Adriana. Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='salukie']A jaki masz rozmiar, jeżeli można wiedzieć? :lol:[/QUOTE] 13 cm średnicy - to jest chyba duży ;) Quote
Mary&Shena Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 A gdzie można kupić najtanszą piłkę ażurową ? Interesują mnie rozmiary S, M i L (dla chichuachuy i dla collie oraz większych psów, mozliwe użytkowanie także przez boksera i mieszańca beagle'a). Quote
salukie Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='Mary&Shena']A gdzie można kupić najtanszą piłkę ażurową ? Interesują mnie rozmiary S, M i L (dla chichuachuy i dla collie oraz większych psów, mozliwe użytkowanie także przez boksera i mieszańca beagle'a).[/QUOTE] Jeżeli nie chcesz czekać to polecam np. zamówić w sklepie, jest sklep, w którym była dostawa - whippy.pl ? A jeżeli masz ochotę poczekać to poczekaj na zamówienie zbiorowe, wiele osób takie robi ;) Quote
Talia Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 A jak sprawują się ażurki dla szczeniaka? Warto czy raczej zęby piranii zniszczą piłkę? Quote
Luzia Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ja myślę, że to wszystko zależy od psa. Heaven bawi się ażurem od pierwszych dni u mnie w domu ( 18.08 ), jak do tej pory piłka cała :) Oczywiście nie miała jej dostępnej do memlania i podgryzania a tylko do zabawy ze mną, ewentualnie zawieszoną na drzewie. Ogólnie bardzo sobie chwalę ;) Quote
a_niusia Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 [quote name='Talia']A jak sprawują się ażurki dla szczeniaka? Warto czy raczej zęby piranii zniszczą piłkę?[/QUOTE] moim zdaniem te pilki sa slabe. mojepsy byly tapilka zachwycone, ale bardzo szybko polegla. Quote
Skyy Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 [quote name='Talia']A jak sprawują się ażurki dla szczeniaka? Warto czy raczej zęby piranii zniszczą piłkę?[/QUOTE] Właśnie zamówiłam piłkę ażurową (a nawet dwie) z myślą o szczeniaku. Dużo osób poleca, inne, tak jak a_niusia, piszą, że niekoniecznie, ale sama nie będziesz wiedziała jak nie przekonasz się na własnym psie, że tak to ujmę. ;-) Sądzę, że ażur może być fajną zabawką i zajęciem dla szczeniaka ze względu, że można z nią wiele zrobić - nie musi być to tylko piłka do rzucania i przeciągania się (co widziałam na niektórych filmikach), ale można do niej łatwo coś upchać, co zajmie szczeniaka na parę godzin (mam nadzieję), oczywiście pod czujnym okiem właściciela. Będziemy próować. ;-) Quote
Talia Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 W takim razie chyba się skusimy i kupię jak będę w Toruniu ;) Może zabawka będzie na tyle godna żeby i Tina ją wzięła do pyska ;) Quote
Skyy Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 (edited) [I]Nieaktualne.[/I] Edited July 11, 2014 by Skyy Quote
nichya&nazir Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Kupię piłkę ażurową hol-ee roller 17 cm. Ktoś? coś? Quote
salukie Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='XdamianX']Czy ktoś miał którąś z tych piłek? Dobrze się odbijają? Dla shih-tzu, więc raczej niebiezpieczny dla niej to on nie będzie ;) [URL]http://fun4dog.pl/pl/p/CyberRubber-Pilka-Rugby-Gumowa-Azurowa/723[/URL] [URL]http://fun4dog.pl/pl/p/CyberRubber-Pilka-Gumowa-Azurowa/726[/URL][/QUOTE] Z tego co wiem to na niektórych blogach są takowe recenzje, a że je czytałam to pamiętam, że dosyć nieźle się odbijają ;) Quote
Skyy Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Melduję tylko, że w przybadku basseta i starszej suki, piłka nie zdała egzaminy - po prostu ich nie interesuje. Bardziej sprawca się w roli piłki z dziećmi! :lol: Quote
Kocurkotka Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 chcę taką piłkę kupić moim suką :P jaką polecacie dla owczarka żeby nie rozszarpały za szybko Quote
Kesja Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Jak co to ja ma na sprzedaż niebieską 14cm. Postaram się zaraz foty wstawić do sprzedażowego wątku. Niestety u nas piłka szału nie zrobiła, nie ma sensu jej na siłę trzymać... pies w ogóle nie zainteresowany mimo wielu prób nakręcania :P Quote
marta1624 Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 chcę taką piłkę kupić moim suką :P jaką polecacie dla owczarka żeby nie rozszarpały za szybko Ja mam ażurkę Hol-ee Roller 11,5cm, mogłaby być większa ale trudno ;) U mnie jeszcze żyje, a mam niszczyciela (dużo się nią przeciągamy) :) Tak więc ja polecam :) Quote
Kocurkotka Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Moje uwielbiają piłki i wszystko co można rzucić i przynieść i trochę poprzeciągać :D Quote
Kocurkotka Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 chcę kupić tą dużą Jambo? żeby obie mogły się bawić :p Quote
XdamianX Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Czy dla shiha przejdzie najmniejszy rozmiar? Da radę wziąć ja do pyska czy sobie nie poradzi? Quote
Dogha Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 One się zgniataja na płasko ;) Spokojnie sobie poradzi. Quote
maxishine. Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Ja kupiłam u nich: https://m.facebook.com/zabawkiusa Polecam! :D Quote
XdamianX Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 W niedzielę zamówiłem azurka, wczoraj był już wysłany. Mam nadzieję że jutro dojdzie ???? Quote
Halinka01 Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Duża Jumbo sprawuje się u mnie całkiem całkiem :). Moje pieski biegają za nią jak szalone po działce :). Polecam. Quote
Recommended Posts