Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dziękujemy cioteczko za wstawienie i piękne opisanie króciutkiej histori lilusi ,bo to też częśc jej życia dla niej bardzo ważna .

Lilusiu jesteśmy twoi na zawsze a ty jesteś nasza i kochana !!!!!!!:loveu::loveu:

Aż łezka zakręciła mi się w oku :loveu:

Edited by Ela&Puch
  • Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Były też wywiady uczestników Marszu Azylanta dla Radia PLUS-KRAKÓW wśród nich Eli:) (ale tego niestety nie potrafię wstawiać)
Jak tam było radośnie,a uczcie się bezogonkowce od nas:)

Edited by Bgra
  • 4 weeks later...
Posted

Witamy u nas bez zmian Lilly psotka tak jak było chodzi na 10 m smyczy uczymy się wracać na wołanie . kot też dobrze a Blekuś daje rade miał usuwaną zmianę na skórze w miejscowym znieczuleniu bo na inne nie pozwala jego serduszko , i bardzo pomału wraca do zdrowia ze względu na wiek gorzej się zrasta i dziś zdjęliśmy szwy ale musiał mieć założone drugi raz bo jeszcze nie do końca się zrosło ,jak zrobimy jakieś zdjęcia to dodamy . cieszymy się że wasz wyjazd się udał i że Aluś też dał rade bez Hanusi i mameczki :) pozdrawiamy

Posted

no Lileczko nauka to podstawa;)
biedactwo,ciągle się za Blekusiem coś wlecze:(taki mały okruszek:)
czyli tylko u kotecka b/z:)i dobrze
no to czekam na foty

Posted

Bożenko przepraszam że nie zaglądam i nie pisze ale sama jestem chora a Blekuś jutro idziemy do weta i trochę się boje bo wyjmujemy te druciki , on taki malutki a taki dzielny nie płacze a dzielnie to znosi , jest kochany , a zuzol cos ma focha nie wiem o co bo zaczęła sikać na łóżko mam problemik :( ale to pikuś damy rade hihihihi dam znać jutro jak po wet, a idziemy na 22 00 na dyżur bo wtedy jest nasz wet .A Lillusia kochana kruszynka łapie na polku motyle i skacze jak zajączek po trawie jest cudna :) to taki mały promyczek w moim życiu

Posted

trzymam kciuki za Blekusia,a Ty kuruj się kochana bo ktoś musi to wszystko trzymać w kupie:)
Zuzol zazdrosna się zrobiła?ale dopiero teraz?może ma jakiś problem urologiczny,ale wredota:mad: sobie łóżko upatrzyła
dobrze,że Lilunia taka fajna się zrobiła:)

Posted

zuzol nerki i pęcherz ma zdrowy to złośliwie małpka mała robi , a co gorsza jak psy są w domu to do kuwety potrafi iść a jak idziemy na spacer to już nagnoi a to smrodek nie do wyplenienia :( jakoś damy rade coś wymyśle teraz Blekuś ważny i kupiłam specjalny syropek wzmacniający co działa cuda na ludzi może jego też wzmocni zapytam weta czy moge Blekusiowi go dać :)

Posted

Witamy Blekuś już bez szwów ranka ładnie wygojona :) :) :) ale musiał dostać sterydy bo słabiutki :( a Lillusia bez zmian kota też , Lillianka troche kolorek zmienia bo robi się z nalotem czarnym zobaczymy co z niej wyrośnie hahahahaha oby nie zrobiła się czarna :)

Posted (edited)

Ela&Puch napisał(a):
Witamy Blekuś już bez szwów ranka ładnie wygojona :) :) :) ale musiał dostać sterydy bo słabiutki :( a Lillusia bez zmian kota też , Lillianka troche kolorek zmienia bo robi się z nalotem czarnym zobaczymy co z niej wyrośnie hahahahaha oby nie zrobiła się czarna :)

Heloł:)cieszę się bardzo,sterydy malca wzmocnią,jak mus to mus
właśnie dzisiaj opowiadałam,źe Hana kolejny raz zmienia umaszczenie,teraz na uszkach ma taki melanż biało-czarno-rudy i coraz więcej na reszcie:)

Edited by Bgra
Posted

Kraków mało pisze bo gorąco aż się nic nie chce , Blekuś ledwo żywy z upału chodzi rano i późnym wieczorkiem na polko , Lillianka 3 do 4 razy ale bez łapania motyli tylko w lasku goni po piasku i nie wiem dlaczego je ten piach jak kopie dołek to go je jakby nie wiem jaki dobry był staram się ją tego oduczyć ale hmmmm trudno , może wiecie czego jej brakuje bo ja nie wiem :) a zuzolek wyciągnięta leży na płytkach w kuchni :) , pozdrawiamy

Posted

ja podobnie jak Blekuś,padam w takie upały:placz:
tylko wyciągnąć się na zimnych płytkach jak Zuzol:)
powiedz Eluniu czy po tym piachu to Lileczka robi piaskowe koopki
wiem,że dzieci też jedzą piach,ziemię i kamyczki,nie dlatego,że im czegoś brakuje,właśnie tak poznają świat:lol:

Posted

Lilianka je piasek ale na szczęście nie stawia piaskowych koopek , bo mojej koleżanki piesek tez je piaseczek i dzis był u weta aby mu pomugł zrobić taką piaskową niespodzianke bo go zablokowało :( to dobrze wiedzieć że Lilusia tak poznaję świat dobrze ze to tylko piasek nie kamyki itp ,

Posted

ja w niewielkiej ilości to chyba nie musisz się martwić
chyba dobrze przy problemach podać parafinę doustnie:)ciekawa jestem co zlecił wet,na to zapiaszczenie:cool3:

Posted

U mnie Tomi jakiś czas temu miał piaskową dietę, rzucał się na piach jak na najlepszy smakołyk( nawet zrobił koo pół na pól z piachu ) a później przeszło i już.....

Posted

no widzisz Elu,Lili nie jest jedyna,pewnie jej przejdzie,nie martw się
u nas strasznie duszno,mam nadzieję,że popada w nocy,oby tylko nie gradem wielkości kurzych jaj:shake: