Ela&Puch Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 (edited) Dziękujemy cioteczko za wstawienie i piękne opisanie króciutkiej histori lilusi ,bo to też częśc jej życia dla niej bardzo ważna . Lilusiu jesteśmy twoi na zawsze a ty jesteś nasza i kochana !!!!!!!:loveu::loveu: Aż łezka zakręciła mi się w oku :loveu: Edited May 21, 2012 by Ela&Puch Quote
Bgra Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Ona wie! wie jak ją kochacie,to jest wymalowane na jej pysiu:) Quote
Bgra Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 a na bluzarek Plaskatych idzie się tak http://www.dogomania.pl/forum/threads/227341-Nowe-letnie-bluzeczki-z-motywem-psa-i-nie-tylko-%29-na-plaskate-do-31-maja-d0-24?p=19126914#post19126914 Quote
Bgra Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Jeszcze parę zdjęć z Marszu Azylanta kogo Lili tak wypatruje?wpadł jej ktoś widać w oko:) Quote
Bgra Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 (edited) Były też wywiady uczestników Marszu Azylanta dla Radia PLUS-KRAKÓW wśród nich Eli:) (ale tego niestety nie potrafię wstawiać) Jak tam było radośnie,a uczcie się bezogonkowce od nas:) Edited May 22, 2012 by Bgra Quote
Ela&Puch Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 kogo Lili tak wypatruje?wpadł jej ktoś widać w oko:) LILLIANKA wpatruje się w pana prowadzącego imprezkę :evil_lol: i pieski na scenie :multi: Quote
Bgra Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 wpadłam się przywitać po powrocie do domku,oj szybko się ten mój urlop skończył:( co u sierściuszków?jak Blekuś? pozdrawiam Quote
Ela&Puch Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Witamy u nas bez zmian Lilly psotka tak jak było chodzi na 10 m smyczy uczymy się wracać na wołanie . kot też dobrze a Blekuś daje rade miał usuwaną zmianę na skórze w miejscowym znieczuleniu bo na inne nie pozwala jego serduszko , i bardzo pomału wraca do zdrowia ze względu na wiek gorzej się zrasta i dziś zdjęliśmy szwy ale musiał mieć założone drugi raz bo jeszcze nie do końca się zrosło ,jak zrobimy jakieś zdjęcia to dodamy . cieszymy się że wasz wyjazd się udał i że Aluś też dał rade bez Hanusi i mameczki :) pozdrawiamy Quote
Bgra Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 no Lileczko nauka to podstawa;) biedactwo,ciągle się za Blekusiem coś wlecze:(taki mały okruszek:) czyli tylko u kotecka b/z:)i dobrze no to czekam na foty Quote
Ela&Puch Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 Bożenko przepraszam że nie zaglądam i nie pisze ale sama jestem chora a Blekuś jutro idziemy do weta i trochę się boje bo wyjmujemy te druciki , on taki malutki a taki dzielny nie płacze a dzielnie to znosi , jest kochany , a zuzol cos ma focha nie wiem o co bo zaczęła sikać na łóżko mam problemik :( ale to pikuś damy rade hihihihi dam znać jutro jak po wet, a idziemy na 22 00 na dyżur bo wtedy jest nasz wet .A Lillusia kochana kruszynka łapie na polku motyle i skacze jak zajączek po trawie jest cudna :) to taki mały promyczek w moim życiu Quote
Bgra Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 trzymam kciuki za Blekusia,a Ty kuruj się kochana bo ktoś musi to wszystko trzymać w kupie:) Zuzol zazdrosna się zrobiła?ale dopiero teraz?może ma jakiś problem urologiczny,ale wredota:mad: sobie łóżko upatrzyła dobrze,że Lilunia taka fajna się zrobiła:) Quote
Ela&Puch Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 zuzol nerki i pęcherz ma zdrowy to złośliwie małpka mała robi , a co gorsza jak psy są w domu to do kuwety potrafi iść a jak idziemy na spacer to już nagnoi a to smrodek nie do wyplenienia :( jakoś damy rade coś wymyśle teraz Blekuś ważny i kupiłam specjalny syropek wzmacniający co działa cuda na ludzi może jego też wzmocni zapytam weta czy moge Blekusiowi go dać :) Quote
Bgra Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 coś mi się wydaje,że Zuzol na spacery z psiakami chce chodzić:evil_lol: noo...ciekawe co to za syrop i co na to wet Quote
Ela&Puch Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Witamy Blekuś już bez szwów ranka ładnie wygojona :) :) :) ale musiał dostać sterydy bo słabiutki :( a Lillusia bez zmian kota też , Lillianka troche kolorek zmienia bo robi się z nalotem czarnym zobaczymy co z niej wyrośnie hahahahaha oby nie zrobiła się czarna :) Quote
Bgra Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 (edited) Ela&Puch napisał(a):Witamy Blekuś już bez szwów ranka ładnie wygojona :) :) :) ale musiał dostać sterydy bo słabiutki :( a Lillusia bez zmian kota też , Lillianka troche kolorek zmienia bo robi się z nalotem czarnym zobaczymy co z niej wyrośnie hahahahaha oby nie zrobiła się czarna :) Heloł:)cieszę się bardzo,sterydy malca wzmocnią,jak mus to mus właśnie dzisiaj opowiadałam,źe Hana kolejny raz zmienia umaszczenie,teraz na uszkach ma taki melanż biało-czarno-rudy i coraz więcej na reszcie:) Edited July 2, 2012 by Bgra Quote
haliza Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 O, to troszkę się dzieje w tym Krakowie :p - pozdrawiamy wszystkie futerka, myślę, że kłopoty ogarnięte :loveu: Quote
Ela&Puch Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Kraków mało pisze bo gorąco aż się nic nie chce , Blekuś ledwo żywy z upału chodzi rano i późnym wieczorkiem na polko , Lillianka 3 do 4 razy ale bez łapania motyli tylko w lasku goni po piasku i nie wiem dlaczego je ten piach jak kopie dołek to go je jakby nie wiem jaki dobry był staram się ją tego oduczyć ale hmmmm trudno , może wiecie czego jej brakuje bo ja nie wiem :) a zuzolek wyciągnięta leży na płytkach w kuchni :) , pozdrawiamy Quote
Bgra Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 ja podobnie jak Blekuś,padam w takie upały:placz: tylko wyciągnąć się na zimnych płytkach jak Zuzol:) powiedz Eluniu czy po tym piachu to Lileczka robi piaskowe koopki wiem,że dzieci też jedzą piach,ziemię i kamyczki,nie dlatego,że im czegoś brakuje,właśnie tak poznają świat:lol: Quote
Ela&Puch Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Lilianka je piasek ale na szczęście nie stawia piaskowych koopek , bo mojej koleżanki piesek tez je piaseczek i dzis był u weta aby mu pomugł zrobić taką piaskową niespodzianke bo go zablokowało :( to dobrze wiedzieć że Lilusia tak poznaję świat dobrze ze to tylko piasek nie kamyki itp , Quote
Bgra Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 ja w niewielkiej ilości to chyba nie musisz się martwić chyba dobrze przy problemach podać parafinę doustnie:)ciekawa jestem co zlecił wet,na to zapiaszczenie:cool3: Quote
haliza Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 U mnie Tomi jakiś czas temu miał piaskową dietę, rzucał się na piach jak na najlepszy smakołyk( nawet zrobił koo pół na pól z piachu ) a później przeszło i już..... Quote
Bgra Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 no widzisz Elu,Lili nie jest jedyna,pewnie jej przejdzie,nie martw się u nas strasznie duszno,mam nadzieję,że popada w nocy,oby tylko nie gradem wielkości kurzych jaj:shake: Quote
Recommended Posts