christoph Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Suki Wybór BOS Geischa Tomimopa Seiryoume Go Iinogawa Itou Kensha Haruko-Hime of Koyama Ken Wybór BOB Chimori Go Kiyama Geischa Tomimopa Haruko-Hime of Koyama Ken Chimori Go Kiyama - BOB Imoto-san of Koyama Ken Geischa Tomimopa Haruko-Hime of Koyama Ken THE END
christoph Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 A teraz pozostaje czekać na wieści i fotki z Opola ...
Asiunia02 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [SIZE="4"]Opole - 26-27.04.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]Sędzia: Tomasz Borkowski (PL) PSY Klasa szczeniąt - 3 1677 - 1679 HAKUCHOU Halne Wzgórze - lokata 3, ocena wybitnie obiecująca IKIIKI NINKI NO ARU Halne Wzgórze - lokata 1, ocena wybitnie obiecująca, chyba BEST PUPPY KAKUJITSU Halne Wzgórze - lokata 2, ocena wybitnie obiecująca Klasa młodzieży - 3 1680 - 1682 E'FORUSHIKI Halne Wzgórze - ocena bardzo dobra TENKEITEKI Halne Wzgórze FCI - ocena bardzo dobra TENSHI Halne Wzgórze - lokata 1, ocena doskonała, Zw. Mł, Best Junior Klasa pośrednia - 2 1683 - 1684 ATO Złota Śnieżka - lokata 1, ocena doskonała, CWC, NDPwR, CACIB, BOB YORITOMO Matagiinu PL - lokata 2, ocena doskonała Klasa otwarta - 2 1685 - 1686 IGUCHI Pa-Lis - lokata 2, ocena doskonała YUWAKU Halne Wzgórze - lokata 1, ocena doskonała, CWC, Res. CACIB Klasa championów - 1 1687 HOSEKI Halne Wzgórze - lokata 1, ocena doskonała, CWC SUKI Klasa szczeniąt - 2 1688 - 1689 KAMOSHIKA Halne Wzgórze - lokata 1, ocena wybitnie obiecująca KATSUMI Akita pod Łyską - nieobecna Klasa młodzieży - 4 1690 - 1693 ASIMA Biała Astra FCI - nieobecna KIREI Halne Wzgórze - nieobecna T'OREMI KAMI Halne Wzgórze - lokata 1, ocena doskonała, Zw. Mł. U'KOI-NI MOERU Halne Wzgórze - nieobecna Klasa pośrednia - 1 1694 NISS z Gubricovsho Dvora - lokata 1, ocena doskonała, CWC Klasa otwarta - 3 1695 - 1697 HANU z Krobskiego Hajmatu - lokata 3, ocena doskonała NAJA z Gubricovsho Dvora - lokata 2, ocena doskonała TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze - lokata 1, ocena doskonała, CWC, CACIB, NDSwR Klasa championów - 2 1698 - 1699 BU Yamamoto - lokata 2, ocena doskonała DONA Omono-Gawa - lokata 1, ocena doskonała, CWC, Res. CACIB
Asiunia02 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [SIZE="4"]Łódź - 3-4.V.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]sędzia: Tibor Havelka (Słowacja) PSY kl.szczeniąt - 1 kl.młodzieży - 3 kl.pośrednia - 1 kl.otwarta - 2 - Iguchi Pa-Lis SUKI kl.młodzieży - 2 kl.otwarta - 4 kl.championów - 2 - Dona Omono Gawa - Bu Yamamoto tyle wiem :) Czy ktoś z forum się wybiera ??
Asiunia02 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 christoph napisał(a):A teraz pozostaje czekać na wieści i fotki z Opola ... Chris a Amai-owi cos jeszcze brakuje do Championa Niemiec czy już ma ??
Asiunia02 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [SIZE="4"]26.04.2008 - Mlada Boleslaw - Czechy (sędzia Karel Hořák) [SIZE="4"]Kozeki Pa - Lis - ocena doskonała, lokata 1, Zwycięzca Klasy oraz Zwycięzca Młada Bolesław 2008. Bardzo się ciesze :) :) :) Troche tego nie rozumiem bo na tej wystawie nie było BOB, ani CWC :) Stawie pełną stawkę jak otrzymałam maila od właścicielki Zeka.
CHAAKITA Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Asiunia02']Opole - 26-27.04.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) Sędzia: Tomasz Borkowski (PL) PSY Klasa szczeniąt - 3 1677 - 1679 HAKUCHOU Halne Wzgórze - lokata 3, ocena wybitnie obiecująca IKIIKI NINKI NO ARU Halne Wzgórze - lokata 1, ocena wybitnie obiecująca KAKUJITSU Halne Wzgórze - lokata 2, ocena wybitnie obiecująca, chyba BEST PUPPY Klasa młodzieży - 3 1680 - 1682 E'FORUSHIKI Halne Wzgórze - ocena bardzo dobra TENKEITEKI Halne Wzgórze FCI - ocena bardzo dobra TENSHI Halne Wzgórze - lokata 1, ocena doskonała, Zw. Mł, Best Junior Klasa pośrednia - 2 1683 - 1684 ATO Złota Śnieżka - lokata 1, ocena doskonała, CWC, NDPwR, CACIB YORITOMO Matagiinu PL - lokata 2, ocena doskonała Klasa otwarta - 2 1685 - 1686 IGUCHI Pa-Lis - lokata 2, ocena doskonała YUWAKU Halne Wzgórze - lokata 1, ocena doskonała, CWC, Res. CACIB Klasa championów - 1 1687 HOSEKI Halne Wzgórze - lokata 1, ocena doskonała, CWC SUKI Klasa szczeniąt - 2 1688 - 1689 KAMOSHIKA Halne Wzgórze - lokata 1, ocena wybitnie obiecująca KATSUMI Akita pod Łyską - nieobecna Klasa młodzieży - 4 1690 - 1693 ASIMA Biała Astra FCI - nieobecna KIREI Halne Wzgórze - nieobecna T'OREMI KAMI Halne Wzgórze - lokata 1, ocena doskonała, Zw. Mł. U'KOI-NI MOERU Halne Wzgórze - nieobecna Klasa pośrednia - 1 1694 NISS z Gubricovsho Dvora - lokata 1, ocena doskonała, CWC Klasa otwarta - 3 1695 - 1697 HANU z Krobskiego Hajmatu - lokata 3, ocena doskonała NAJA z Gubricovsho Dvora - lokata 2, ocena doskonała TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze - lokata 1, ocena doskonała, CWC, CACIB, NDSwR Klasa championów - 2 1698 - 1699 BU Yamamoto - lokata 2, ocena doskonała DONA Omono-Gawa - lokata 1, ocena doskonała, CWC, Res. CACIB a kto otrzymał BOBa? coś wiadomo? Jeśli KAKUJITSU był najlepszym szczenięciem, to chyba zajął pierwszą lokatę?
Asiunia02 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 CHAAKITA napisał(a):a kto otrzymał BOBa? coś wiadomo? Jeśli KAKUJITSU był najlepszym szczenięciem, to chyba zajął pierwszą lokatę? Juz poprawiłam niedociągnięcia :) Bedziesz w Łodzi ??
Agappe Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 [quote name='Asiunia02'][SIZE="4"]Opole - 26-27.04.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]Sędzia: Tomasz Borkowski (PL) jakieś takie chwilami przedziwne te wyniiki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tak czy inaczej gratuluje wszystkim z Opola i gratuluje również Chrisowi!!! :)) będą zdjecia z Opola???
CHAAKITA Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 dziękuję :loveu: nie, nie będę :-( ale szykuję się na bydgoszcz... i ciekawa jestem stawki na czwartkową wystawę szpiców... czy ktoś może zna szczegóły?
Asiunia02 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ja wiem tylko tyle, że będę Ja i moje dwa dupuchy :) :)
Asiunia02 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Agappe napisał(a):jakieś takie chwilami przedziwne te wyniiki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tak czy inaczej gratuluje wszystkim z Opola i gratuluje również Chrisowi!!! :)) będą zdjecia z Opola??? Beda zdjęcia ale juz nie dzisiaj, poniewaz odsypiamy weekend. Już nigdy wiecej po weselu nie pojade na wystawe, bo nie miałam siły biegac, tym razem moje nogi odmówiły posłuszenstwa :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Asiunia02 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Agappe napisał(a):jakieś takie chwilami przedziwne te wyniiki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tak czy inaczej gratuluje wszystkim z Opola i gratuluje również Chrisowi!!! :)) będą zdjecia z Opola??? Nie patrzac na to, że ATO to syn mojego Akumy, ro ja równiez byłam w wielkim szoku.
Asiunia02 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Agappe napisał(a):jakieś takie chwilami przedziwne te wyniiki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tak czy inaczej gratuluje wszystkim z Opola i gratuluje również Chrisowi!!! :)) będą zdjecia z Opola??? Nie patrzac na to, że ATO to syn mojego Akumy, to ja równiez byłam w wielkim szoku.
christoph Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Asiunia02 napisał(a):Chris a Amai-owi cos jeszcze brakuje do Championa Niemiec czy już ma ?? Na dzień dzisiejszy brakuje mu jeszcze jednego wniosku.
Agappe Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 christoph napisał(a):Na dzień dzisiejszy brakuje mu jeszcze jednego wniosku. super!!! zyczymy powodzenia!!!!!
christoph Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Agappe napisał(a):jakieś takie chwilami przedziwne te wyniiki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tak czy inaczej gratuluje wszystkim z Opola i gratuluje również Chrisowi!!! :)) będą zdjecia z Opola??? Daria, dzięki za gratki. Przyłączam się do gratulacji wygranym z Opola. A wyniki, jak to wyniki. Dla jednych przedziwne, dla innych szokujące, jeszcze dla innych niesprawiedliwe, itp.itd. Zwycięzca jest zadowolony, pozostali mniej lub wcale, ale taka już rzeczywistość wystawowa. Raz jest lepiej, raz gorzej. I sami dobrze wiemy, że nie zawsze można mieć pretensje do sędziego ;) . Czekam na zdjęcia z Opola :mad:
Agappe Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Asiunia02 napisał(a):Beda zdjęcia ale juz nie dzisiaj, poniewaz odsypiamy weekend. Już nigdy wiecej po weselu nie pojade na wystawe, bo nie miałam siły biegac, tym razem moje nogi odmówiły posłuszenstwa :lol::lol::lol::lol::lol::lol: hahah Asia ja po imprezie byłam na klubówce w Łodzi (2005) i sobie pooooobiegałam w konkurencjach hodowlanych.. a na pare hodowlaną mało co a zapomniałabym Bimba, wiec nie marudź :lol: noo właśnie najbardziej mnie zdziwił BOB no i 3 lokata Hanu:roll: no nic czekam na zdjęcia
Akitakiss Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Agappe napisał(a):jakieś takie chwilami przedziwne te wyniiki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tak czy inaczej gratuluje wszystkim z Opola i gratuluje również Chrisowi!!! :)) będą zdjecia z Opola??? Mnie też dziwią :crazyeye::crazyeye::crazyeye:,ale gratuluję wszystkim:p
Akitakiss Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Asiunia02']26.04.2008 - Mlada Boleslaw - Czechy (sędzia Karel Hořák) Kozeki Pa - Lis - ocena doskonała, lokata 1, Zwycięzca Klasy oraz Zwycięzca Młada Bolesław 2008. Bardzo się ciesze :) :) :) Troche tego nie rozumiem bo na tej wystawie nie było BOB, ani CWC :) Stawie pełną stawkę jak otrzymałam maila od właścicielki Zeka. Gratulacje Asiunia:multi:oby tak dalej:lol::lol:
CHAAKITA Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 również GRATULUJĘ !!! :multi: ciekawa jestem bardzo fotek z Opola...
Asiunia02 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Wczoraj widziałam, a dzisiaj tez nie widze :( Jesli sie pojawi to bedzie dwa razy :)
Recommended Posts