Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Figunia']Myślę Natalko, że w obecnej sytuacji nie mamy u Mańka żadnych szans.
Trzeba się z tym pogodzić i tyle...[/QUOTE]

[quote name='natalka9860']nie umiem:([/QUOTE]

Dziewczyny, musicie to znieść po męsku :)

[quote name='paula_t']Booooooże, ja to jednak zakręcona jestem, myślałam, że odpisałam :oops:

Ale jak widać Ciotki już powiadomiły:D
Pani Iza mi właśnie napisała, że byli u Marianka, a że Marianek był bardzo miziasty, to chciał za nimi wyjść za bramkę do samochodu- znaczy się polubił swoich nowych rodziców :) No i że już oficjalnie wiadomo...MARIANEK IDZIE DO NOWEGO DOMKU W DRUGIM TYGODNIU LISTOPADA :multi:[/QUOTE]

Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, trzymajcie proszę kciuki za Frania, bo niedobrze z nim...
I tak bardzo dziwne jest wszystko, co OS pisze na temat jego choroby...
Zajrzyjcie tam proszę!!!

Posted

[quote name='Figunia']Dziewczyny, trzymajcie proszę kciuki za Frania, bo niedobrze z nim...
I tak bardzo dziwne jest wszystko, co OS pisze na temat jego choroby...
Zajrzyjcie tam proszę!!![/QUOTE]

Gdzie? brak linka

Posted

już naprawiam błąd, przepraszam ale od wczoraj jestem mocno roztrzęsiona.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230661-10lteni-Franek-juz-w-ostatniej-szansie-teraz-zceka-na-ogloszenia/page33[/URL]

w międzyczasie podjęłam decyzję, trzymajcie proszę kciuki za Frania i żeby się wszystko udało...

Posted

[quote name='Figunia']już naprawiam błąd, przepraszam ale od wczoraj jestem mocno roztrzęsiona.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230661-10lteni-Franek-juz-w-ostatniej-szansie-teraz-zceka-na-ogloszenia/page33[/URL]

w międzyczasie podjęłam decyzję, trzymajcie proszę kciuki za Frania i żeby się wszystko udało...[/QUOTE]

Ja Figuniu cały czas wchodzę na wątek Frania, ale nie do końca niestety rozumiem niektóre rzeczy na nim, a że nie chcę jeszcze rozgrzewać bardziej sytuacji, która i tak jest napięta po prostu milczę i czekam na rozwój wydarzeń.

Posted

[quote name='paula_t']Ja Figuniu cały czas wchodzę na wątek Frania, ale nie do końca niestety rozumiem niektóre rzeczy na nim, a że nie chcę jeszcze rozgrzewać bardziej sytuacji, która i tak jest napięta po prostu milczę i czekam na rozwój wydarzeń.[/QUOTE] i ja się pod tym podpiszę

Posted

[quote name='paula_t']Tym razem będzie miała na żywo, bo przyjadę do Niej z winem i razem będziemy oblewać:popcorn:[/QUOTE]
po winie to dopiero nic nie zrozumiem, ale spoko, i tak nie będę pamiętać co starałaś się powiedzieć ;)

Posted

[quote name='MTD']po winie to dopiero nic nie zrozumiem, ale spoko, i tak nie będę pamiętać co starałaś się powiedzieć ;)[/QUOTE]

jesteś trzeźwa, to wydaje Ci się że nie zrozumiesz, ale jak to wino razem obalicie, to świetnie się dogadacie :D

Posted

[quote name='Panna Marple']Jakie dzień dobry ciotka? Toż to już po południu było jak posta pisalaś:lol:[/QUOTE]

A bo ja po imprezie byłam i ledwo przed południem wstałam, to se pozwoliłam ;)

Posted

[quote name='paula_t']A bo ja po imprezie byłam i ledwo przed południem wstałam, to se pozwoliłam ;)[/QUOTE] A ja już w łóziu leżę, mam kompa na kolanach, futra leżą obok, to też se pozwalam;). Zwariowany dziś dzień miałam, to i wysiadłam razem z kurami

Posted

Kochane dziewczyny, pomyślcie jutro ok. 12-13 ciepło o Franusiu, bo będzie badany przez chirurga...

Dobre fluidy i kciuki bardzo potrzebne!!!! Nie dam Wam spokoju, choćbyście mnie chciały z wątku Maniusia przegnać...:shake:
Właściwie to nie znam dokładnej godziny, zatem kiedy tylko pomyślicie o biedaku, bedzie dobrze.

Wierzę, że im więcej nas będzie go wspierać, tym lepiej. Proszę :roll:

Posted

[quote name='Panna Marple']A ja już w łóziu leżę, mam kompa na kolanach, futra leżą obok, to też se pozwalam;). Zwariowany dziś dzień miałam, to i wysiadłam razem z kurami[/QUOTE]

No dobra, niech będzie, przyjmuję wytłumaczenie:eviltong: Cieplutko w łóżeczku, psiaki obok- żyć nie umierać :)

[quote name='Figunia']Kochane dziewczyny, pomyślcie jutro ok. 12-13 ciepło o Franusiu, bo będzie badany przez chirurga...

Dobre fluidy i kciuki bardzo potrzebne!!!! Nie dam Wam spokoju, choćbyście mnie chciały z wątku Maniusia przegnać...:shake:
Właściwie to nie znam dokładnej godziny, zatem kiedy tylko pomyślicie o biedaku, bedzie dobrze.

Wierzę, że im więcej nas będzie go wspierać, tym lepiej. Proszę :roll:[/QUOTE]

Nikt Cię kochana nigdy z wątku Maniusiowego nie przegna i nie musisz prosić o wsparcie dla Frania, bo jestem z bidokiem myślami.
Przeczytaj tylko proszę co napisałam parę postów wyżej, to zrozumiesz dlaczego nic nie pisałam. Ale jak widziałam już się uspokoiło na szczęście...