! Do dziś nie moge sobie wybaczyc, ze nie zgłosiłam psów na tą wystawe, ale niestety sesja wygrała :) [SIZE="2"]I tak mam problemy na uczelni za nieobecności, spowodowane wystawami :) ja również gratuluje Kasi i Łukaszowi oraz pozostałym zwycięzcom!!!! Mówiłam, że ciekawy bój o rase będzie :lol: to widze, że jakies dzikie tłumy na tą warszawę się szykują psy: TAISHI Yamamoto Akita u Izis DAITARO KIROFUNE Halne Wzgórze MUSHI Yamamoto (najprawdopodobniej) KAKUJIN Halne Wzgórze? IGUCHI Pa-Lis (?) suki: Akita u Izis EMIKO FEARI-SHIOU Mokuteki (coś się pomyliłam w imieniu, ale pisze z pamięc) SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken KAYUMI Migoto Inu KENITO Migoto Inu CALKA Porażynianka Akita u Izis YOKO ANATA Yamamoto (najprawdopodobniej - jak już pisałam w temacie spacerowym u mnie wszystko szybko się ostatnio zmienia i nie wiem czy będe wtedy w pl :roll: tak czy inaczej Ruda jeszcze nie zgłoszona) KIDORI Pa-Lis lub HACHIKO Pa Lis lub DONA Omono-Gawa ?
Migoto Inu Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Agappe napisał(a): KENITO Migoto Inu * KENITA Migoto Inu ;)
Taishi Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Taishi już zapisany. Byliśmy w ZK, odebraliśmy rodowód. Więc na 100% będziemy, no chyba, że Taszik będzie miał inne plany ;)
Agappe Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 dobre pytanie.. nazwisko jest mi znane.. ale nie kojarze skąd :oops::roll:
Asiaczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 To sędzia, który wielokrotnie sędziował V grupę w Polsce. Starszy, siwy Pan, zawsze w garniturze. Ale nie pamiętam, czy on jest z Niemiec czy z Austrii... Ja jego oceny wspominam bardzo dobrze. A, i lubi baski!:lol: Pzdr.
Asiunia02 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 A FUKURO nie będzie ??? myślałam, że oni to pewniaki
Asiunia02 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczek napisał(a):To sędzia, który wielokrotnie sędziował V grupę w Polsce. Starszy, siwy Pan, zawsze w garniturze. Ale nie pamiętam, czy on jest z Niemiec czy z Austrii... Ja jego oceny wspominam bardzo dobrze. A, i lubi baski!:lol: Pzdr. ten sędzia już był w Polsce na Klubówce w Łodzi w 2006 roku.
Asiaczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No, czyli nie taki obcy... Pamiętam, był tez na jednej z ostatnich wystaw Championów w Lesznie... Pzdr.
Akitakiss Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Agappe']ja również gratuluje Kasi i Łukaszowi oraz pozostałym zwycięzcom!!!! Mówiłam, że ciekawy bój o rase będzie :lol: to widze, że jakies dzikie tłumy na tą warszawę się szykują psy: TAISHI Yamamoto Akita u Izis DAITARO KIROFUNE Halne Wzgórze MUSHI Yamamoto (najprawdopodobniej) KAKUJIN Halne Wzgórze? IGUCHI Pa-Lis (?) suki: Akita u Izis EMIKO FEARI-SHIOU Mokuteki (coś się pomyliłam w imieniu, ale pisze z pamięc) SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken KAYUMI Migoto Inu KENITO Migoto Inu CALKA Porażynianka Akita u Izis YOKO ANATA Yamamoto (najprawdopodobniej - jak już pisałam w temacie spacerowym u mnie wszystko szybko się ostatnio zmienia i nie wiem czy będe wtedy w pl :roll: tak czy inaczej Ruda jeszcze nie zgłoszona) KIDORI Pa-Lis lub HACHIKO Pa Lis lub DONA Omono-Gawa ? Co mi tam łysy czy nie:loveu:bo oszaleję bez jakiejś wystawy:evil_lol: www.akita-kiss.pl.tl
Asiunia02 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Asiaczek napisał(a):No, czyli nie taki obcy... Pamiętam, był tez na jednej z ostatnich wystaw Championów w Lesznie... Pzdr. Był wtedy wtedy była chyba tylko jedna akitka zgłoszona, wiec nie miał na czym sie wykazać :)
Asiunia02 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Akitakiss']Co mi tam łysy czy nie:loveu:bo oszaleję bez jakiejś wystawy:evil_lol: www.akita-kiss.pl.tl Ania mamy takiego samego świra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jade popołudniu na hodowle podjac decyzje, kto zajmie drugie miejsce w samochodzie bo Hachiko juz odpadła z rywalizacji, a Dona i Kidori nadal walczą, tylko, że z jedną z drugą mam taki sam problem jak z Kakujinem.
Agappe Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Asiunia02 napisał(a):A FUKURO nie będzie ??? myślałam, że oni to pewniaki wiesz, nie mam pojęcia czy będzie Fukuro,Miyage,Yuugo.. sama jestem ciekawa, ale jakoś ostatnio z Anią nie rozmawiałam :oops::oops:
Agappe Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Asiunia02 napisał(a):ten sędzia już był w Polsce na Klubówce w Łodzi w 2006 roku. ha i wszystko jasne ;) wiedziałam, że znam nazwisko ;) z tego co pamiętam chyba sędziowanie było całkiemw porzadku.. chociaż ja wtedy po imprezie byłam, to moge dużo nie pamiętac :evil_lol:
Asiunia02 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Agappe napisał(a):wiesz, nie mam pojęcia czy będzie Fukuro,Miyage,Yuugo.. sama jestem ciekawa, ale jakoś ostatnio z Anią nie rozmawiałam :oops::oops: Fukuro nie bedzie :) jeden rywal mniej, super że ten z wysokiej półki :) :evil_lol: :eviltong:
Agappe Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 czyżbyś rozmawiała z Anią? :roll: w ogóle ich nie będzie?
Akitakiss Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Asiunia02 napisał(a):Ania mamy takiego samego świra :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jade popołudniu na hodowle podjac decyzje, kto zajmie drugie miejsce w samochodzie bo Hachiko juz odpadła z rywalizacji, a Dona i Kidori nadal walczą, tylko, że z jedną z drugą mam taki sam problem jak z Kakujinem. Asiu myślę,że jeśli sędzia się serio zna na psiakach to zobaczy ich piękno i będą cudnie puszyste w jego oczach:lol::cool3: i Kidori i Doncia są śliczne jedż z obiema :lol::loveu:
Asiunia02 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Agappe napisał(a):czyżbyś rozmawiała z Anią? :roll: w ogóle ich nie będzie? Niestety nie. Nas tez nie bedzie bo zostałam wczoraj oświecona, ze przeddzień wystawy bedzie kawalerski mojego brata i panienski Ani wł. Chikaki, wiec nie dam rady do Warszawy dotrzeć, czyli jedziemy tydzień wcześniej do Koszalina na zwykłą krajówkę :( Bedzie ktos w Koszalinie ?????
Asiunia02 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Akitakiss napisał(a):Asiu myślę,że jeśli sędzia się serio zna na psiakach to zobaczy ich piękno i będą cudnie puszyste w jego oczach:lol::cool3: i Kidori i Doncia są śliczne jedż z obiema :lol::loveu: A Gucio to chyba na dachu :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Dona pojawi się dopiero na jakies miedzynarodówce, tylko nie wiem na jakiej bo wszystkie plany psuje mi jej cieczka. Gdyby ktoś był ciekawy to do Koszalina jedzie Gutek i Kidori, wystawiana pierwszy raz w dorosłej klasie.
Migoto Inu Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Agappe'] to widze, że jakies dzikie tłumy na tą warszawę się szykują psy: TAISHI Yamamoto Akita u Izis DAITARO KIROFUNE Halne Wzgórze MUSHI Yamamoto (najprawdopodobniej) KAKUJIN Halne Wzgórze? IGUCHI Pa-Lis (?) [/quote] i jeszcze KUSHI Migoto Inu
Asiunia02 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Na pewno bedzie dużo wiecej psów, bo w Warszawie zawsze jest w miare liczna stawka.
Akitakiss Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Asiunia02']A Gucio to chyba na dachu :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Dona pojawi się dopiero na jakies miedzynarodówce, tylko nie wiem na jakiej bo wszystkie plany psuje mi jej cieczka. Gdyby ktoś był ciekawy to do Koszalina jedzie Gutek i Kidori, wystawiana pierwszy raz w dorosłej klasie.[/quote] Moje maleństwo też skacze do klasy dorosłej to już duży chłopiec:loveu::loveu::loveu:
Asiunia02 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 mnie tylko martwi to, że na pierwszym swoim występie bedzie łysa :)
Asiunia02 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Agappe'][SIZE="4"]Szczecin - 21-22.06.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]sędzia: Anne Indergaard (NOR) PSY Klasa szczeniąt - 1 1164 MASARU Odzew Świata Klasa młodzieży - 1 1165 TENKEITEKI Halne Wzgórze Klasa pośrednia - 1 1166 B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacres Klasa otwarta - 2 1167 - 1168 SASHIMI Sfora z Krasnego Boru Akita u Izis YORITO Klasa championów - 1 1169 Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHII SUKI Klasa młodzieży - 1 1170 SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken Klasa pośrednia - 1 1171 AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti Klasa otwarta - 3 1172 - 1174 Akita u Izis (FCI) BIKI KOKORO Halne Wzgórze HACHIKO GO Odzew Świata Klasa championów - 2 1175 - 1176 AMAI ze Szpilkowego Lasu Akita u Izis (FCI) YOKO Klasa weteranów - 1 1177 FARA Rilaf Powodzenia !!!
INU Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Agappe']Szczecin - 21-22.06.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) sędzia: Anne Indergaard (NOR) PSY Klasa szczeniąt - 1 1164 MASARU Odzew Świata Klasa młodzieży - 1 1165 TENKEITEKI Halne Wzgórze Klasa pośrednia - 1 1166 B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacres Klasa otwarta - 2 1167 - 1168 SASHIMI Sfora z Krasnego Boru Akita u Izis YORITO Klasa championów - 1 1169 Akita u Izis (FCI) UTSUKUSHII SUKI Klasa młodzieży - 1 1170 SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken Klasa pośrednia - 1 1171 AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti Klasa otwarta - 3 1172 - 1174 Akita u Izis (FCI) BIKI KOKORO Halne Wzgórze HACHIKO GO Odzew Świata Klasa championów - 2 1175 - 1176 AMAI ze Szpilkowego Lasu Akita u Izis (FCI) YOKO Klasa weteranów - 1 1177 FARA Rilaf Również trzymamy kciuki :cool3:. W szczególności za Fukashowego brata przyrodniego - UTSUKUSHIIEGO!
Recommended Posts