Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=comic sans ms]
Ten piękny DON-ek pilnie szuka domu.
Jest grzeczny i ułożony.
Niestety nie lubi dzieci.
"Podobno" capnął dziecko - ale niestety tak tylko słyszałam.
Pięknie chodzi na smyczy - jednak warunki schroniskowe Mu nie służą.
Wcześniej mieszkał w domu.
Podobno jest po rodowodowych rodzicach.
Jest kastrowany i szczepiony.
Nie wiem jak do psów i jak do kotów - postaram się Go sprawdzić na psy.
Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu.

Kontakt:
tel: 785 549 189
mail: [email protected]

[/FONT]

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
postaram się zrobić mu ogłoszenia! A co do dzieci to pewnie nie był nauczony jak się przy nich zachowywać, błąd ludzi u których był...został oddany?

Nie wiemy czy błąd czy była jakaś prowokacja...
Fakt,że coś takiego nam powiedzieli.No nie można tego puścić mimo uszu.
Więc preferowany dom bez dzieci.Najlepiej doświadczony,żeby poskromić tego smarkacza.

Posted

ja też uważam że jest piękny:) dziś mam gości ale jutro zabieram się za ogłoszenia!! napiszę że kastrowany żeby nie dzwonili pseudo!

Justyna jak będziesz miała tekst do ogłoszeń to wrzuć na wątek, ja tez trochę poogłaszam

Posted (edited)

czy wiadomo już coś o stosunku do innych psów/suczek bo klecę tekst do ogłoszeń...

Imienia DON-ek nasz nie ma...wstępnie Argos go nazwę do ogłoszeń (w mitologii greckiej pies Odyseusza; symbol psiej wierności)

Edited by Justyna Lipicka
Posted

czy wiadomo już coś o stosunku do innych psów/suczek bo klecę tekst do ogłoszeń...

Jeszcze nie.Jeżeli o niego chodzi to musimy zaopatrzyć się w kaganiec i dopiero spróbujemy z nim podejść do psów.Może uda nam się jutro.

Posted

Wstępny tekst jest taki, jak coś trzeba zmienić, dodać to piszcie, ja popołudniu będę ogłaszać:

Owczarek długowłosy Argos szuka domu na zawsze!

Argos to 1,5 roczny DON (długowłosy owczarek niemiecki) po rodowodowych rodzicach. Jest grzeczny i ułożony, doskonale chodzi na smyczy. Wychowany w domu, został oddany do schroniska ponieważ "capnął" dziecko. Nie wiemy czy tak było na prawdę, szukamy jednak domu bez dzieci.

Argos zaszczepiony i wykastrowany czeka na swoją nową rodzinę w schronisku na Śląsku. Warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna. Nie wydajemy psów na łańcuch.

Kontakt:
tel. 785 549 189
mail: [email protected]

Posted

Avilia napisał(a):
Jeszcze nie.Jeżeli o niego chodzi to musimy zaopatrzyć się w kaganiec i dopiero spróbujemy z nim podejść do psów.Może uda nam się jutro.

To na razie w tekście do ogłoszeń nic na temat innych zwierząt nie piszę, jak coś to telefonicznie lub mailowo odpowiecie na pytania:) pamiętajcie by aktywować ogłoszenia popołudniu;)

Posted

To na razie w tekście do ogłoszeń nic na temat innych zwierząt nie piszę, jak coś to telefonicznie lub mailowo odpowiecie na pytania:) pamiętajcie by aktywować ogłoszenia popołudniu;)

Jasne;)
Dzięki Justynka:)

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Szukamy kogoś na wizytę w Krakowie ul.Krowoderskich zuchów.
Pomoże ktoś szukać??

Czy elik jest z tamtych okolic - coś tak jarzę...