asiuniab Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Maniusiu, jak Tobie dziś w ten upał i nawet pół powiewu wiatru brak? Quote
paula_t Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 [quote name='asiuniab']Maniusiu, jak Tobie dziś w ten upał i nawet pół powiewu wiatru brak?[/QUOTE]* Maniusiowi pewnie nie straszna taka pogoda. Jakbyś zobaczyła ile radości sprawia mu wychodzenie na spacerki i po prostu szwendanie się...Momentami widać było, że łapeczka boli, podniesiona do góry, ale parł przed siebie ile sił. Quote
MTD Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='paula_t']* Maniusiowi pewnie nie straszna taka pogoda. Jakbyś zobaczyła ile radości sprawia mu wychodzenie na spacerki i po prostu szwendanie się...Momentami widać było, że łapeczka boli, podniesiona do góry, ale parł przed siebie ile sił.[/QUOTE] coz bezdomny pies pamietajacy niejedna ciezką zimę docenia słonce :( Quote
asiuniab Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='MTD']coz bezdomny pies pamietajacy niejedna ciezką zimę docenia słonce :([/QUOTE] matko, jakie to jest smutne i niesprawiedliwe:( Quote
paula_t Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 [quote name='asiuniab']matko, jakie to jest smutne i niesprawiedliwe:([/QUOTE]* Smutna rzeczywistość :( Ale już cioteczki dopilnują, żeby Marianek każdą zimę do końca swoich dni spędzał w łóżeczku pod kołderką, a w lato wylegiwał się na trawce*:loveu:* Dobranoc słoneczko:buzi: Quote
MTD Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='paula_t']* Smutna rzeczywistość :( Ale już cioteczki dopilnują, żeby Marianek każdą zimę do końca swoich dni spędzał w łóżeczku pod kołderką, a w lato wylegiwał się na trawce*:loveu:* Dobranoc słoneczko:buzi:[/QUOTE] :angel::angel::angel::angel: Quote
paula_t Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Marianku, czy ty też dzisiaj umierasz z gorąca tak jak ja?*:shake: Quote
asiuniab Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 powiem Wam, że na dolnym śląsku duchota straszna, i dlatego pierwsze o kim myślę w takie dni, to właśnie o takich nieborakach jak Maniek, jak On w te upały spędza czas, i też o tych najbidniejszych przy budach psinach, czy ktoś im chociaż kawałek cienia da, i zimną wodę w misce poda:( Quote
MTD Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 (edited) [quote name='asiuniab']powiem Wam, że na dolnym śląsku duchota straszna, i dlatego pierwsze o kim myślę w takie dni, to właśnie o takich nieborakach jak Maniek, jak On w te upały spędza czas, i też o tych najbidniejszych przy budach psinach, czy ktoś im chociaż kawałek cienia da, i zimną wodę w misce poda:([/QUOTE] ja właśnie wróciłam z wyprawy na bazę tirów gdzie wiem, że są dwa psy- zaniosłam im wodę i jedzenie, przy okazji się dowiedziałam, że pare osób je karmi, także jak widać znieczulica nie taka wielka na świecie ;) zobaczcie jakiego cudnego imiennika ma nasz maniek [url]http://tablica.pl/oferta/rozbrajajacy-w-dobrej-kondycji-i-wesoly-maniek-ID19tjt.html#1c87b1ac;r:;s:[/url] Edited June 30, 2012 by MTD Quote
paula_t Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Zabójczy uśmiech ma ten Marian2 :D Był telefon w sprawie Mariana1....Pani z Krakowa, po głosie koło 40-50 lat. Państwo mają 11-letnią sunię i chcieliby przygarnąć jakąś bidę. Pani pytała czy Marianek zgodziłby się z jej psinką i czy lubi spacerki (ze względu na tą łapinkę), bo jej sunia, pomimo tego, że już w podeszłym wieku, to dosyć energiczna. Porozmawiałyśmy chwilkę, bardzo konkretna, bardzo rzeczowa Pani. Mówiła już wstępnie mężowi, ale jak wróci, to mają na spokojnie porozmawiać i Pani ma się odezwać... Quote
MTD Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='paula_t']Zabójczy uśmiech ma ten Marian2 :D Był telefon w sprawie Mariana1....Pani z Krakowa, po głosie koło 40-50 lat. Państwo mają 11-letnią sunię i chcieliby przygarnąć jakąś bidę. Pani pytała czy Marianek zgodziłby się z jej psinką i czy lubi spacerki (ze względu na tą łapinkę), bo jej sunia, pomimo tego, że już w podeszłym wieku, to dosyć energiczna. Porozmawiałyśmy chwilkę, bardzo konkretna, bardzo rzeczowa Pani. Mówiła już wstępnie mężowi, ale jak wróci, to mają na spokojnie porozmawiać i Pani ma się odezwać...[/QUOTE] chcę iść na wizytę!!!!!!!!!!!!! :happy1: trzymam kciuki mocno mocno mocno ! Quote
michelle04 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Witam Cioteczki, nie bylo mnie chwilę a tutaj chata dla chlopaka sie szykuje - super :) Maniek przeciez bardzo lubi bieganie pomimo tej chorej lapinki i z dziewczynką powinien się zgodzić :) Dzisiaj u nas straszny upal dobrze,że drzewa dają dużo cienia i psiaki mają się gdzie schować,a Maniutka dzisiaj dodatkowo wyczesalam dzięki temu lepiej zniesie tą gorączkę, ale chlopak i tak dobrze sobie radzi, leżakuje na trawce w cieniu i nawet apetytu nie stracil :) Quote
asiuniab Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='paula_t']Zabójczy uśmiech ma ten Marian2 :D Był telefon w sprawie Mariana1....Pani z Krakowa, po głosie koło 40-50 lat. Państwo mają 11-letnią sunię i chcieliby przygarnąć jakąś bidę. Pani pytała czy Marianek zgodziłby się z jej psinką i czy lubi spacerki (ze względu na tą łapinkę), bo jej sunia, pomimo tego, że już w podeszłym wieku, to dosyć energiczna. Porozmawiałyśmy chwilkę, bardzo konkretna, bardzo rzeczowa Pani. Mówiła już wstępnie mężowi, ale jak wróci, to mają na spokojnie porozmawiać i Pani ma się odezwać...[/QUOTE] wiedziałam, że Marianek jest jednak łamaczem i podbijaczem serc:) trzymam kciuki,mocno; Quote
paula_t Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 [quote name='MTD']chcę iść na wizytę!!!!!!!!!!!!! :happy1: trzymam kciuki mocno mocno mocno ![/QUOTE] Ależ to oczywista oczywistość ;) [quote name='michelle04']Witam Cioteczki, nie bylo mnie chwilę a tutaj chata dla chlopaka sie szykuje - super :) Maniek przeciez bardzo lubi bieganie pomimo tej chorej lapinki i z dziewczynką powinien się zgodzić :) Dzisiaj u nas straszny upal dobrze,że drzewa dają dużo cienia i psiaki mają się gdzie schować,a Maniutka dzisiaj dodatkowo wyczesalam dzięki temu lepiej zniesie tą gorączkę, ale chlopak i tak dobrze sobie radzi, leżakuje na trawce w cieniu i nawet apetytu nie stracil :)[/QUOTE] Właśnie to samo powiedziałam tej Pani w sprawie łapiny i suczek :) To się bardzo cieszę, że Maniutek tak dobrze znosi te upały. bo już się trochę martwiłam. [quote name='asiuniab']wiedziałam, że Marianek jest jednak łamaczem i podbijaczem serc:) trzymam kciuki,mocno;[/QUOTE] Nie kraczcie!!:mad: Wiecie same ile jest takich telefonów....Siedzę jak na szpilkach czekając na telefon, ale póki co nie robię sobie nadziei, bo Pani może równie dobrze nie zadzwonić... Quote
giselle4 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='paula_t']Ależ to oczywista oczywistość ;) Właśnie to samo powiedziałam tej Pani w sprawie łapiny i suczek :) To się bardzo cieszę, że Maniutek tak dobrze znosi te upały. bo już się trochę martwiłam. Nie kraczcie!!:mad: Wiecie same ile jest takich telefonów....Siedzę jak na szpilkach czekając na telefon, ale póki co nie robię sobie nadziei, bo Pani może równie dobrze nie zadzwonić...[/QUOTE] myslimy pozytywnie ja tez bylam pewna ze Smyka to nigdy nie oddam do adopcji [stary ,bez uzębianie,gluchy] On zas siedzi sobie w dobrym domku jest najladniejszym i najukochanszym pieskiem,mam fotki i relacje z domku mimo ze to juz 2lata wiec Manius tez znajdzie taki domek:) Quote
michelle04 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Zobaczcie języczek tego lakomczuszka :) [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi17081/dcc78e2f002b85484ff095ba/sdc18295_001[/IMG] Quote
bico Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='paula_t']Zabójczy uśmiech ma ten Marian2 :D Był telefon w sprawie Mariana1....Pani z Krakowa, po głosie koło 40-50 lat. Państwo mają 11-letnią sunię i chcieliby przygarnąć jakąś bidę. Pani pytała czy Marianek zgodziłby się z jej psinką i czy lubi spacerki (ze względu na tą łapinkę), bo jej sunia, pomimo tego, że już w podeszłym wieku, to dosyć energiczna. Porozmawiałyśmy chwilkę, bardzo konkretna, bardzo rzeczowa Pani. Mówiła już wstępnie mężowi, ale jak wróci, to mają na spokojnie porozmawiać i Pani ma się odezwać...[/QUOTE] oby się ta Pani jeszcze odezwała... no i trzeba pamiętać by sprawę łapki Mańka przed jego ewentualnym pójsciem do nowego domku uporządkować. Quote
paula_t Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Tak, tak, oczywiście, łapka i guzek to teraz priorytet. Jutro w nocy wyjeżdżam, więc póki co z bazarkiem, żeby zebrać kasę na operację jestem uziemiona, nawet bazarek Badiego jeszcze nie do końca rozliczony, bo nie wszystkie wpłaty mi weszły na konto :/ Niestety co do telefonu na razie cisza... :( Temu łakomczuszkowi to się ładnie u Was przytyło*:razz: Quote
michelle04 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Iiii tam, nie przytyło tylko nabiera ladnych ksztaltów i dobrze, że ma apetyt :) Quote
paula_t Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='michelle04']Iiii tam, nie przytyło tylko nabiera ladnych ksztaltów i dobrze, że ma apetyt :)[/QUOTE]* Aaaa pewnie, ja akurat lubię takie lekko zaokrąglone bąbelki- nie żeby mój był taki, gdzie tam ;) Michelle, doszła kaska za lipiec, bo wysłałam? :) Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Cioteczki, wpłynęły mi na konto wszystkie wpłaty z bazarku, więc dopisuję do rozliczenia 490zł dla Marianka :) Quote
bico Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='paula_t']Cioteczki, wpłynęły mi na konto wszystkie wpłaty z bazarku, więc dopisuję do rozliczenia 490zł dla Marianka :)[/QUOTE] fajnie, że się udało:multi: Quote
paula_t Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='bico']fajnie, że się udało:multi:[/QUOTE] Nie ma tragedii, bo Mariano ma równo 1000zł na koncie, ale to i tak dużo za mało na operację, no i z niczym też nie możemy zostać, dlatego po moim powrocie z wakacji walczymy:ak-shot: ;) Quote
keakea Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Przelałam Ci, Paula, Maniusiową deklarację za lipiec. Ściskam. Quote
Recommended Posts