Akitakiss Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Asiunia co z tym zdjeciem ja chyba coś się blokuje ,albo ja go tylko nie widze:-(
Akitakiss Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Zuzin pamiętaj jestem z Tobną i z Julką myślami na wystawie Powodzenia:lol::lol::lol:
Akitakiss Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Asiunia02']Wczoraj widziałam, a dzisiaj tez nie widze :( Jesli sie pojawi to bedzie dwa razy :) Już widzę piękności wielkie,a jaki ogonek zakręcony.:loveu::loveu::lol:
CHAAKITA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Akitakiss napisał(a):Zuzin pamiętaj jestem z Tobną i z Julką myślami na wystawie Powodzenia:lol::lol::lol: Dziękuję bardzo :loveu: oj, już się zaczynam denerwowac. A dziś - wielkie kąpanie:evil_lol:
Akitakiss Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 CHAAKITA napisał(a):Dziękuję bardzo :loveu: oj, już się zaczynam denerwowac. A dziś - wielkie kąpanie:evil_lol: tylko nie powyrywaj jej zbytnio kłaczków:eviltong:,ale tak serio to będzie ok myslę o was:lol:;)
Akitakiss Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Kamilko i synciu z wami też jestem myślami:loveu::loveu::loveu:dajcie z siebie wszystko i tylko bez nerwów,a będzie tak:multi::lol:;)
INU Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Akitakiss napisał(a):Kamilko i synciu z wami też jestem myślami:loveu::loveu::loveu:dajcie z siebie wszystko i tylko bez nerwów,a będzie tak:multi::lol:;) Ja także będę trzymać kciuki, ale przy ringu:lol:. Postaram się zrobić "Dobro Miastową" fotorelację:cool3:.
Akitakiss Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 INU napisał(a):Ja także będę trzymać kciuki, ale przy ringu:lol:. Postaram się zrobić "Dobro Miastową" fotorelację:cool3:. To super :multi:bardzo prosze o duzo zdjęć KISS ME&LOVE ME(FCI) Ashim Thai,jeśl to wykonalne;):lol:
INU Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Akitakiss napisał(a):To super :multi:bardzo prosze o duzo zdjęć KISS ME&LOVE ME(FCI) Ashim Thai,jeśl to wykonalne;):lol: Oczywiście, że wykonalne:lol:. Postaram się:cool3:. No, chyba, że się spóźnię:roll:.
Akitakiss Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 to szybko do wyrka się wyspać;),bo smutno będzie bez zdjęć:-(:placz:
Tomonari Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [SIZE=2]Psy szczeniaczki na lokatach: IKIIKI NINKI NO ARU Halne Wzgórze, KAKUJITSU Halne Wzgórze, HAKUCHOU Halne Wzgórze YORITOMO Matagiinu PL T'OREI KAMI Halne Wzgórze BU Yamamoto Wybór Najlepszego Juniora TENSHI Halne Wzgórze, T'OREI KAMI Halne Wzgórze
INU Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Agappe']Dobre Miasto (od.Olsztyn) - 1.05.2008 Krajowa Wystawa (CAC) sędzia: Viva Maria Soleckyj-Szpunar (PL) PSY Klasa młodzieży - 2 573 - 574 AKOGARENO GO Hanawa Kisaragi - oc. doskonała, lokata I, Zw. Mł., Zw. Rasy Kiss Me And Love Me (FCI) ASHIM THAI Klasa pośrednia - 1 575 AKITA U IZIS (FCI) BUSHI Klasa otwarta - 1 576 Akita u Izis YORITO Klasa championów - 1 577 MARMUR Puchate Kreple - oc. doskonała, lokata I, CWC SUKI Klasa otwarta - 2 578 - 579 AKEGATA Halne Wzgórze - oc. doskonała, lokata II KAYO GO Yamamoto - oc. doskonała, lokata I ooooo japończyk debiutuje!!!! super!!! powodzenia :))) Tyle wiem. Zaraz będą zdjęcia. Gratulacje dla Akegaty i jej AKOGARENO:-). Słodki misiek:loveu:.
INU Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 PSY Klasa młodzieży -2 573 - 574 AKOGARENO GO Hanawa Kisaragi - oc. doskonała, lokata I, Zw. Mł., Zw. Rasy Kiss Me And Love Me (FCI) ASHIM THAI - ocena bardzo dobra
INU Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Klasa pośrednia - 1 575 Akita u Izis (FCI) BUSHI Przepraszam, że tak na raty...
INU Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Klasa championów - 1 577 MARMUR Puchate Kreple - oc. doskonała, lokata I, CWC
INU Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 SUKI Klasa otwarta - 2 578 - 579 AKEGATA Halne Wzgórze - oc. doskonała, lokata II KAYO GO Yamamoto - oc. doskonała, lokata I
INU Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Zwycięztwo Rasy (BOB) Potem wkleję jeszcze obiecane zdjęcia Kiss Me And Love Me (FCI) ASHIM THAI, ale teraz nie mam już siły tego obrabiać. Z tego co usłyszałam BUSHI miał oc. doskonałą i biegał w porównaniu o rasę więc pewnie NDPwR też (nie wiem, nie znam się). Nie wiem nic o CWC... Nie znam też oceny YORITO... Jakby ktoś chciał więcej zdjęć jakiegoś psa, to mogę wstawić...
Akitakiss Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='INU']Tyle wiem. Zaraz będą zdjęcia. Gratulacje dla Akegaty i jej AKOGARENO:-). Słodki misiek:loveu:. Jakie są pozostałe wyniki ???dziękuję za zdjecia Ashim Thai :multi:,ale jaką ocene dostał czy ktoś wie:lol:
INU Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Akitakiss']Jakie są pozostałe wyniki ???dziękuję za zdjecia Ashim Thai :multi:,ale jaką ocene dostał czy ktoś wie:lol: Ja nie wiem. Ale mogę wkleić jeszcze jedno zdjęcie...
Asiunia02 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [SIZE="4"]BYDGOSZCZ - 1 maj 2008 roku - KRAJOWA AKIT (s. Jakubowski) Zw. Rasy i NDSwR - Dona Omono-Gawa NDPwR - Iguchi Pa-Lis cała stawke podam póżniej :)
Recommended Posts