MTD Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 [quote name='Gosiapk']że co? :crazyeye:[/QUOTE] no to taki związek frazeologiczny, nie że dosłownie, spokojnie :) marian, wytłumacz, tyś chłopak z pola jako i ja :) (co się martwisz, co się smucisz, ze wsi jesteś, na wieś wrócisz :laugh2_2:-> to o mnie rzecz jasna, Ty się Mariano wydostaniesz) Quote
paula_t Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ja już się melduję :) Gości mam w domu, więc wchodzę na chwilkę tylko na dogomanię dzisiaj-dobrze mi zrobi, bo pierwszą rzeczą, którą robię po wstaniu i ostatnią, jak się kładę to wejście na dogo ;) Mam nadzieję, że w Dzierżoniowie nie leje się żar z nieba, bo dla takich staruszków wysokie temperatury nie są najlepsze, męczą się strasznie. Michelle, jak z lekami stoimy? Starczy Mańkowi do czasu operacji wszystkiego? Quote
paula_t Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 [quote name='MTD']no to taki związek frazeologiczny, nie że dosłownie, spokojnie :) marian, wytłumacz, tyś chłopak z pola jako i ja :)[/QUOTE] Oooo wypraszamy sobie! Marianek to starszy, dystyngowany Pan, który aktualnie sypia w łóżeczku,a nie na żadnym polu ;) Quote
MTD Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 [quote name='paula_t']Oooo wypraszamy sobie! Marianek to starszy, dystyngowany Pan, który aktualnie sypia w łóżeczku,a nie na żadnym polu ;)[/QUOTE] przylazła czepialska:mad: Quote
Gosiapk Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 [quote name='MTD']no to taki związek frazeologiczny, nie że dosłownie, spokojnie :) marian, wytłumacz, tyś chłopak z pola jako i ja :) (co się martwisz, co się smucisz, ze wsi jesteś, na wieś wrócisz :laugh2_2:-> to o mnie rzecz jasna, Ty się Mariano wydostaniesz)[/QUOTE] No, teraz to akurat na wsi najprzyjemniej i najzdrowiej. :) Quote
MTD Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='Gosiapk']No, teraz to akurat na wsi najprzyjemniej i najzdrowiej. :)[/QUOTE] ja to bym chciała mieć kawałek wsi w mieście, czyli miejska mentalność, dostęp do sklepów itp, wiejska posiadłość i wiejski wieeeeelki ogród z 5 psiakami brykającymi sobie radośnie :razz: Quote
asiuniab Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='MTD']ja to bym chciała mieć kawałek wsi w mieście, czyli miejska mentalność, dostęp do sklepów itp, wiejska posiadłość i wiejski wieeeeelki ogród z 5 psiakami brykającymi sobie radośnie :razz:[/QUOTE] to ja mam takie same marzenia:) Quote
michelle04 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='paula_t']Ja już się melduję :) Gości mam w domu, więc wchodzę na chwilkę tylko na dogomanię dzisiaj-dobrze mi zrobi, bo pierwszą rzeczą, którą robię po wstaniu i ostatnią, jak się kładę to wejście na dogo ;) Mam nadzieję, że w Dzierżoniowie nie leje się żar z nieba, bo dla takich staruszków wysokie temperatury nie są najlepsze, męczą się strasznie. Michelle, jak z lekami stoimy? Starczy Mańkowi do czasu operacji wszystkiego?[/QUOTE] Na ogrodzie pod drzewami nie odczuwa się takiego żaru :) Jak wrócę do domu to policzę przeciwbólowe, bo najważniejsze. Quote
paula_t Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='michelle04']Na ogrodzie pod drzewami nie odczuwa się takiego żaru :) Jak wrócę do domu to policzę przeciwbólowe, bo najważniejsze.[/QUOTE] Ty wiesz, ile zostało tabletek i wiesz mniej więcej kiedy mogłaby być operacja, dlatego dobrze by było, żebyś sprawdziła, bo w razie czego trzeba będzie szukać (całego opakowania nie będzie raczej sensu kupować, może ktoś będzie miał parę tabletek na zbyciu, po prostu). Dziękuję :) Quote
asiuniab Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='michelle04']Na ogrodzie pod drzewami nie odczuwa się takiego żaru :) Jak wrócę do domu to policzę przeciwbólowe, bo najważniejsze.[/QUOTE] no to Wam zazdroszczę, tu we Wrocławiu, wśród tych murów, to jest upał nie do zniesienia; Quote
paula_t Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Michelle, przelałam przed chwilką kaskę za następny miesiąc Maniusiowy, to daj znać, jak dojdzie :) Aaaaa i dostaliśmy 50 złociszy od MTD-bardzo, bardzo Monia dziekuję :loveu: Quote
keakea Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 A ja Ci przelałam Maniutkową deklarację na sierpień :) Quote
paula_t Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='keakea']A ja Ci przelałam Maniutkową deklarację na sierpień :)[/QUOTE] Dziękuję, już mi wpłynęło :D Quote
MTD Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='paula_t']Michelle, przelałam przed chwilką kaskę za następny miesiąc Maniusiowy, to daj znać, jak dojdzie :) Aaaaa i dostaliśmy 50 złociszy od MTD-bardzo, bardzo Monia dziekuję :loveu:[/QUOTE] żałuję, że nie mogę na stałe, ale jak już Ci się zdążyłam wyżalić będę bezrobotna lada chwila :flaming: Pani Maja napisała mi, że 14-tego może z Marianem pojechać dopiero, ale kwas :( Quote
keakea Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='MTD']żałuję, że nie mogę na stałe, ale jak już Ci się zdążyłam wyżalić będę bezrobotna lada chwila :flaming: Pani Maja napisała mi, że 14-tego może z Marianem pojechać dopiero, ale kwas :([/QUOTE] Łooo, MTD, co z pracą? :( Quote
paula_t Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 [quote name='MTD']żałuję, że nie mogę na stałe, ale jak już Ci się zdążyłam wyżalić będę bezrobotna lada chwila :flaming: Pani Maja napisała mi, że 14-tego może z Marianem pojechać dopiero, ale kwas :([/QUOTE] Przestań się tłumaczyć, bo uduszę-nawet nie masz z czego :mad: I nie gadaj tak, tylko bądź dobrej myśli, jeszcze troszkę czasu masz na poszukiwania-wysyłaj, wysyłaj i jeszcze raz wysyłaj CV! Kurczę, to niedobrze :( Muszę kombinować co innego...anusiab mogłaby pojechać, tylko ze względu na dzidziusia w drodze ktoś inny musiałby wejść z Mariankiem do weta... Quote
keakea Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Buuu, że też ja jestem tak daleko i na nic się nie przydam :( Quote
Gosiapk Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='MTD']żałuję, że nie mogę na stałe, ale jak już Ci się zdążyłam wyżalić będę bezrobotna lada chwila :flaming: Pani Maja napisała mi, że 14-tego może z Marianem pojechać dopiero, ale kwas :([/QUOTE] Współczuję, to bardzo przykre :glaszcze: Quote
asiuniab Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 a napiszcie jak to jest z wizytą, czy idzie się, tam między 8-12 i czeka w kolejce, i np. można się nie dostać, bo tyle osób jest, czy umawia się na godzinę i dzień? Quote
MTD Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='keakea']Łooo, MTD, co z pracą? :([/QUOTE] [quote name='Gosiapk']Współczuję, to bardzo przykre :glaszcze:[/QUOTE] dzięki dziewczynki, a co z pracą? Restrukturyzacja, zwolnienia grupowe i takie tam. Dziewczyny a wrocławski toz może by tak poprosić o taką pomoc z przewiezieniem mariana na konsultację? Choć tozy itp to zwykle zawalone interwencjami. Hm, jeszcze Michelle coś pisała, że szef się może da ułaskawić, jest w tym nadzieja :| [quote name='asiuniab']a napiszcie jak to jest z wizytą, czy idzie się, tam między 8-12 i czeka w kolejce, i np. można się nie dostać, bo tyle osób jest, czy umawia się na godzinę i dzień?[/QUOTE] to chyba michelle wie tylko, bo ona była Quote
asiuniab Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='MTD'] to chyba michelle wie tylko, bo ona była[/QUOTE] to jeśli michelle będzie tu to bardzo proszę o odpowiedź; Quote
paula_t Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 (edited) Napisałam do dr Bieżyńskiego maila, opisałam całą sytuację z nadzieją, że sobie przypomni i poprosiłam o kontakt. Jeśli nie będzie odzewu to przedzwonię i poproszę, żeby odczytał wiadomość, może się uda bez dodatkowej konsultacji... Edit: dostałam maila zwrotnego, nie ma takiego adresu, pomimo tego, że na stronie uniwersytetu widnieje. No nic, jutro do dr przedzwonię. Edited July 27, 2012 by paula_t Quote
Recommended Posts