asiuniab Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='keakea']Ja myślę, że o tym, że odpadł cel Marianowego bazarku będzie można mówić, gdy Marian zacznie bez przeszkód i ograniczeń używać łapiny. Oby jak najszybciej! :)[/QUOTE] ja też tak myślę, lepiej dmuchać na zimne, jak Marian będzie biegać jak młoda łania, to będziemy mówić, że cel został osiągnięty:) Quote
MTD Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 (edited) ja z innej beczki.. giselle, czy szaman ze smoły ma wątek? :( aaa już sobie znalazłam Edited August 11, 2012 by MTD Quote
pikola Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Zapisuje sobie dzielnego chlopaka:loveu:Ojej Ciocie ale postow naprodukowalyscie ,kiedy to przeczytam..:crazyeye::lol: Quote
paula_t Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 Witamy kolejną wielbicielkę Marianka! :) Ale my fajnie piszemy, więc to czysta przyjemność, pewien sposób relaksu:eviltong: Quote
pikola Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='paula_t']Witamy kolejną wielbicielkę Marianka! :) Ale my fajnie piszemy, więc to czysta przyjemność, pewien sposób relaksu:eviltong:[/QUOTE] Nie watpie:p Spij slodko Marianku:loveu: Quote
asiuniab Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 no i co z grou pies Mariana, dzisiaj ani jedna fanka do Marianka nie zaglądnęła:mad:???? Quote
paula_t Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 Ja mam chwilowy odwyk, bo muszę się postarać teraz przez kilka dni wpaść w trans naukowy ;) Ale o Marianku cały czas myślę:loveu: Quote
keakea Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Marian, siemka, a CO ty chopie masz na nodze? Kto cie tak urządził? Może ci trzeba jakiegoś ochroniarza zorganizować? R(rrr)ulon Quote
Figunia Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Późno, bo późno, ale zaglądam do Mariana. Dzień bez Marianka, to dzień stracony... Pozdrawiam Go, życząc zdrówka oraz wszystkie Ciocie Marianomaniaczki :) Quote
michelle04 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Mariano vel Koza^k :) [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi10946/08a5d11d00186e265027ef25/sdc10023[/IMG] Quote
keakea Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Marian, kurde, ale sexi wyglądasz z tą żółtą nogą :) A nie obciera Cię pod paszką jak łazisz? Quote
asiuniab Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Figunia'] Pozdrawiam Go, życząc zdrówka oraz wszystkie Ciocie Marianomaniaczki :)[/QUOTE] matko, tego określenia mi brakowało, Marianomaniaczki, jestem i przyznaję się, że jestem zagorzałą Marianomaniaczką:) Quote
keakea Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Podoba mi się w Marianie jego pogoda i luzik :) Quote
pikola Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 A Marianek to troche taki grubasek jest:loveu: Quote
michelle04 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='pikola']A Marianek to troche taki grubasek jest:loveu:[/QUOTE] Nie zgadzam się !!!! To postawny mężczyzna :) a nie jakieś tam chucherko :) Quote
keakea Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Marian jest w dechę, jakbym nie miała TZa, to bym hajtnęła się z Marianem :) Jak Maniutek daje radę z żółtą nogą? Nie próbuje oskubać opatrunku? Na zdjęciach prezentuje się nad wyraz grzecznie. A co z Marianowym guzkiem, kiedy będzie można go usunąć? Quote
pikola Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='michelle04']Nie zgadzam się !!!! To postawny mężczyzna :) a nie jakieś tam chucherko :)[/QUOTE] Alez ja sie ciesze:loveu:Kochanego ciala nigdy nie za duzo:evil_lol: Quote
paula_t Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [quote name='pikola']A Marianek to troche taki grubasek jest:loveu:[/QUOTE] Prawda??? Od dłuższego czasu już to mówię :D Ale nic dziwnego, skoro u ciotki michelle przytył 6 kilo (ważył 13, a teraz 19), chyba baaaardzo dobrze jeść dostaje:razz: Podobno, na szczęście, Marianek nie skubie opatrunku, nie próbuje ściągnąć, generalnie przy nim nie gmera. A co do guzka, to poczekamy do czasu ściągnięcia gipsu, ale najlepiej jakby michelle zapytała swojego weta (rozmawiałyśmy o tym, że to ten doktor przeprowadzi zabieg), bo to tylko moje przypuszczenie. Quote
keakea Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Może Marian nie majstruje przy żółtej nodze, bo wreszcie go przestała boleć i może się na niej oprzeć, fakt, że sztywno, ale zawsze, może uznał, że się noga naprawiła i ten opatrunek to jest część nowej nogi po prostu :) Quote
MTD Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='keakea']Może Marian nie majstruje przy żółtej nodze, bo wreszcie go przestała boleć i może się na niej oprzeć, fakt, że sztywno, ale zawsze, może uznał, że się noga naprawiła i ten opatrunek to jest część nowej nogi po prostu :)[/QUOTE] haha to się zdziwi chłopak, już widzę jego minę :) Quote
keakea Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Będzie dużo oblizywania, myślę, jak żółta noga zrobi się z powrotem własna Mariankowa :) Quote
asiuniab Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 myślę, że Marian żółta noga, lub Marian kozak, to już do Niego przylgnie, nawet jak będzie miał już tylko swoją własną:) Quote
keakea Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Marian Kozak :loveu: Nie mogę się już doczekać :) Quote
paula_t Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='keakea']Może Marian nie majstruje przy żółtej nodze, bo wreszcie go przestała boleć i może się na niej oprzeć, fakt, że sztywno, ale zawsze, może uznał, że się noga naprawiła i ten opatrunek to jest część nowej nogi po prostu :)[/QUOTE] Chyba już właśnie ta nóźka go nie boli (co musi być dla niego sporym szokiem), bo tylko dzień po operacji miał dostać lek przeciwbólowy, nic więcej michelle nie mówiła, żeby miał dostawać:p [quote name='keakea']Będzie dużo oblizywania, myślę, jak żółta noga zrobi się z powrotem własna Mariankowa :)[/QUOTE] Przede wszystkim ta nóżka po 3 tygodniach opatrunku będzie śmiesznie chuda w porównaniu do reszty ciała Mariankowego ;) Quote
michelle04 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Paula wyslalam pozostalą kwotę z Mańkowych pieniędzy w wysokości 740,00 Pln :) Quote
Recommended Posts