Klaudus__ Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [FONT=comic sans ms] Ten piękny DON-ek pilnie szuka domu. Jest grzeczny i ułożony. Niestety nie lubi dzieci. "Podobno" capnął dziecko - ale niestety tak tylko słyszałam. Pięknie chodzi na smyczy - jednak warunki schroniskowe Mu nie służą. Wcześniej mieszkał w domu. Podobno jest po rodowodowych rodzicach. Jest kastrowany i szczepiony. Nie wiem jak do psów i jak do kotów - postaram się Go sprawdzić na psy. Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu. Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] [/FONT] Quote
Justyna Lipicka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 postaram się zrobić mu ogłoszenia! A co do dzieci to pewnie nie był nauczony jak się przy nich zachowywać, błąd ludzi u których był...został oddany? Quote
beka Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 wrzuciłam go na tablicę, ale.gratke, gumtree i owczarki.eu Quote
Avilia Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):postaram się zrobić mu ogłoszenia! A co do dzieci to pewnie nie był nauczony jak się przy nich zachowywać, błąd ludzi u których był...został oddany? Nie wiemy czy błąd czy była jakaś prowokacja... Fakt,że coś takiego nam powiedzieli.No nie można tego puścić mimo uszu. Więc preferowany dom bez dzieci.Najlepiej doświadczony,żeby poskromić tego smarkacza. Quote
Justyna Lipicka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Dałam go tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225886-poszukuj%C4%99-ON-do-roku dorosłe osoby bez dzieci i innych zwierząt szukają ON-ka Quote
Lobaria Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):Dałam go tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225886-poszukuję-ON-do-roku dorosłe osoby bez dzieci i innych zwierząt szukają ON-ka On jest tak piękny, że może go wybiorą... Quote
Justyna Lipicka Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 ja też uważam że jest piękny:) dziś mam gości ale jutro zabieram się za ogłoszenia!! napiszę że kastrowany żeby nie dzwonili pseudo! Quote
Tofikowa Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):ja też uważam że jest piękny:) dziś mam gości ale jutro zabieram się za ogłoszenia!! napiszę że kastrowany żeby nie dzwonili pseudo! Justyna jak będziesz miała tekst do ogłoszeń to wrzuć na wątek, ja tez trochę poogłaszam Quote
rents Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):Dałam go tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225886-poszukuję-ON-do-roku dorosłe osoby bez dzieci i innych zwierząt szukają ON-ka I NIC, cisza ? Biedaczek. Miał dom, ogródek i teraz nie wiedząc czemu wsadzili go do ciemnej klatki (zardzewiałej) o wymiarach półtora na półtora metra . . . . Smutny jest tan Świat . . . . Quote
Justyna Lipicka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) czy wiadomo już coś o stosunku do innych psów/suczek bo klecę tekst do ogłoszeń... Imienia DON-ek nasz nie ma...wstępnie Argos go nazwę do ogłoszeń (w mitologii greckiej pies Odyseusza; symbol psiej wierności) Edited May 3, 2012 by Justyna Lipicka Quote
Avilia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):czy wiadomo już coś o stosunku do innych psów/suczek bo klecę tekst do ogłoszeń... Jeszcze nie.Jeżeli o niego chodzi to musimy zaopatrzyć się w kaganiec i dopiero spróbujemy z nim podejść do psów.Może uda nam się jutro. Quote
Justyna Lipicka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Wstępny tekst jest taki, jak coś trzeba zmienić, dodać to piszcie, ja popołudniu będę ogłaszać: Owczarek długowłosy Argos szuka domu na zawsze! Argos to 1,5 roczny DON (długowłosy owczarek niemiecki) po rodowodowych rodzicach. Jest grzeczny i ułożony, doskonale chodzi na smyczy. Wychowany w domu, został oddany do schroniska ponieważ "capnął" dziecko. Nie wiemy czy tak było na prawdę, szukamy jednak domu bez dzieci. Argos zaszczepiony i wykastrowany czeka na swoją nową rodzinę w schronisku na Śląsku. Warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna. Nie wydajemy psów na łańcuch. Kontakt: tel. 785 549 189 mail: [email protected] Quote
Justyna Lipicka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Avilia napisał(a):Jeszcze nie.Jeżeli o niego chodzi to musimy zaopatrzyć się w kaganiec i dopiero spróbujemy z nim podejść do psów.Może uda nam się jutro. To na razie w tekście do ogłoszeń nic na temat innych zwierząt nie piszę, jak coś to telefonicznie lub mailowo odpowiecie na pytania:) pamiętajcie by aktywować ogłoszenia popołudniu;) Quote
Avilia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):To na razie w tekście do ogłoszeń nic na temat innych zwierząt nie piszę, jak coś to telefonicznie lub mailowo odpowiecie na pytania:) pamiętajcie by aktywować ogłoszenia popołudniu;) Jasne;) Dzięki Justynka:) Quote
Klaudus__ Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Szukamy kogoś na wizytę w Krakowie ul.Krowoderskich zuchów. Pomoże ktoś szukać?? Quote
Lobaria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Klaudus__ napisał(a):Szukamy kogoś na wizytę w Krakowie ul.Krowoderskich zuchów. Pomoże ktoś szukać?? Czy elik jest z tamtych okolic - coś tak jarzę... Quote
Justyna Lipicka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 może napisz do niej i zapytaj. Ja znam z Krk Iwonie ale ona na dniach rodzi więc nie będę do niej w tej sprawie pisać;/ Quote
Lobaria Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Avilia napisał(a):Pisał już ktoś może do którejś z dziewczyn? Nie miałam czasu, nie wiem, gdzie łapcie wsadzić, dobrze, że mam net. Quote
Recommended Posts