ewu Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='Lobaria']Ale oceń tą wizytę, co joluka napisała, czy ewentualnie tam widzisz choćby dt, jak nie ds.[/QUOTE] Lepszy wróbel w garści , niż gołąb na dachu.....Jest szansa , jest nadzieja..... Pogadajcie o z Panią o takiej próbie na zasadzie dt. Ważny jest kontakt żeby Pani wiedziała o kwarantannie i propozycji. Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='ewu']Lepszy wróbel w garści , niż gołąb na dachu.....Jest szansa , jest nadzieja..... Pogadajcie o z Panią o takiej próbie na zasadzie dt. Ważny jest kontakt żeby Pani wiedziała o kwarantannie i propozycji.[/QUOTE] Absolutnie tak, zgadzam się, tym bardziej, że Pani bardzo to wszystko przeżywa, że Atenka może trafić do umieralni. To milczenie jest bardzo złe w tej sytuacji i nieeleganckie w stosunku do tej Pani, jak również joluki, która tak na cito zrobiła wizytę. Quote
AtaO Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='Lobaria']Absolutnie tak, zgadzam się, tym bardziej, że Pani bardzo to wszystko przeżywa, że Atenka może trafić do umieralni. To milczenie jest bardzo złe w tej sytuacji i nieeleganckie w stosunku do tej Pani, jak również joluki, która tak na cito zrobiła wizytę.[/QUOTE] Jestem tego samego zdania. Wypadałoby się skontaktować z Panią:oops: Quote
ewu Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='AtaO']Jestem tego samego zdania. Wypadałoby się skontaktować z Panią:oops:[/QUOTE] [B]Koniecznie. Dziewczyny zadzwońcie pilnie do Pani, proszę Was ślicznie.[/B] Quote
Onaa Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ja też uważam że wypada się skontaktować z panią z Radości. Quote
Avilia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='ewu'][B]Koniecznie. Dziewczyny zadzwońcie pilnie do Pani, proszę Was ślicznie.[/B][/QUOTE] Klaudia ma kontakt z Panią.Zapewne będzie się z nią kontaktować. Miałam bardzo obiecujący telefon o Atenę (DS) spod Pszczyny!Państwo mają się ze mną kontaktować po niedzieli. Quote
Lobaria Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='Avilia']Klaudia ma kontakt z Panią.Zapewne będzie się z nią kontaktować. Miałam bardzo obiecujący telefon o Atenę (DS) spod Pszczyny!Państwo mają się ze mną kontaktować po niedzieli.[/QUOTE] Super, biją się o Atenkę - jest propzycja bdt pod Poznaniem, ale ds to marzenie...i to pod Pszczyną Quote
Avilia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='Lobaria']Super, biją się o Atenkę - jest propzycja bdt pod Poznaniem, ale ds to marzenie...i to pod Pszczyną[/QUOTE] Żebyś wiedziała! Kurcze,żeby o resztę psów się tak bili;/ U Uszatka jest kompletna cisza...A jest jednym z najdłużej siedzących psów w punkcie;( Quote
ewu Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='Avilia']Żebyś wiedziała! Kurcze,żeby o resztę psów się tak bili;/ U Uszatka jest kompletna cisza...A jest jednym z najdłużej siedzących psów w punkcie;([/QUOTE] O to trzeba będzie zrobić akcję dla Uszatka:) Quote
Avilia Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='ewu']O to trzeba będzie zrobić akcję dla Uszatka:)[/QUOTE] Ja serdecznie do niego zapraszam: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223876-Rudy-Uszatek-prosi-o-pomoc-w-szukaniu-domu-każde-ogłoszenie-na-wagę-złota[/URL] Quote
Avilia Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Atence za 2 dni kończy się kwarantanna.I za dwa dni trafi do DS pod Pszczyną:) Państwo dzisiaj byli się z nią zapoznać-są zdecydowani w 100%:) Quote
Lobaria Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 [quote name='Avilia']Atence za 2 dni kończy się kwarantanna.I za dwa dni trafi do DS pod Pszczyną:) Państwo dzisiaj byli się z nią zapoznać-są zdecydowani w 100%:)[/QUOTE] Super... dziś dużo dobrych wieści... Quote
Avilia Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 [quote name='Lobaria']Super... dziś dużo dobrych wieści...[/QUOTE] Oj tak! Ale co jednego się wyda to na jego miejsce przychodzi następny;/ Maleńki szczeniaczek wczoraj trafił do Punktu:( Potrzebny pilnie tymczas! Quote
malagos Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 [quote name='Avilia']Atence za 2 dni kończy się kwarantanna.I za dwa dni trafi do DS pod Pszczyną:) Państwo dzisiaj byli się z nią zapoznać-są zdecydowani w 100%:)[/QUOTE] Ale z panią z radości ktoś rozmawiał, prawda?............ Nie czuła się dotknięta? Quote
Lobaria Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 [quote name='malagos']Ale z panią z radości ktoś rozmawiał, prawda?............ Nie czuła się dotknięta?[/QUOTE] Mam nadzieję, że rozmawiał... Quote
__Lara Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Jak cudownie, że Atenka ma już zagwarantowane ds :) Quote
ewu Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 [quote name='AtaO']Atenko, ciekawe co u Ciebie słychać?[/QUOTE] Co u suni? Quote
Recommended Posts