Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Lobaria']Super, napisz w tytule, że na Pszczyniaki... Jest [B]200 zł [/B]od Krystyny, czyli [B]shiiny, [/B]będą pieniazki na łatanie dziur u różnych psiaków , na obroże i szelki itp najpotrzebniejsze potrzeby :)[/QUOTE]
[B]Wpłaciłam 230zł na TPPP z bazarku rzeczy od[/B] [B]Mariolak[/B]. Dziękujemy za ciuszki:Rose:. Resztę wysyłam w paczce do Marudy666 na bazarek na Pszczyniaki.

Posted

Słuchajcie, mamy poważny problem - musimy [B]natychmiast ulokować Ikarka gdziekolwiek - nie może być już w DT w Siemianowicach !!!!

[/B]Nie mam czasu opisywać sytuacji [B]- pomózcie coś wymyślić!!! Sprawa na ostrzu noża!!![/B]

Posted

[I]Trufelek miał MEGA farta...
Misio nie - zerknijcie proszę...
Może wydarzenie Mu ktoś zrobi?
Ja nie potrafię...[/I][I]
Już tak długo czeka...
Poza tym wykruszyły się deklaracje...
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/192272-Misiu-idealny-na-psa-stróżującego-Potrzebne-deklaracje-na-hotel!I-pomoc-w-ogłaszaniu[/URL]![/I]

Posted

[quote name='mardela']AtaO - super, dziękuje. :)

Dalej czekamy na umowę adopcyjną. Czy już do nas leci?[/QUOTE]
Prosiłam Klaudus, dałam namiary . Proszę do niej może napisać na pw i przypomnieć, mogła zapomnieć , za dużo ma na głowie.

Posted (edited)

[quote name='ewu']Prosiłam Klaudus, dałam namiary . Proszę do niej może napisać na pw i przypomnieć, mogła zapomnieć , za dużo ma na głowie.[/QUOTE]

Ja również przekazałam Klaudii namiary na Państwa i to zaraz po przewiezieniu Trufelka do Krakowa :)

[B]Rozmawiałam dzisiaj z Klaudią - umowę wysłała tydzień temu listem poleconym, czyli lada moment powinien dotrzeć[/B] :)

Edited by AtaO
Posted

[quote name='AtaO']Ja również przekazałam Klaudii namiary na Państwa i to zaraz po przewiezieniu Trufelka do Krakowa :)

[B]Rozmawiałam dzisiaj z Klaudią - umowę wysłała tydzień temu listem poleconym, czyli lada moment powinien dotrzeć[/B] :)[/QUOTE]
Super:) Może już dotarła.

Posted

Witamy.
Trufelek ma wakcje cały czas, czuje sie bardzo dobrze. Niestety my nie mamy tyle wonego czasu co On. Przepraszam że milczeliśmy ale obowiązki nas przygniotły.
Jeśli chodzi o umowę adopcyjną to do dzisiaj jej nie ma.. Ale już wiem że mamy czekać.

Jeśli chodzi o Trufla to mam nadzieję że jest mu tak samo dobrze z nami jak nam z nim :) Zdjęcia będą niedługo, ale nie obiecuję kiedy dokładnie.. Póki co szykujemy się do kastracji. Jest po wszystkich szczepieniach, teraz musimy poczekać około miesiąca, badania krwi i zabieg. Swoją panią weterynarz uwielbia, więc myślę że nie będzie się denerwował bo ja będę napewno..

Mam pytanie, myślę że do Klaudii bo z tego co wiem spędzała z Truflem najwięcej czasu. Jak on reagował na inne psy tam w punkcie? :)

Pozdrawiamy mocno.

Posted

[quote name='mardela']

Mam pytanie, myślę że do Klaudii bo z tego co wiem spędzała z Truflem najwięcej czasu. Jak on reagował na inne psy tam w punkcie? :)

[/QUOTE]

czyżby Trufelek nie lubił konkurencji?

Posted

Nie lubi to za dużo powidziane. Jest wybredny. Mniejsze pieki uwielbia, większe od siebie lekceważy. Niestety te podobnej wielkości, przy najmniejzej reakcji pieska atakuje.. Nie bardzo wiemy jak sobie z tym radzić.

Posted

[quote name='mardela']Nie lubi to za dużo powidziane. Jest wybredny. Mniejsze pieki uwielbia, większe od siebie lekceważy. Niestety te podobnej wielkości, przy najmniejzej reakcji pieska atakuje.. Nie bardzo wiemy jak sobie z tym radzić.[/QUOTE]
no ja niestety nie pomogę:(

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='bakusiowa']Jeszcze raz pytam co słychać u Trufelka? Czy była wizyta poadopcyjna?[/QUOTE]

[quote name='Klaudus__'][I]No właśnie...
Co słychać...?
[/I][/QUOTE]

Przeszukałam wątek bo nie pamiętałam kto robił wizytę przedadopcyjną. Napiszę do Wojtusia może zrobi poadopcyjna w wolnej chwili.