Asiunia02 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 I już na koniec SUKI KLASA CHAMPIONÓW 53. ANATA Yamamoto INT.CH.,CH.PL.,ZW.ŚW.'06,ZW.KL.,ZW.PL.,MŁ.ZW.KL. ,ZW.A-H. - oc.doskonała, lokata II 54. DONA Omono Gawa CH.PL. - oc.doskonała, lokata I, CWC 55. FUJIN Yamamoto CH.PL.- lokata III - niestety nie osobnego zdjęcia Stawka: Na lokatach: Fujin i Anata
Asiunia02 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 I na koniec jeszcze pozwole sobie wstawic zdjęcia z parkingu. W roli głównej Dona, Kidori i Ja :)
ewcik Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 fajne fotki!! milo powspominac zeszly tydzien :loveu::loveu::loveu: ale imie Calka dla mojej niuni to porazka:-( dlatego nazwalismy ja Tajgula:)
Dan Danilo Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='ewcik']no coo??! musialam mu szeptac na uszko. chlopak po raz pierwszy na ringu...ale uwazam,ze i tak niezle sie zachowal. do wystawy przygotowyalismy sie cale 10 dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: masz wiecej takich zdiec to bardzo poprosimy!!!! moje nie wyszly za dobrej jakosci:placz::placz::placz: Witam ...no to mam jeszcze 2 wasze zdjęcia ale wieczorem może mój kumpel dośle mi więcej
shoo Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Witam wszystkich :D jako nowicjusz akitowo-wystawowy narobiłam dużo zdjęć (wkoncu to pierwsza i mam nadzieje,nie ostatnia wystawa która zakonczyła się dla nas sukcesem :) III lokata w mlodziezy ocena doskonała~! tak tak to Mushi Yamamoto :D.Musze przyznać ,że wrazenia niezapomniane,napewno biegłam bardziej pokracznie niz Mushi,no :P ale ekhm początki jak wiadomo bywają trudne.. Cóż jesli mi tylko zdrowie pozwoli (bo od ponad 40 minut nerwy nerwy i nerwy ,to wgram kilka folderów zzipowanych zdjęć z wystawy-no oczywiscie jezeli łaskawy komputer zacznie ze mną wspólpracowac :<) Na początek 2 zdjęcia włascicielki *tak to ta z zolta plamą zamiast twarzy* i psiaka łobuziaka Mushi'ego C: *zdjęcia wymagaly tego jakze MAŁEGO kosmetycznego zabiegu > : D naprawde..* (ale te zzipowane proszę sie nie obawiac będa w 100 % nieskazitelne >: ) Serdecznie pozdrawiam ciocie Ewe Kiro i Tajge :D oraz ciocie Anatke! i Darie :evil_lol: :loveu:
Druchna Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Witaj Shoo - w gronie akitowo-wystawowych nowicjuszy - jak ja :) Poszperałam jeszcze troszkę w fotkach z Legionowa i przedstawiam psy szczenięta: i dalejto samo i jeszcze.. Potrzebuję korepetycji z "wystawiania" - może był już wcześniej jakiś wątek na ten temat??
Asiunia02 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Przy akicie chyba za duzo korepetycji nie potrzeba, ale mozesz pytac na forum w końcu to tez dotyczy wystaw. Najwazniejsze u akity to to, zeby pokazac w pełnej okazałości głowę :) no i przydaje sie bardzo zgranie w biegu z psem, zeby mógł się ładnie pokazać. Ale zgranie sie z psem nie jest takie proste, szczegolnie dla mnie, gdyz nie dosyć ze mam ich chyba juz z 9 to jeszcze sama ze sobą bym musiała popracowac, zeby ładnie biegac :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ewcik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Dan Danilo']Witam ...no to mam jeszcze 2 wasze zdjęcia ale wieczorem może mój kumpel dośle mi więcej DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJEEEE!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
ewcik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Serdecznie pozdrawiam ciocie Ewe Kiro i Tajge :D oraz ciocie Anatke! i Darie ciocia Ewa dziekuje bardzo za pozdrowienia !!! niestety nie rozpisze sie dzis za mocno, bo spac juz musze/ pobudki o 5am dobijaja mnie ostatnio :angryy::angryy::angryy: POZDRAWIAM WAS OCZYWISCIE ROWNIEZ!!!!i oczekuje kolejnych fotek!
shoo Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='ewcik'][quote name='Dan Danilo']Witam ...no to mam jeszcze 2 wasze zdjęcia ale wieczorem może mój kumpel dośle mi więcej DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJEEEE!!!!!!:loveu::loveu::loveu: hej Ewa tez mam pare Twoich fot :D ale to jak wgram zipy to sobie sciagniesz i pare filmikow na ktorych biegamy C:
Akitakiss Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Witajcie,czy ktoś ma jeszcze zdjęcia mojego szalonego Kakujina-chyba psi djabeł :diabloti:w niego wstąpił na tej klubówce:-(:oops::shake:
Asiunia02 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ja niestety innych zdjec niz te wstawione na forum nie posiadam. Kasia też zrobiła troche zdjec, ale nie wiem gdzie zagineła. KASIU !!!! Gdzie ty jestes !!!
ewcik Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 shoo napisał(a):[quote name='ewcik'] hej Ewa tez mam pare Twoich fot :D ale to jak wgram zipy to sobie sciagniesz i pare filmikow na ktorych biegamy C: bardzo sie ciesze. nie wiem tylko czy chce widziec ta amatroszcyzne ;)) pozdrawiam wszystkich!! zdiecia Kakujinka chyba jakies mam. nie wiem czy wstawie,ale jak podasz mi swojego maila to ci je napewno przesle!! :):):)
shoo Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 UWAGAUWAGAUWAGA :D http://japoneczki.pl/mushi_klubowa.zip 1szy folder zip ze zdjeciami z klubowki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do sciagniecia,postaram sie wgrac jeszcze inne ale narazie mi program siadl :<..
Asiunia02 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [SIZE="5"]KATOWICE 2008 (Ps. Może ulec zmanie klasa wystawowa któreś z akit, bo do klas przydzielałam sama wiec mogłam sie pomylić) [SIZE="4"]PSY Klasa szczeniąt KAKUJITSU Halne Wzgórze Klasa młodzieży TENSHI Halne Wzgórze, Klasa Pośrednia YORITOMO Matagiinu PL B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacres Klasa Otwarta INOCHI O KAKERU Halne Wzgórze Akita u Izis YORITO ASHI Joko Inu Klasa Championów HOSEKI Halne Wzgórze (zamiennie z Inochim) [SIZE="4"]SUKI Klasa szczeniąt KAMOSHIKA Halne Wzgórze, Klasa młodzieży - 4 sztuki 1. NABUKO Roal 2. TAKUMASHISA Halne Wzgórze 3. T'OREI KAMI Halne Wzgórze, 4. ..................................... ????????????? Klasa pośrednia - 3 sztuki 1. AIDA Puchate Liski 2. TEZUKURI NO HITOKAGE Halne Wzgórze 3. KINGYO Halne Wzgórze Klasa Otwarta - 6 sztuk 1. NAMI GO Matagiinu PL 2. HANU z Krobskiego Hajmatu 3. I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgórze 4. SARA z Bambusoveho Haje 5. MIDORI Turzycowa Dolina 6. YONAKA Halne Wzgórze (??? nie jestem pewna klasy) Klasa Championów - 1 sztuka DONA Omono Gawa Pewna w tym wszystkim jest tylko stawka ilościowa i chyba wszystkie pieski, ale z suczkami miała duzy problem. Zobaczymy czy udalo mi się dobrze dopasować. Szokiem dla mnie jesy występ Sary w klasie otwartej.
Akitakiss Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 My tym razem nie jedziemy ,ale trzymamy kciuki za Done! -jest pięknaPowodzenia wszystkim!!!-Ania,Kakujin oraz Kazuma
Asiunia02 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Nie dziekuje zeby nie zapeszyć :) Ale nie zapomnij trzymac kciuków w święta, bo będziemy wtedy walczyć w Pradze.
ewcik Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 shoo napisał(a):UWAGAUWAGAUWAGA :D http://japoneczki.pl/mushi_klubowa.zip 1szy folder zip ze zdjeciami z klubowki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do sciagniecia,postaram sie wgrac jeszcze inne ale narazie mi program siadl :<.. dzieki Agatko kochana!!!!!!!! fajne zdiatka! najfajniejesze jest to z Mushim a kapieli!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Akitakiss Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Oczywiście ,że trzymamy kciuki -jesteśmy myślami z Tobą na tej wystawie Asiu mam nadzieję,że moja sunia jak dorośnie też będzie miała tak wspaniałe wyniki jak Dona i zawsze w równie silnej stawce:-o:loveu:
Asiunia02 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Akitakiss napisał(a):Oczywiście ,że trzymamy kciuki -jesteśmy myślami z Tobą na tej wystawie Asiu mam nadzieję,że moja sunia jak dorośnie też będzie miała tak wspaniałe wyniki jak Dona i zawsze w równie silnej stawce:-o:loveu: Jak sunia ??
Akitakiss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Asiu,Moja Aoi Kimiko ,poznasz ją pod koniec roku na wystawie w klasie szczeniąt ona ma dopiero miesiąc:loveu::loveu::loveu:jest pręgowana Sliczna:loveu::loveu:Buziaki dla Akumy(Rycha)od właścicieli jego dzieci Anakina i Arashiego!!!:loveu::lol:
Asiunia02 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Czyli już masz 3 akitki ?? 2 Halniaczki i Kazumke. Masz może zdjęcia małych Ryśków ?? Bo małe Kazumki i Doncie mieszkające w Mołdawii mniewają się super, bo ich wlascicieli byli u Nas w lutym (zapomniałam Ci powiedziec :) ) i opowiadali, że pręgusy pokazy juz swój charakterek i teraz czekają na białego szczeniaka.
Recommended Posts