AtaO Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [B]mardela[/B] - przesłałam na konto Klaudii Twoją kasę 40,00 za wykup Trufelka :) Quote
ewu Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Lobaria']Super, napisz w tytule, że na Pszczyniaki... Jest [B]200 zł [/B]od Krystyny, czyli [B]shiiny, [/B]będą pieniazki na łatanie dziur u różnych psiaków , na obroże i szelki itp najpotrzebniejsze potrzeby :)[/QUOTE] [B]Wpłaciłam 230zł na TPPP z bazarku rzeczy od[/B] [B]Mariolak[/B]. Dziękujemy za ciuszki:Rose:. Resztę wysyłam w paczce do Marudy666 na bazarek na Pszczyniaki. Quote
Lobaria Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Słuchajcie, mamy poważny problem - musimy [B]natychmiast ulokować Ikarka gdziekolwiek - nie może być już w DT w Siemianowicach !!!! [/B]Nie mam czasu opisywać sytuacji [B]- pomózcie coś wymyślić!!! Sprawa na ostrzu noża!!![/B] Quote
mardela Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 AtaO - super, dziękuje. :) Dalej czekamy na umowę adopcyjną. Czy już do nas leci? Quote
__Lara Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Tak się cieszę, że Trufelkowi trafił się taki wspaniały dom :) chociaż jemu... Quote
Klaudus__ Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [I]Trufelek miał MEGA farta... Misio nie - zerknijcie proszę... Może wydarzenie Mu ktoś zrobi? Ja nie potrafię...[/I][I] Już tak długo czeka... Poza tym wykruszyły się deklaracje... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/192272-Misiu-idealny-na-psa-stróżującego-Potrzebne-deklaracje-na-hotel!I-pomoc-w-ogłaszaniu[/URL]![/I] Quote
ewu Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 [quote name='mardela']AtaO - super, dziękuje. :) Dalej czekamy na umowę adopcyjną. Czy już do nas leci?[/QUOTE] Prosiłam Klaudus, dałam namiary . Proszę do niej może napisać na pw i przypomnieć, mogła zapomnieć , za dużo ma na głowie. Quote
AtaO Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 (edited) [quote name='ewu']Prosiłam Klaudus, dałam namiary . Proszę do niej może napisać na pw i przypomnieć, mogła zapomnieć , za dużo ma na głowie.[/QUOTE] Ja również przekazałam Klaudii namiary na Państwa i to zaraz po przewiezieniu Trufelka do Krakowa :) [B]Rozmawiałam dzisiaj z Klaudią - umowę wysłała tydzień temu listem poleconym, czyli lada moment powinien dotrzeć[/B] :) Edited July 28, 2012 by AtaO Quote
ewu Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='AtaO']Ja również przekazałam Klaudii namiary na Państwa i to zaraz po przewiezieniu Trufelka do Krakowa :) [B]Rozmawiałam dzisiaj z Klaudią - umowę wysłała tydzień temu listem poleconym, czyli lada moment powinien dotrzeć[/B] :)[/QUOTE] Super:) Może już dotarła. Quote
bakusiowa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='AtaO']Trufelku, co słychać ?[/QUOTE] Też jestem ciekawa. Quote
Monika89 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Mam nadzieje, że nie zapomniał o Was i wyśle kartkę z wakacji hihi Quote
mardela Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Witamy. Trufelek ma wakcje cały czas, czuje sie bardzo dobrze. Niestety my nie mamy tyle wonego czasu co On. Przepraszam że milczeliśmy ale obowiązki nas przygniotły. Jeśli chodzi o umowę adopcyjną to do dzisiaj jej nie ma.. Ale już wiem że mamy czekać. Jeśli chodzi o Trufla to mam nadzieję że jest mu tak samo dobrze z nami jak nam z nim :) Zdjęcia będą niedługo, ale nie obiecuję kiedy dokładnie.. Póki co szykujemy się do kastracji. Jest po wszystkich szczepieniach, teraz musimy poczekać około miesiąca, badania krwi i zabieg. Swoją panią weterynarz uwielbia, więc myślę że nie będzie się denerwował bo ja będę napewno.. Mam pytanie, myślę że do Klaudii bo z tego co wiem spędzała z Truflem najwięcej czasu. Jak on reagował na inne psy tam w punkcie? :) Pozdrawiamy mocno. Quote
asiuniab Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='mardela'] Mam pytanie, myślę że do Klaudii bo z tego co wiem spędzała z Truflem najwięcej czasu. Jak on reagował na inne psy tam w punkcie? :) [/QUOTE] czyżby Trufelek nie lubił konkurencji? Quote
asiuniab Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='mardela']Nie wiem co znaczy konkurencja. :)[/QUOTE] no właśnie czy nie lubi innych czworonożnych? Quote
mardela Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nie lubi to za dużo powidziane. Jest wybredny. Mniejsze pieki uwielbia, większe od siebie lekceważy. Niestety te podobnej wielkości, przy najmniejzej reakcji pieska atakuje.. Nie bardzo wiemy jak sobie z tym radzić. Quote
asiuniab Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='mardela']Nie lubi to za dużo powidziane. Jest wybredny. Mniejsze pieki uwielbia, większe od siebie lekceważy. Niestety te podobnej wielkości, przy najmniejzej reakcji pieska atakuje.. Nie bardzo wiemy jak sobie z tym radzić.[/QUOTE] no ja niestety nie pomogę:( Quote
bakusiowa Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Co słychać u Trufelka? Trzeba zrobić wizytę poadopcyjną. Quote
asiuniab Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='bakusiowa']Co słychać u Trufelka? Trzeba zrobić wizytę poadopcyjną.[/QUOTE] koniecznie!!! Quote
bakusiowa Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ciekawe czy umowa adopcyjna dotarła, bo były jakies trudności. Quote
bakusiowa Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Jeszcze raz pytam co słychać u Trufelka? Czy była wizyta poadopcyjna? Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='bakusiowa']Jeszcze raz pytam co słychać u Trufelka? Czy była wizyta poadopcyjna?[/QUOTE][I]No właśnie... Co słychać...? [/I] Quote
bakusiowa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='bakusiowa']Jeszcze raz pytam co słychać u Trufelka? Czy była wizyta poadopcyjna?[/QUOTE] [quote name='Klaudus__'][I]No właśnie... Co słychać...? [/I][/QUOTE] Przeszukałam wątek bo nie pamiętałam kto robił wizytę przedadopcyjną. Napiszę do Wojtusia może zrobi poadopcyjna w wolnej chwili. Quote
Recommended Posts