paula_t Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='keakea']Przelałam Ci, Paula, Maniusiową deklarację za lipiec. Ściskam.[/QUOTE]* Dziękujemy:loveu: A co cioteczka keakea tak nas opuściła? :( Quote
keakea Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Jak to opuściła? Gdzie opuściła? MOWY NIE MA, żebym Mańka opuściła i Was ciotki. NEVER!!! Byliśmy na krótkim wypadzie z Rulonem naszym nad jeziorko - bardzo mu się podobało, cały czas chciał stać w wodzie i łapać zajączki słoneczne :D Ciocia MTD, jakbyś "uwyraźniła" tę czcionkę na Mańkowych cegiełkach, to bym bazarek odpaliła, co Ty na to? Quote
MTD Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 NO TO STARTUJEMY ;) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-860Tr8XIO8M/T_MpcQJSMhI/AAAAAAAAF6w/eKXUTr3K62E/s390/marian%204aD001.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-LqgSOq7Z8NM/T_MpPKQcqPI/AAAAAAAAF6o/2AhFxoXkaSM/s390/marian%204aC001.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-S-dmO2ieelM/T_Mo5wwObLI/AAAAAAAAF6g/QppP8BT3aCA/s390/marian%204aB001.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-K-EPXcDMySQ/T_MnRU3z2aI/AAAAAAAAF50/2axvY6O0g7A/s390/marian%204aa001.jpg[/IMG] Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='keakea']Jak to opuściła? Gdzie opuściła? MOWY NIE MA, żebym Mańka opuściła i Was ciotki. NEVER!!! Byliśmy na krótkim wypadzie z Rulonem naszym nad jeziorko - bardzo mu się podobało, cały czas chciał stać w wodzie i łapać zajączki słoneczne :D Ciocia MTD, jakbyś "uwyraźniła" tę czcionkę na Mańkowych cegiełkach, to bym bazarek odpaliła, co Ty na to?[/QUOTE] Aaaa, bo jakoś tak cioteczka cicho siedziała i myślałam, że już zapomniała o Nas*:oops: Mój nie znosi wody, ale odkąd w Krakowie jest 35 stopni, to byliśmy 3 razy nad Zalewem w Hucie i był zachwycony-pływał, skakał, łapał kamyki, aż byłam w szoku :D Tylko, że ja w nocy wyjeżdżam i nie pomogę nawet w rozsyłaniu bazarku :( Chyba tam oszaleję bez dogo:nerwy: Ale cioteczka MTD obiecała mieć wszystko pod kontrolą ;) Quote
michelle04 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Przepraszam, zapomnialam napisać, że wplynęly pieniążki za lipiec :) Dzisiaj u nas caly dzien pada deszcz, istna ulewa, więc psiaki wychodzily tylko na krótkie spacerki, ale Maniek i tak znalazl sobie swój azyl w stodole na slomie i zadekowal się tam, aż przestraszylam sie, że bal się burzy i gdzieś zwial, ale na szczęscie to dzielny chlopak :) Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 (edited) [quote name='michelle04']Przepraszam, zapomnialam napisać, że wplynęly pieniążki za lipiec*:) Dzisiaj u nas caly dzien pada deszcz, istna ulewa, więc psiaki wychodzily tylko na krótkie spacerki, ale Maniek i tak znalazl sobie swój azyl w stodole na slomie i zadekowal się tam, aż przestraszylam sie, że bal się burzy i gdzieś zwial, ale na szczęscie to dzielny chlopak :)[/QUOTE]* *Nic się nie dzieje, chciałam mieć tylko potwierdzenie na wątku, żeby potem nikt się do mje nie przyczepił:p Do nas właśnie ta burza przyszła, staaaasznie grzmi i się błyska. Maniutkowi żadna pogoda nie straszna z tego co widzę, byle by tylko na zewnątrz siedzieć, a stodołę to już wyjątkowo sobie upatrzył ;)* Edit: zapomniałam napisać, że wpłynęło 10zł od GOSIEKK (to chyba dla Marianka...), dziękujemy:loveu: Edited July 3, 2012 by paula_t Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Zmykam cioteczki. Maniusiu będę strasznie, strasznie za Tobą przez ten tydzień tęsknić, będę cały czas o Tobie myśleć i zamartwiać się czy wszystko w porządku, ale na szczęście Monia będzie trzymała rękę na pulsie, dzięki :) Michelle, ucałuj, wyściskaj i podrap po guzie Maniutka ode mnie:calus: Quote
MTD Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 ciotka paula już od nas odpoczywa :eviltong: albo inaczej mówiąc zbiera siły do walki ze złem tego świata :) marianka sciskam i całuje w nos! Michelle, czy ten nochal wciąż taki suchy jak skorupa? Quote
michelle04 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='MTD']ciotka paula już od nas odpoczywa :eviltong: albo inaczej mówiąc zbiera siły do walki ze złem tego świata :) marianka sciskam i całuje w nos! Michelle, czy ten nochal wciąż taki suchy jak skorupa?[/QUOTE] Niestety nosek suchy, mimo iż pytalam nawet dr Bieżyńskiego o przyczynę, pokazując Marianka wyniki,ale powiedzial, że niektóre psy tak mają, więc hm chyba nie ma powodow do obaw,ale jest dobra nowina - Cioteczka Paula pewnie by się ucieszyla, mianowicie dzisiaj UWAGA Dinek biegal razem z Mariankiem i obylo się bez zgrzytów, chlopcy obwąchali się i nie wchodzili sobie w drogę, chyba zrozumieli, że są na tych samych zasadach :) Jutro wstawię fotki i same zobaczycie, nie ma mega przyjaźni, ale jest tolerancja a to już coś :) Razem stali w drzwiach i patrzyli jak pada deszcz i oczywiście żaden nie wyściubil nosa z domu My jesteśmy szczęśliwi z takiego obrotu sprawy, choć wciąż bacznie ich obserwujemy :) Quote
MTD Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 oooo no to bosko, może kiedyś zamieszkają nawet w jednym pokoju :) dobre chłopaki! paulę powiadomię i przekażę wyrazy radości ;) Quote
keakea Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Suchy nochal można smarować maścią linomag, całkiem nieźle pomaga :) Quote
giselle4 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 (edited) dzisiaj robilam fotki ,,moim,,psiakom i powiem Wam co zauwazylam Maniek to satelita michelle gdzie Ona tam i On michelle tych fotek nie widziala [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi12750/4d1f37a4002414ab4ff5d813/sdc18415[/IMG] pomagam cioci [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi9098/da900ba6001bd15c4ff5d813/sdc18417[/IMG] bawimy sie w ganianego [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi12449/60b8ecda001902724ff5d96d/sdc18433[/IMG] trzy czarne psiaki z czerwonymi obrozkami Edited July 5, 2012 by giselle4 Quote
keakea Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Maniek bardzo musi potrzebować własnego Ludzia :( Quote
michelle04 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Fotka z dnia wczorajszego, stoimy w drzwiach i patrzymy jak pada deszcz, Dinek i Maniek razem :) [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi6895/35f7f5a4001d04d34ff5ebc3/sdc18397[/IMG] Quote
michelle04 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='MTD']oooo no to bosko, może kiedyś zamieszkają nawet w jednym pokoju :) dobre chłopaki! paulę powiadomię i przekażę wyrazy radości ;)[/QUOTE] Nie, nie, razem w jednym pokoju nie odważyłabym się ich zostawić, ale biegają razem i to już jest sukces :) Quote
wieso Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 przeslalam kaske dla Kikusia i cosik dla Maniusia i Dinusia tez.....najpozniej w niedziele bedzie :) Quote
MTD Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 (edited) hihi jutro paula dostanie mmsem zdjecia, dziś mi mówiła, że zamierza w tajemnicy przed chłopem zakraść się do komputera na portierni czy tam w rejestracji i wpaść na dogo bo już żyć nie może ;) [quote name='wieso']przeslalam kaske dla Kikusia i cosik dla Maniusia i Dinusia tez.....najpozniej w niedziele bedzie [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE] Dziękujemy ślicznie :loveu: Edited July 5, 2012 by MTD Quote
keakea Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Ciotka Paula powinna chiba Maniusia adoptować, taka jesss prawda, ot co! :) Szkoda, że jej piessus taki niekompatybilny :( Quote
MTD Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='keakea']Ciotka Paula powinna chiba Maniusia adoptować, taka jesss prawda, ot co! :) Szkoda, że jej piessus taki niekompatybilny :([/QUOTE] Nie masz pojęcia jak ona przeżywa to, że nie może :( Quote
bico Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='MTD']hihi jutro paula dostanie mmsem zdjecia, dziś mi mówiła, że zamierza w tajemnicy przed chłopem zakraść się do komputera na portierni czy tam w rejestracji i wpaść na dogo bo już żyć nie może ;)[/QUOTE] hehe! Dobre!:D Quote
keakea Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='MTD']Nie masz pojęcia jak ona przeżywa to, że nie może :([/QUOTE] Domyślam się :( - ja tak samo mam doła, że nie możemy adoptować więcej psów :( - ale trzeba mierzyć zamiary na siły, inaczej dupa blada :( Quote
asiuniab Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='keakea']Domyślam się :( - ja tak samo mam doła, że nie możemy adoptować więcej psów :( - ale trzeba mierzyć zamiary na siły, inaczej dupa blada :([/QUOTE] to ja przeżywam to samo, i tak jak już wcześniej pisałam, mniej przeżywałabym, gdybym mieszkała gdzieś wysoko bez windy, gdzie np. Maniuś mógłby mieć problemy z wejściem, a ja mieszkam na poziomie 0, gdzie chłopak nie miałby problemu ze względu na łapulkę, ale jestem zapsiona po kokardę, a nawet z nadwyżką:( Quote
MTD Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='keakea']Domyślam się :( - ja tak samo mam doła, że nie możemy adoptować więcej psów :( - ale trzeba mierzyć zamiary na siły, inaczej dupa blada :([/QUOTE] ma to swoje plusy, nie mamy zadatków na zbieraczki :roll: Quote
keakea Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='MTD']ma to swoje plusy, nie mamy zadatków na zbieraczki :roll:[/QUOTE] Racja, choć to smutne - kto może, ten nie chce, kto chce, ten nie może, a kto nie może ale chce i weźmie, to i tak dupa blada :( Quote
Recommended Posts