Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Uzupełniam wpłaty - teraz już wszystkie w styczniu i do tej pory w lutym:

Wplaty w styczniu 2013:
30 zł Paulina H.
175 bazar Małgosi
10 zł Dorota W.
20 zł Maciej M.
5 zł droid-2005
11,98 zł Kocurek
7,50 zł z bazarku Terierfanki
30 zł piescofajnyjest
20 zł mdk8
30 zł Paulina H.
10 zł Kikou
60 zł Mruczka
10 zł Szira
30 zł Karolina Agnieszka J.
100 zł Magda W.
30 zł Agnieszka K.
10 zł Bea61
10 zł Ania M.
20 zł sunia2000
10 zł Alina W.
5 zł Mazowszanka

W lutym 2013:
11,97 zł Kocurek
20 zł Maciej M.
10 zł Bea61
10 zł Aldrumka
20 zł sunia2000
5 zł droid-2005
10 zł Dorota W.
20 zł Maciej M.

Bardzo dziękujemy!!!

Posted

Cicho bo internetu ciotka nie ma, to znaczy ma ale na razie nikt nie potrafi sobie poradzić z podłączeniem - ruter - komputer. Pan na infolini nas olał. Pisze z Ikei ale mam nadzieje że ten net sie zrobi w najbliższym czasie. Ostatnio psy zadowolone bo ciotka nie siedzi przed kompem to się za gotowanie wzieła i czyści zamrażarki. Tak więc co drugi dzień chłopaki dostają gotowane, a to na rybie,a to na nogach świńskich. A miski błyszczą że hej. Szkoda że tak ciemno po 17 bo miałabym tez więcej czasu na harce z psami.

Posted

No, mam neta i czasu będzie mniej. Wczoraj chłopaki znowu dostały gotowane na nogach świńskich. Na jutro mam ostatnie 3 kg ryby. Później będzie indyk. Pieski szczęśliwe że hej.

Posted

[quote name='LILUtosi']Rybka dobra ale przeleżała w zamrażarce już trochę. ;-) A pieski zachwycone.[/QUOTE]
one o tym nie wiedzą i się cieszą z pyszności.

Posted

[QUOTE]Wolf, kolejne wyciągi i tak dostanę za miesiąc, więc nie musisz się spieszyć[/QUOTE]-to całe szczęście,bo ciągle czekam na przelew i pieniązków jeszcze nie posłałem :oops: na pewno po 20-stym poślę,bo nawet jak moja kaska nie wpłynie w terminie,to będę miał z drugiego źródła.Głaski dla psiaków.

Posted

przelałam pieniądze z bazarku jak dotrą proszę o potwierdzenie na watku
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239092-ZAKOŃCZONY-Trochę-tego-i-owego-dla-Zefirka-do-6-lutego-22-00[/URL]

Posted

[quote name='Aldrumka']przelałam pieniądze z bazarku jak dotrą proszę o potwierdzenie na watku
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239092-ZAKOŃCZONY-Trochę-tego-i-owego-dla-Zefirka-do-6-lutego-22-00[/URL][/QUOTE]

Dziękujemy!!! :)
Przelałaś na konto fundacyjne? Jeśli tak to niestety troszkę poczekamy na potwierdzenie.

Posted

[quote name='wolf122']-to całe szczęście,bo ciągle czekam na przelew i pieniązków jeszcze nie posłałem :oops: na pewno po 20-stym poślę,bo nawet jak moja kaska nie wpłynie w terminie,to będę miał z drugiego źródła.Głaski dla psiaków.[/QUOTE]

Głaski chciałam nareszcie wykonać osobiście, wybieram się do Agi od dawna, no ale niestety jestem uziemiona przez Reksa...

Posted

[quote name='Zosia123']Dziękujemy!!! :)
Przelałaś na konto fundacyjne? Jeśli tak to niestety troszkę poczekamy na potwierdzenie.[/QUOTE]

no tak, bo deklaracje też zbierasz na tamto konto, gdybym wczesniej przeczytała ostatnie posty to bym Cię zapytała, ale niestety ....

Posted

[quote name='Aldrumka']no tak, bo deklaracje też zbierasz na tamto konto, gdybym wczesniej przeczytała ostatnie posty to bym Cię zapytała, ale niestety ....[/QUOTE]

OK to postaram się zdobyć wyciągi wcześniej :)