Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za odwiedziny :)

Za ostatnia wizyte i leki Fundacja zapłaciła około 150 zł (usg i rtg było za darmo). Pójdzie to na rachunek Fundacji, zatem nie doliczam do rozliczenia.
Fundacja znalazła tańszą karmę, tak więc od tego miesiąca koszt hotelowania Zefira będzie wynosił 350 zł plus oczywiście koszty leczenia. Niestety Zefir będzie musiał teraz brać leki, tak więc różowo nie jest... Szkoda że domku nie ma na horyzoncie...

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Czy masz może aktualne zestawienie wpłat? Chciałabym do końca bazarek rozliczyć.[/QUOTE]

50 zł już na koncie Zefircia, dziękuję! :loveu:

Poza tym jest 15 zł od kochanej Kikou, Zefirek śle buziaki! :)

oraz 70 zł z konta sunia2000 - to chyba z bazarku, tak? :)

Posted

[quote name='Zosia123']50 zł już na koncie Zefircia, dziękuję! :loveu:

Poza tym jest 15 zł od kochanej Kikou, Zefirek śle buziaki! :)

oraz 70 zł z konta sunia2000 - to chyba z bazarku, tak? :)[/QUOTE]

Tak,z bazarku:) Prosiłabym o potwierdzenie na bazarku:[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247148-robi-si%C4%99-wyprzeda%C5%BC?p=21314862#post21314862[/url]

Posted

Zefirek wziął dwie dawki Trokoxilu (tydzień temu drugą) i powiem szczerze poprawa jest znaczna. Nie ma problemu z utrzymaniem się na nogach, wstawaniem, fryga że hej. Za miesiąc trzeba mu podać następną dawkę - czy ktoś może wesprzeć Zefira? Potrzebuje też leku na stawy wspomagającego:
[CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-cRbBGVVBUss/Ukf77y9L1JI/AAAAAAAATGM/V3JM9-N97sU/s512/IMG2644.jpg?gl=PL[/IMG]

[/CENTER]

Posted

Dzięki Lilu za informacje, dobrze że leki pomagają!
Margoth dzięki za chęć pomocy, ja niestety nie mam aktualnie zupełnie czasu na bazarkowanie :(
Może kto inny pomoze?... prosimy? ;)

Posted

[quote name='margoth137']mam trochę rzeczy, w tym fajną zimową kurtkę;) czy jest chętna ciocia na bazarek dla Zefircia?[/QUOTE]

jest oferta pomocy, kto zrobi bazarek z podarowanych rzeczy?

Posted

[quote name='margoth137']mam trochę rzeczy, w tym fajną zimową kurtkę;) czy jest chętna ciocia na bazarek dla Zefircia?[/QUOTE]

A to jeszcze aktualne? :)
To może ja się jakoś zbiorę w sobie... Tylko jak to zawlec do wrocka?...

Posted

[quote name='Zosia123']A to jeszcze aktualne? :)
To może ja się jakoś zbiorę w sobie... Tylko jak to zawlec do wrocka?...[/QUOTE]

Spokojnie:) ja zawsze wysyłam fanty ode mnie. Potrzebny ktoś do prowadzenia i rozliczenia bazaru:) za tydzień się przeprowadzam i będę miała pocztę po nosem, więc tym lepiej;)